Update: Covenant ability budou fungovat i mimo Shadowlands

  covenant    shadowlands    ability   

Není to ani čtyřiadvacet hodin, co jsme psali o tom, že Covenant ability nebude možné použít mimo Shadowlands content. Tato informace už ale neplatí – Blizzard totiž bleskově své rozhodnutí zvrátil, a to na základě zpětné vazby komunity.

Watcher zdroj

 

V rámci updatu, který proběhne příští týden, tuto změnu zvrátíme. Je to něco, ohledně čeho jsme byli na vážkách, a rozsah reakcí nám pomohl ujasnit si, že to nebyl dobrý krok.

 

Prozkoumali jsme zavedení této restrikce částečně z toho důvodu, jak by to pak vypadalo ve světě (tím chci říct, že by to bylo trošku divné, vidět někoho, jak si přivolal swolekina před orgrimmarský AH), ale hlavně jsme zkoumali, jak zařídit, že budou systémy specifické pro danou expanzi více zakotvené v dané expanzi už od jejího počátku. Covenanty jsou středobodem Shadowlands, ale až vyjde následující expanze (ano, bude nějaká další), je nám jasné, že budeme muset zajistit, že navrátivší se hráč se nebude muset vydávat zpět a dělat celou Covenant questovou linku, aby měl všechno kompletní a mohl být kompetitivní. A až ta doba přijde, nebude to moc dobrý pocit, ztratit něco, co vám začalo připadat jako součást vaší postavy.

 

To nás dovedlo k experimentu, v rámci něhož jsme zkrátka ustanovili, že tyto síly jsou neodmyslitelně spjaté se Shadowlands, takže by se technicky nic nezměnilo, až by přišel čas vydat se do další kapitoly příběhu. Ale zredukování tohoto pocitu ztráty za pár let ode dneška nestojí za onen slabší dojem propojení s vaším Covenantem, společně s pocitem, že se nějaká část vaší postavy vytratila, až budete procházet legacy content. Zpětná vazba ohledně této změny nám tohle vyjasnila.

 

Preferovali jste variantu, kdy Covenant ability mělo jít používat pouze v Shadowlands contentu, nebo jste rádi, že se tato restrikce nyní zrušila?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hepy 10.10.2020 17:47

Moc nechápu proč si dělají starosti s tim jak se hráč bude srovnávat se ztrátou covenant abilit s příchodem další expanze. Artefakt weapon,hearth of azeroth essence ... to je taky ztráta efektů a abilit na které si bude hráč zvykat takže v čem by měl být rozdíl.

Bubákarabský 09.10.2020 16:48

Je to fajn. Hlavně ať v klidu ten datadisk dodělají a pak vydají. Klidně si počkám i kdyby to měli vydat na jaře.

Yuuka 10.10.2020 03:43

To snad ne :-)
Vzhledem k tomu že 14. října vychází patch ( a sním i event) tak odhaduji že datadisk vyjde v půlce nebo koncem listopadu. Ale jen možná.

ebolus 10.10.2020 08:28

No taky bych nějak moc nerad to jaro, do wowka teď chodím jen tak na 5 min, podívat se, co je nového v gildě a jestli někdo něco nepotřebuje.
A vzhledem k tomu, že mám předplacené na 7 měsíců, tak je nechci jen tak věnovat Blizzardu.
Akceptoval bych to jaro jen v případě, že by byla možnost pozastavit předplatné.

kritik 10.10.2020 16:53

Jasně na jaře 2022, žádnej spěch a mezitim všichni budou měsíčně platit poplatky za BFA .. to určitě ..

Když ohlásili ten odklad tak hned slíbili že to bude do konce roku. Tak hloupý nejsou, aby si nespočitali co by to ekonomicky udělalo nevydat to do konce roku.

Odkládat vydáni donekonečna můžete u filmu nebo u hry, která nemá měsíční poplatky, prostě za to zaplatíte jen jednou jako za film a hotovo a je celkem jedno kdy se tak stane. U hry jako Wow to ale nejde, to je jako chtít za Netflix poplatky a nic nového tam nepřidat. Logicky by se na to spousta lidí vys** a někteří by se už nikdy nevrátili. Ono platit měšíčně za BFA je teď dost masochismus, já mám zaplaceno dopředu přes tokeny tak to vůbec neřešim, ale znám spoustu lidí, kteří to musí normálně platit a za BFA už platit nechtějí a teď jim zkuste říct že do konce roku to nevyjde co se asi tak stane ? ...

Bubákarabský 11.10.2020 14:31

@kritik No ale kdyby vydali datadisk který by byl nedodělaný a plný chyb tak by děti řvali tak jako tak.

everald 11.10.2020 19:38

Hádám, že vyjde v době, kdy většině lidí dojede půlroční předplatné které bylo s mountem, tak aby s vydáním datadisku museli koupit předplatné další. Ten říjen znamenal, že by dost lidí dojelo předplatné a pak skončilo.

nagasek 12.10.2020 12:17

@Yuuka
Podle me v prubehu prosince je to dosti realne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet