Kirin Tor Offensive

http://media.wowfan.cz/uploaded/kirintoroffensive

Historie

Azeroth zažil mnoho válek. Až na bitvy proti Orkům, ještě před příchodem Plamenné legie, se Aliance s Hordou dokázaly vždy spojit proti společnému nepříteli. Ve válce proti Králi Lichů toho byli důkazem Kirin Tor, kteří v tomto levitujícím městě žili v příměří: lidé, krvaví i vysocí elfové. Pak se Pandaria vynořila z mlhy a konflikt proti sobě poslal Alianci i Hordu, tak jako nikdy dříve... Nyní se Kirin Tor po hašteření o Divine Bell rozdělilo, Sunreavers byli vyhnáni z Dalaranu a z této kdysi mocné frakce zbyly pouze dvě menší, bojující proti sobě, i když mají proti sobě bytost vládnoucí hromy a blesky: Lei Shena. Jaina Proudmoor, velitelka celé frakce a nyní i vůdce Kirin Tor však byla zasažena ještě před tím, než se Pandaria vynořila z mlhy. Garrosh Hellscream vydal rozkaz shodit bombu na Theramore a tím zlikvidoval jak veškerý život v něm, tak i Jaininu trpělivost s Hordou, kterou jí Thrall dlouhé roky vštěpoval. Jenomže Thrall odešel, místo něj zbyl bojechtivý a sebestředný Garrosh a staré spojenectví a Jainina neutralita se rozplynula stejně jako naděje na lepší život. Nyní jí zbylo jediné, stejně jako mnohým: válka. Vedena nenávistí proti Hordě, přijela na Isle of Thunder s dvěma plány. Zlikvidovat Lei Shenova vojska a znemožnit Hordě, a hlavně Lor´themarovi Theronovi, aby získal mocné a destruktivní artefakty.

Členové

Členy Kirin Tor Offensive tvoří Lidé, Vysocí elfové, Noční elfové, Draeneiové i Gnomové avšak nejen mágové ale i válečníci.

Významní členové:

Questy

Na ostrov přijedete v lodích, kde je prakticky dočasná základna, je tam váš vůdce, který vám rozdává rozkazy, jež pokračují především na pobřeží a směrem do vnitrozemí. Po dokončení fáze (je jich celkem pět a s každou další se dostáváte blíž a blíž k Lei Shenově paláci), která každá trvá několik dní, pomocí scenaria získáte další část ostrova kam se přesunete a rozbijete na ní základnu. Již v druhé fázi na vás čeká zpestření. Máte na výběr: PvP daily-questovou linii nebo PvE. Osobně mě PvP nikdy nebralo a druhá možnost je pro mě výhodnější i z hlediska valorů, které se hodí vždycky (obzvláště pokud máte u Wrathiona quest A Test of Valor). U PvE odvětví se od vás většinou očekává, že natlučete pár mogu, saurokům či trollům kokos, v Ihgaluk Krag pouklízíte výkaly (velmi nedůstojné) anebo spálíte pár mrtvol mogu. Opět sem nebudu vypisovat questy. Stačí, když klidnete na tento odkaz, kde máte všechny hezky pohromadě: Kirin Tor Offensive questy

Reputace

Pokud děláte daily na Isle of Thunder opravdu poctivě, jde nahoru rychle jak reputace s Wrathionem, tak i s Kirin Tor Offensive (platí i pro Sunreaver Onslaught). Nejen že denně přeci jen nějakou reputaci dostanete, vy si i můžete zvolit, že jednou denně vám přibude právě k této frakci po odchození heroicu a scenaria další reputace a jednou týdně máte šanci, že vám z nějaké rare elity či zlaté truhly padne klíč do scenaria Troves of the Thunder King, kde máte šanci sebrat jak goldy, tak Elder Charm of Good Fortune ale i jisté svitky, za které si můžete koupit consumable předmět, který vám reputaci zvýší. Nehledě na to, že za exalted jsou celkem pěkné equipové věci, je zde i unikátní mount (pokud jste neměli štěstí u Zandalari Warbringerů) ale i další šikovné věci.

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Hiren Loresong Hlavní vůdce: Jaina Proudmoor Sídlo: Isle of Thunder Reakce: A H
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sharz 07.04.2013 01:04

Už to neřešme, stalo se. Před chvílí se zde objevil jeden komentář, byl odstraněn. Jeho autorovi bych radil nepřilévat olej do ohně a zamyslet se nad sebou, zda svými urážlivými a nesmyslnými poznámkami někomu pomůže.

DaveL 06.04.2013 22:44

Ronin
ale plamená legije príšla ve válce prastarých a tam ještě orkove byli na draenoru mirumilovnou rasou co žila svim životem takže příchod plamené legije byl prvni invaze na azerot pak orkove po 10 tisicich letech
boha, člověku který si umí dát 2 a 2 dohromady to dojde, že logicky NE VŽDYCKY bojovala horda+aliance proto někomu.. kdybys nerejpal do prkotin. Detail, který tu buď 1) nikoho nesere 2) si to lidi domyslí nebo nad tím mávnou rukou.

Esperanta 06.04.2013 22:36

Takže dobrá... pokud zkoušíte mou profesionalitu alá: schválně, kdy jí rupnou nervy, tak se vám to povedlo. Pokud jste si nevšimli, jsem lore redaktorka, která o lore ví první poslední. To jak se mě tady snažíte poučovat o tom, co bylo na Draenoru a kdesi cosi, to jsou doopravdy marné pokusy. Jistě, vy jste čtenáři, jste důležití, bez vás bychom byli nic. Já to chápu... ale musíte, doprdele, marnit práci druhých, kteří tady na webu pracují za naprosté minimum a o svém volném čase?!Myslím, že je zde na místě otázka: Jste vůbec normální a uvědomujete si, co sem vůbec píšete?Muradinovi předem děkuji, že zde zdůraznil že když nejste nevšímaví, zjistíte, že při důkladném prozkoumání věty dávají smysl.Jestli se tohle bude opakovat, komentáře tohoto typu už bezpodmínečně mažu.Já VÍM co píšu... znám historii orků a pokud sem méně všímaví potřebují dopsat, že příchodem Legie byla míněna Třetí válka a ne Válka prastarých, pak to tam pro jistotu dopíšu. Chtěla jsem původně volit ostřejší slova, přímo úměrná svému rozpoložení, ale to by mě stálo minimálně pokárání od šéf redaktora, ať si zachovám dekórum.Ti chápavější pochopí, že už jsem měla právo toto napsat. A těm velmi děkuji.

Ronin 06.04.2013 22:14

ale plamená legije príšla ve válce prastarých a tam ještě orkove byli na draenoru mirumilovnou rasou co žila svim životem takže příchod plamené legije byl prvni invaze na azerot pak orkove po 10 tisicich letech

Muradin 06.04.2013 21:07

Přesně to už někdo řešil u Sunreaver Onslaught je to myšleno takto:Až na bitvy proti orkům (W1,2) ,které byly ještě před příchodem Plamenné Legie (W3) když si to přečteš pozorněji tak uvidíš , že to smysl dává.

Gustafa 06.04.2013 20:00

Orkové, kteří přišli na Azeroth před příchodem Plamené legie byli taky Horda.

prehistory 06.04.2013 19:42

Máš tam chybu sem se trochu zasmál když si tam napsala: Až na bitvy proti Orkům, ještě před příchodem Plamenné legie, se Aliance s Hordou dokázaly vždy spojit proti společnému nepříteli. jak se mohl alliance s hordou spojit proti společnému nepříteli když Horda vznikla až po příchodu Plamenné Legie? Horda nikdy předtím neexstovala..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet