Chystané změny pro 25. ledna

  Patch 7.1.5    Hotfixy    Legion   

 

Blizzard se stále snaží nějak vyvážit všechna povolání, a to hlavně pro chystaný závod v Mythic obtížnosti již otevřeného raidu Nighthold. Tento týden byl vydán první větší balíček oprav pro některá povolání a během příští středy bude nahrán další. 25. ledna se tedy můžete těšit na změnu některých povolání, ale také Convergence of Fates trinketu.

 

item #140806 Trinket

Blizzard zdroj

Rádi bychom navázali na diskuzi o nedávných změnách item #140806 trinketu pro Retribution paladiny, a stejně tak na obecnou diskuzi kolem vyvážení všech trinketů a dát vám rychlou aktualizaci o tom, co máme v plánu:

 

Původní nastavení item #140806 pro ret paladiny bylo oproti ostatním trinketům hodně silné, hlavně kvůli jeho interakci s kouzlem spell #231895. Je ovšem zřejmé, že poslední změna, kterou jsme udělali, trinket výrazně zeslabila. Chystáme určité kroky, abychom zajistili, že item #140806 bude pro ret paladiny stále dobrý trinket.

 

Také sledujeme ostatní povolání, která tento trinket využívají a mají tak vylepšené cooldowny talentů (jako například spell #207349 u Unholy death knightů). Stejně jako u spell #231895 jsou i ostatní talenty jiných povolání mnohem silnější, když se mohou kombinovat s tímto trinketem. Je tedy dost možné, že se bude fungování talentů s tímto trinketem upravovat.

 

Plánujeme i vylepšení statistik některých Nighthold trinketů, které nejsou až tak zajímavé, jako například Might of Krosus. O chystaných změnách budeme informovat, jakmile budeme mít správné hodnoty. Tyto změny by měly být dostupné již příští týden.

 

Nadcházející vylepšování povolání

Blizzard zdroj

Připravujeme se na otevření Mythic Nightholdu a také plánujeme další kolo vyvažování některých talentových specializací. Níže zmíněné změny budou aplikovány společně s příští týdenní údržbou serverů.

 

Druid

 

Feral

 

Hunter

  • spell #20782 (Pet Passive) nyní zvyšuje poškození primárních petů o 60 % (zvýšeno z 50 %).

 

Marksmanship

 

Mage

 

Arcane

 

Fire

  • Potřebná mana k vykouzlení spell #11366 byla snížena o 20 %.
  • Potřebná mana k vykouzlení spell #2120 byla snížena o 17 %.

 

 Frost

 

Monk

 

Brewmaster

  • Poškození spell #121253 bylo zvýšeno o 10 % a poškození se nesnižuje v případě, že hráč zasáhne šest a více cílů.
  • Poškození spell #115181 bylo zvýšeno o 11 %.

 

Paladin

 

Retribution

  • Poškození a Haste spell #231895 se nyní zvyšuje o 3 % za každý stack (sníženo z 3.5 %).
  • Poškození spell #184575 bylo zvýšeno o 20 %. V PvP zůstalo nezměněno.

 

Warlock

 

Destruction

 

Stejně jako vždy se může stát, že budeme upravovat i fungování některých kouzel a schopností v PvP. Dáme všem vědět, jakmile budeme mít informace o možných změnách.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet