Streamer Elvine zatčen za podezření ze sexu s nezletilými

  elvine   

Hráče jménem Elvine jste mohli znát jako populárního streamera World of Warcraft, který vytvářel guidy na to, jak vydělat goldy. Před pár dny rozvířila vody WoW komunity zpráva, že dvaatřicetiletý streamer, vlastním jménem Thomas Cheung, byl zatčen v rámci "Operation Interception", která si kladla za cíl dopadení jedinců, kteří se provinili sexuálním stykem s nezletilými nebo se o něj pokoušeli. Vyšetřování trvalo několik měsíců a odehrávalo se v jistých oblastech v Atlantě, o nichž se vědělo, že jsou využívány za podobnými účely.

Kromě Thomase Cheunga bylo zatčeno dalších dvacet podezřelých. Tito lidé s dětmi komunikovali online, vedli s nimi sexuálně explicitní konverzace a následně se s nimi setkávali nebo plánovali setkat za účelem sexuálního styku.

Jedna ze zatčených osob byla obviněna z obchodování s lidmi. Daná osoba údajně využila webovou stránku poskytující sexuální služby a zaplatila za sex s dítětem. Anonymní zdroj následně odhalil,  že tato osoba by měl být právě Thomas "Elvine" Cheung. Ten v důsledku obvinění přišel o práci v herní vývojářské společnosti Hi-Rez Studios a byl mu zmrazen jeho Twitch účet. Poté, co se obvinění začalo dostávat do veřejného povědomí, několik lidí nahlásilo, že je Cheung údajně v minulosti sexuálně napadl.

 

Vyšetřování zatím není u konce a soud ještě oficiálně nerozhodl. Cheung byl nicméně ve středu propuštěn na kauci. Soudní řízení by se mělo konat 14. února.

 

Zdroje

Zdroj 1

Zdroj 2

Zdroj 3


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Perzeus 1 08.02.2019 13:15

No neni prvni ani posledni dobre mu tak

Aenar 08.02.2019 11:15

Problem znamych a bohatych lidi... Mysli si, ze muzou vsechno

Hromovapest 08.02.2019 00:07

Čuně

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet