Tomb of Sargeras - Mythic - Method 9/9

  Tomb of Sargeras    Progress    Mythic   

Method opět dokázal, že je jedničkou! Po více než jedenácti dnech od posledního úspěchu slaví ukončení dlouhého progressu a zabití posledního bosse instance Tomb of Sargeras – Kil’jaedena.

 

Evropská guilda Method dokázala dnes během odpoledne zabít posledního bosse Tomb of Sargeras a úspěšně tak dokončit několik týdnů dlouhý progress. Methodu trval progress Kil‘jaedene 11 dnů, 19 hodin a 31 minut. Úspěšný pokus přišel až po 653 smrtích, což bylo pro guildu nejvíce v celém Tomb of Sargeras.

Killshot guildy Method.

 

Pro zabití bosse potřebovala guilda průměrný item level 933.2, 57.7 traitů, 14 DPS, 4 healery a dva tanky. V sestavení raidu se objevil například 5x rogue, 3x hunter a 2 guardian druidi jako tanci.

Kompletní sestavení raidu.

 

Rogue Ylioja na Twitteru zmínil, že se jednalo o jednoho z nejtěžších bossů, se kterým se kdy setkal. Dává to tak alespoň malou naději, že Blizzard má stále nápady a možnosti, jak udělat těžkého raid bosse, na kterém se bude mnoho guild trápit.

 

Deepshades, warlock guildy, na svém Twitteru zveřejnil také oblíbený „wipe count“. Guilda v instanci na bossech umřela celkově 1239x, což je šílené číslo, když si spočítáte, kolik potionů, jídla a ostatních důležitých věcí muselo být v průběhu celého progressu použito.

 

Method samozřejmě nelenil a poskytl také vždy očekávané a oblíbené video, ve kterém jde slyšet radost všech členů raidu. Jako vždy je potřeba upozornit na fakt, že video je opravdu hlasité a doporučujeme trochu ztišit sluchátka.

 

Sco, guild master Methodu, si samozřejmě na svém live-streamu neodpustil trochu humoru a odpověděl na otázku, zda poslední boss instance obsahuje skrytou fázi. Jde samozřejmě pouze o legraci.

 

Guildě Method gratulujeme a osobně jsem velice zvědavý, kdo získá druhé a třetí místo, když guilda Exorsus upravila dobu, kterou stráví v raidu. Možné je samozřejmě všechno a proto bychom se mohli dočkat toho, že asijské guildy jako Alpha nebo Style War získají další dvě místa - přeci jen dlouho nebyla žádná z asijských guild na tak dobré cestě k získání zajímavého místa.

 

Napište nám do komentářů, zda pro vás byl progress zajímavý a zda jste čekali, že Method opět vyhraje. Myslíte, že devatenáct dnů progressu stačilo nebo byste rádi v budoucnu viděli něco trochu delšího?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 17.07.2017 07:32

Xavius - Exorsus, Helya - Method, Guldan - Exorsus, KJ -Method, je to 2:2, ale vsichni se shodnou ze tento boss byl nejtezsi, pokud Argus raid bude posledni v datadisku tak rozhodne, ale ted uz bych vic veril Methodu, potom co se rozpadlo Serenity se jim par lidi vratilo zpatky, ted uz budou mit hodne silnou soupisku jako prava world first guilda, trochu mi v tomhle datadisku chybi Paragon, ale ti uz tomu asi obetovali tolik ze maj dost ...

Akari 17.07.2017 00:45

Samozřejmě je to ze strany Scoa nesmysl a lež, každý přece ví, že Kungen je final boss celého WoW a jeho zdolání bude trvat mnohem déle než tenkrát starého dobrého Ragnaros z MC.

Popravdě jsem nečekal, že to padne tento reset, hlavně po tom co předvádí Alpha a že Exorsus přechází na "normální" raid time. Takže podle mě ani Exorsus na tom nebude moc dobře.

17.07.2017 13:51

tj ale kungen nebude zabitelnej protoze v posledni fazi se podiva na twitchi kolik ma lidi a zjisti ze se nikdo nediva tak si udela portal a odejde

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet