Battle for Azeroth - Vrátí se Artifact traity

  artifact    legendary    battle for azeroth   

V Battle for Azeroth přijdeme o naše Artefakty, což zažehlo bouřlivou debatu majitelů určitých Artefaktů, kteří by neradi přišli o efekty s nimi spjaté. Datamining nyní odhalil, že některé z nich se v Battle for Azeroth vrátí v podobě talentů nebo jako součásti jiných abilit. A týká se to jak určitých Artifact traitů, tak efektů některých Legion legendárek.

 

Upozornění: Stále jsme v alpha fázi Battle for Azeroth. Neexistuje tudíž žádná záruka, že budou následující informace platit i pro finální podobu datadisku.

 

Blizzard zdroj

 

Pokud jde o traity, které se netýkají jenom prostých numerických změn, nýbrž mají svou vlastní identitu – jako ability, které se aktivují, nebo mají nezanedbatelné procy –, zaměřujeme se na to, aby se vybrané traity, které jsou toho hodné, mohly stát stálou součástí class. Pohlížíme na tuto problematiku napříč všemi specy.

Pro to, aby se z traitu stala trvalá součást nějaké classy, jsme nastavili hodně vysokou laťku. Záměr ohledně systému, jako byly Artefakty, je takový, aby tyto bonusy představovaly nadstavbu nad základní funkčností vaší classy. Dostali jste šanci je důkladně prozkoumat, ale posléze nastal čas se jich vzdát. Přesto tu ale zůstal prostor pro zahrnutí speciálních bonusů z těchto systémů. Brzy budeme kupříkladu prozkoumávat azerite armor.

Sečteno podtrženo, rozličné specy se v Battle for Azeroth pravděpodobně ve svých talentových stromech dočkají jednoho nebo dvou traitů, které si budete pamatovat z období Artefaktů.

Demon Hunter

 

Havoc

Vengeance

 

Druid

 

Restoration

  • Efekt Artifact ability spell #208253 byl zahrnut pod talent spell #197721, jehož cooldown se zároveň navýšil na 1 minutu 30 vteřin, aby se tento buff vyvážil.

 

Hunter

 

Beast Mastery

Marksmanship

 

Mage

 

Arcane

Fire

 

Monk

 

Windwalker

 

Paladin

 

Retribution

 

Priest

 

Holy

Shadow

 

Rogue

 

Assassination

Outlaw

 

Shaman

 

Elemental

Enhancement

 

Warlock

 

Affliction

 

Warrior

 

Arms

 

Týká se vašeho specu některá z těchto změn? A co na tuto aplikaci starého systému říkáte?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Domimaru 15.02.2018 08:42

Celkem mi za maga bude chybět heal přes blink a legendarni waist ktery mi daval za fire execute fazi

MasachzCz 14.02.2018 23:21

not bad

jawed 14.02.2018 21:44

no som rád že aspoň niečo zachová
mimochodom veľmi to nesledujem....čo sa stane s artifact zbranami? Úplne ich stratíme alebo čo? Napr u shadow priesta mi bude celkom chýbať to....šepkanie

Bellatrix 14.02.2018 22:24

https://www.wowfan.cz/clanek/ukonceni-cinnosti-artefaktu-cutscena
https://www.wowfan.cz/clanek/ukonceni-cinnosti-artefaktu-artifact-instability

Šéfredaktor WoWfan.cz

Bellatrix 14.02.2018 22:25

O Artefakty jako takové přijdeme, ale budeme si moct transmognout skiny.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Unreally 16.02.2018 14:40

Zajímá mě, jak to bude u feral a guardian druidů. Myslíš, že přidají pro feraly a guardiany možnost transmognout i vzhled forem? Nebo to udělají formou glyphu jako je tomu teď, třeba u travel formy?

Bellatrix 16.02.2018 15:11

@Unreally Blizzard k tomu říkal, že by se ty druidí skiny měly zachovat, ale zatím nespecifikoval, jak přesně to hodlají implementovat.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet