Battle for Azeroth - Blood trollové

  blood troll    g'huun    nazmir   

Nejspíš si vzpomenete, že jsme si tu nedávno představovali vulpery – novou nehratelnou rasu, kterou nám přinese datadisk Battle for Azeroth. Teď se připravte na něco o poznání méně roztomilého. Přicházejí... krvaví trollové!


Lore

 

Krvaví trollové jsou prastará odnož trollů, která obývá bažinatou krajinu Nazmir. Jde o primitivní a velmi krutý národ, jehož členové praktikují krvavou magii. Jak už název napovídá, energetickým zdrojem pro tuto magii je krev. Trollové dokáží s její pomocí pokřivit stvoření, která jim přijdou pod ruku, a proměnit je na zrůdná krvavá monstra (blood beasts).

Krvavý troll – concept art

 

Nazmir, nynější domov krvavých trollů, býval kdysi bujný a živý prales. Rozdělení světa (Sundering) si na něm však vybralo svou daň a později, během Cataclysmu, klesla ještě větší část Nazmiru do moře. Krajina se proměnila v nevábný močál, kde může na každém kroku číhat nebezpečí.

A ještě něco se skrývá v přítmí bažinných stromů. Kdesi v nitru Nazmiru by se prý mělo nacházet prastaré titánské zařízení, které sloužilo Titánům ke zkoumání Starých bohů. Jeho součástí je i jeden z "vypínačů" veškerého života na planetě.

 

Tato tajemství budeme objevovat v rámci raidu Uldir, Halls of Control. Titáni se zde snažili nalézt způsob, jak vyřešit problém v podobě Starých bohů. V průběhu svých experimentů ale jakýmsi nedopatřením stvořili bytost zvanou G'huun.

Krvavý bůh G'huun

 

Jelikož nejspíš nevěděli, jak si s G'huunem poradit, uzamkli ho v srdci Uldiru a zapečetili třeti pečetěmi. (Taky máte pocit, že k tomuhle "řešení" se Titáni uchylovali nějak moc často...?)

Jak plynuly věky, pečetě se pozvolna začaly narušovat a G'huunovo zlo zaplavilo zemi. Nyní hrozí, že pohltí celý Zandalar. A jako by to nestačilo, začal si G'huun ještě přivlastňovat duše mrtvých, které by měly patřit Bwonsamdimu, loa mrtvých. S jeho pomocí a s pomocí ostatních loa, mocných trollských duchů, se nám snad nakonec podaří G'huuna zneškodnit.

Do té doby nám však on i krvaví trollové, kteří ho uctívají, ještě určitě nadělají dost a dost starostí.

Společnost krvavých trollů je matriarchální. Hlavní slovo zde mají ženy, a pokud se jim nějaký muž znelíbí, hrozí mu krutý trest nebo rovnou obětování na oltáři.

Takže pozor na to, pánové.

 

Modely krvavých trollů

 

Blood troll female caster

Blood troll female melee

Blood troll male melee

Blood troll female dire

Další modely

 

Bloodfeaster mount

Blood troll beast

Blood troll beast pet

Další modely a také animace krvavých trollů naleznete pod odkazem níže.

 

Co říkáte na krvavé trolly? Za sebe musím říct, že se mi zamlouvají mnohem víc než Zandalari a že už v duchu přemýšlím nad cosplayem.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabimpatt 29.05.2023 03:58

1 channel inhibition on the PS amplitude and VSD integral, however, suggests that they play minor role in VSD and IOS signals <a href=https://acialis.one>best generic cialis</a>

Miťosk 19.02.2018 09:39

takze Ghuun je old god..hovori to titan keeper Herzel alebo tak nejak..je to na youtube

Miťosk 31.01.2018 16:55

jasne ak ti to vyjde tak tak sa podel o to co si vytvorila ja sa v tom nevyznam ale ak je to moc tazke tak sku ten uplne prvy model ten nevyzera zlozito ..btw na nejakych forach som sa docital ze ten G'huun je strasnejsi ako old gods tak neviem ci by na tom mohla byt nejaka pravda ?

Miťosk 30.01.2018 18:31

tak toto uz hej mne osobne sa tiez velmi pacia aj to lore k nim..a ten blood god parada

Miťosk 30.01.2018 18:34

a sorry za spam ale ak by ste nahodou zisitil v buducnosti viac o tom G'huunovi tak to skuste potom pridat k clanku alebo nieco take diky moc

Bellatrix 30.01.2018 19:06

Miťosk Určitě.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Miťosk 30.01.2018 22:54

@Bellatrix super parada ..a nad akym cosplayom uvazujes ? dufam ze nie blood troll female dire

Bellatrix 30.01.2018 23:09

Miťosk Na ty nemám tu správnou postavu, takže nope. Ale strašně se mi líbí ta poslední female caster. Ta, co má ten plášť s kápí. Tak možná něco v tom stylu.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Miťosk 31.01.2018 15:21

@Bellatrix vsak nato nepotrebujes postavu spravis si taky kostym ale asi by to chcelo vela prace ten je super drzim palce ak sa odhodlas !

Bellatrix 31.01.2018 15:51

Miťosk Díky! Pokud se to povede, tak pak kdyžtak postnu fotky.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet