Eventy

Trvalé eventy

Krátkodobé eventy

[odstavec]

Argent Tournament



http://media.wowfan.cz/event/argent/argent_tournament


Argent tournament je nový event, který přinesl patch 3.1.x. Nachází se severo-východním rohu Icecrown, severně od Sindragosa Fall. Obsahuje několik questů, z nichž většina je zaměřena na duely na mountech (dle mého názoru je to ta nejlepší část). Hráči na svých mountech budou v podstatě postaveni před jakási rytířská klání. Za úspěšné plnení questů odmění NPC hráče různými Pečetěmi (Seals), které potom mohou směňovat za zbraně, tabardy, non-combat pety a také mounty. Frakcí která zastupuje Hordu v Argent Tournament jsou The Sunreavers a naproti tomu Aliance zastupovaná The Silver Covenant. V současné době Argent Tournament vypadá jako ve výstabě. A také je. Koloseum zdaleka není úplné – ve skutečnosti je momentálně vidět jen jeho kostra. Obě frakce, Aliance i Horda, nemají více než deset stanů a stájí . Ale postupem času a příchodem nových patchů, se místo bude stále více rozvíjet, dokonce přibydou další questy a odměny. Na místě Argent tournamet není dovoleno bojovat jinak než v osedlaných duelech. Příslušníci každé frakce udržují příměří, apoň než dojde k soubojům.

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]

Stranglethorn Fishing Contest



http://media.wowfan.cz/event/fishing_extravaganza/fishing_logo


Každou neděli v roce, jak zjistíte po nahlédnutí do svého kalendáře, se v lokaci Stranglethorn Valey pořádá velký rybářský event Extravaganza. Podél pobřeží uvidíte rybáře obou frakcí, kteří se jako o život snaží nachytat co nejvíce ryb a hlavně chytit speciální rybku, která znamená extra itemy. Vše se má tak, že závod začíná přesně, když ručičky na hodinách odbijí 14:00 herního času a trvá celé dvě hodiny až do 16:00. Během této doby musíte běhat po celém pobřeží a hledat malé skupinky rybiček (školky) pod hladinou, hodit do jejich středu chutnou návnadu a pak sledovat splávek. Vaším úkolem je chytit 40 ryb z těchto rybích školek a následně je odevzdat jako první v Booty Bay u Goblinů. Rybičky nejdou skladovat, déle než 4 hodiny v batohu a ani nejdou darovat nějakému hráči. Tím je zajištěno, že nikdo nemůže podvádět a vyhraje jen ten nejlepší rybář.

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]

Darkmoon Faire



//pic/uploaded/darkmoon_faire_logo


Darkmoon Faire je zatím nejzajímavějším eventem vůbec. Je to putovní představení, které cestuje po světě a vždy na začátku každého měsíce se na pár dní zastaví na některém místě v Elwynn Forestu, Mulgore nebo u Shattrath City.

S patchem 4.3 však do hry přijde úplně nový Darkmoon Faire, který nabídne teleport na Darkmoon Island, nové úkoly, nové odměny a mnoho dalšího!

Přejít na nový Darkmoon Faire


Zobrazit více o původním Darkmoon Faire
[odstavec]

New Year



http://media.wowfan.cz/event/new_year


Další rok končí v bohatém světě Azeroth. Nespočet bitev bylo dobojováno, a úspěchy v raidů dosaženy. Je na čase, aby chvála vítězství a památka padlých vyšli najevo. Při oslavování nového roku se sejdou kvalifikovaní pivovarníci a talentovaní pyrotechnici, aby ukázali světu své nejlepší výtvory. Přinesly je do rušný měst; Připoj se s kolegy do párty, která odstartovala a užij si oslavy nového roku!

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]
/pic/event/lunar-logo

Každý rok Moongladští Druidové uspořádají oslavy na počet vítěství nad starověkým zlem. Během Lunárního Festivalu mají občané Azerothu příležitost poděkovat starců, kteří za ně bojovali. Proto se objevují velkolepé hostiny, vypráví se příběhy a samozřejmě... OHŇOSTROJ!

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]
/pic/event/valentine/love-logo

Něco se vznáší ve vzduchu v hlavních městech Azerothu. Někteří to nazývají láskou, jiní prostě přátelstvím a obdivem. Ať je to cokoliv, mnoho stráží a obyvatel teď tráví svůj čas dáváním a příjímáním dárků od dalších zamilovaných občanů.

Ti více skeptičtí jsou nicméně podezřívavější k takzvané „nemoci zamilovaných“ pohlcující srdce mnohých. Bude tato rozšířená příhoda braná pouze jako dočasné propuknutí emocí? Anebo naši odvážní dobrodruzi objeví zákeřné úmysly v pozadí tohoto moru vášní? To nám poví pouze čas...

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]

Noblegarden





Velké slavnosti Noblegarden, které připomínají námi oslavované Velikonoce, jsou už dlouhou dobu uznávaným svátkem všech národů Alliance a nově i Hordy. O těchto nanejvýš posvátných dnech lidé po městech schovávají barevná vajíčka, ve kterých jsou ukryty nejrůznější sladkosti a dárky.

Někteří tento svátek plánují strávit v úzkém kruhu přátel, jiní mají v plánu získat achievementy spojené s tímto svátkem. Tak jako tak si tento týden dlouhý event určitě užijete!

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]

Children's Week




Každý sirotek si přeje, aby měl někoho, kdo by mu ukázal zázraky světa. Během roku tráví svůj čas potulováním se po svých domovských městech, Stormwindu a Orgrimmaru, sněním o dni, kdy budou dost staří ( a dost velcí ) na to, aby se sami vydali do světa prozkoumat vše, co by jim jejich rodiče byli bývali ukázali. A během Dětského týdne, mohou odvážní hrdinové Hordy a Aliance tyto dětské sny splnit! Abyste mohli ukázat dětem tento svět, stačí pouze navštívit sirotčinec u své frakce. Promluvte s vychovatelkou Nightingale ve Stormwindu ( Aliance ) nebo s vychovatelkou Battlewail v Orgrimmaru ( Horda ). Poté můžeš ty a tvůj mladý přítel společně prožívat dobrodružství po celém Azerothu!

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]


Midsummer je tu! Tento event začíná v 16:00 hodin (čas serveru) 21. června a končí znovu v 16:00 hodin a to 5. července. Získejte různé odměny např. Flaming Threads, Tabardy nebo ohnivá zvířátka a další! Splňte i nové achievmenty, abyste získali nové tituly. Pro hordu Flame Keeper a pro Alianci Flame Warden.

V každém hlavním městě jsou umístěny ohně, které jsou obklopeny questgivery. Midsummer Celebrants, Midsummer Supplier nebo Midsummer Merchant, kteří prodávají itemy výměnou za Burning Blossom. Všude jsou NPC všech ras (včetně Goblinů), kteří se dají nalézt všude v okolí hlavního města a dávají Vám krátké (myslím nesmyslné) questy, které se týkají jednoho z hlavních ohňů.

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]

Pirate's Day



http://media.wowfan.cz/event/pirates-logo


Yaaaarrrr přátelé! Pirátský den je zde. Piráti s pravým pirátským hákem se objevili ve všech městech a roznesli, že Kapitánka Dread DeMeza a její hrdá posádka přistáli v Booty Bay a prohlásil tento den za Pirátský. Pokud jste dostatečně odvážný, přidejte se k nám a užijte si tento den v pravé pirátské náladě a splňte vše potřebné k tomu, aby jste se stal členem posádky.

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]

Brewfest



brewfest


Oslavován Aliancí i Hordou, Slavnosti Piva je čas užít si zkvašenou sklizeň: Preclíky, Sýr a alkohol! Soupeřící lihovary Thunderbrew, Barleybrew a Ogři, všichni přicházejí k hlavním městům aby překonali ostatní jejich tajnými slabými i klasickými pivy a medovoniou. Stateční dobrodruzi jsi zváni aby se uvolnily a ochutnaly to nejlepší co tito sládci nabízejí!

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]

Hallow's End



/pic/event/halloweenlogo


Jak pro Alianci, tak pro Hordu, je Halloween oslavou odtrhnutí se Opuštěných (Forsaken) od Pohromy (Scourge). Mnoho triků a dobrot je připraveno pro ty, kteří hledají dobrodružství během tohoto svátku, zahrnující porážku Bezhlavého Jezdce, navštěvování hostinců a měst kvůli zábavným hračičkám, jako jsou masky a kostýmy, a pojídání až příliš mnoha sladkostí najednou. Čtěte dále, co vše můžete podniknout, během tohoto strašidelného svátku.

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK
[odstavec]

Day of the Dead



http://media.wowfan.cz/event/dead/logo


Během Dne mrtvých se lidé z celého Azerothu shromažďují na hřbitovech, aby slavili a vzpomínali na lidi, které ztratili. Můžete je najít u všech hřbitovů poblíž hlavních měst. Na těchto místech se hlavně slaví. Můžete se také najíst, dopřát si dobré potí, převléci se do kostýmů atd.

Cítíte to? Svět duší je nám blíž na Day of the Dead. To je důvod, proč se zdobí hroby našich draze zesnulých květinami, svíčkami a nabízíme jim přivítání: vítejte zpět, i když jen na krátký čas.

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK

[odstavec]

Pilgrim's Bounty



//pic/event/pilgrimsbounty/pilgrimlogo


Přitáhněte si nějakou židli, popadněte pořádnou porci vašeho oblíbeného jídla a připravte si názory na události posledního roku - jste totiž pozváni na Pilgrim's Bounty (Pountíkova Odměna).

Tato slavnost začíná 25. listopadu a bude trvat až do 2. prosince. Vyzkoušejte si své kuchařské schopnosti, ulovte s přáteli divokého krocana a nebo odhoďte konvence a zúčastněte se velké bitvy s jídlem. Každý se bude bavit, takže tam snad uvidíme i Vás!

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK

[odstavec]

Feast of Winter Veil



http://media.wowfan.cz/event/winter_veil


Dokonce i ve World of Warcraft můžete prožít Vánoce! Speciální postavy se zajímavými úkoly prodávající sladké pochoutky najdete od 15. prosince do 2. ledna ve všech hlavních městech! Legendu Vánoc slaví hlavně Trpaslíci a Taureni, ale pokud jste příslučníci jiných ras, nic Vám nebrání v tom, abyste se k nim připojili! Při tomto svátku se objeví Děda Mráz (Greatfather winter), následován sněhem, který působí na přírodu uklidňujícm efektem a dává jí možnost k odpočinku a regeneraci. Slavení tohoto svátku proto spočívá v úcté k přírodě, ale součástí legendy je také to, že Greatfather Winter rozdává dárky všem, kteří o ně stojí! I proto se možná tento svátek rozšířil po celém Azerothu.

ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK


Naposledy upravil/a Snake Plisken 27.11.2013 v 13:56:14.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Fluerrund 05.07.2023 12:19

<a href=https://tadalafi.buzz>cialis 20 mg</a> Maybe one day, it can jump out of this gray, monotonous world of death, return to furosemide pediatric dose the devil world, and regain 149 101 blood pressure the dignity and beauty of being a dragon in the past

Sabimpatt 19.06.2023 12:41

<a href=https://cialiss.buzz>cialis without prescription</a> Although the reversibility of fibrosis has been shown by the administration of tamoxifen, 13 dexamethasone, 13, 28 and other renoprotective reagents, this is the first report showing the spontaneous reversal of fibrosis secondary to tubular injury without additional treatment

grourse 01.06.2023 03:06

<a href=https://vardenafila.skin>boutique levitra generique</a> Other effective drugs include methotrexate, cyclophosphamide, and mycophenolate mofetil

hitteeDus 29.05.2023 12:19

<a href=http://cialiss.hair>cialis online cheap</a> 6551 CYP450 1A2 substrate Non inhibitor 0

rarkaniek 22.03.2023 00:07

Batyraliev LI, Makhmutkhodzhaev SA, Ecinci E, et al <a href=http://brandviagra.top>how much viagra is too much</a> umbilical artery

rarkaniek 14.03.2023 23:01

malegra dxt champix reviews side effects baikal pharmacy <a href=https://buycialis.buzz>buy cialis online forum</a>

Zorucky 22.02.2023 05:20

Mine started when I stated Arimidex <a href=http://buycialis.beauty>cialis from india</a> Torres S, et al

Innopehef 02.02.2023 21:44

2 in the letrozole group and 18 <a href=http://stromectol.skin>ivermectin for rosacea</a>

spopove 31.01.2023 14:37

Taddei, A new polymer supported reagent for the synthesis of ОІ lactams in solution, J <a href=http://cialis.motorcycles>online cialis</a> World J Gastroenterol 12 3119 3122

Authows 16.12.2022 15:39

during the 2WW <a href=http://vlasixs.cyou>how much potassium for 20 mg lasix</a> pacificus, I

Ordefefem 26.04.2023 21:31

<a href=https://acialis.mom>buy real cialis online</a> In a cross sectional study, women with BC 12 months or EC 3 months post diagnosis were recruited from cancer clinics

Sabimpatt 29.05.2023 15:35

indocin atarax ilaci nedir Surveys suggest it will do even better in the European elections next year <a href=https://vardenafil.one>pastillas levitra</a> And while some water pills tend to lower potassium levels, others have the opposite effect

hitteeDus 13.06.2023 13:59

xylocaine sawyer permethrin pump spray The new FSA guidance comes after Georgie Hippolite, a 12 year old schoolgirl, was banned from selling homemade cupcakes to her schoolmates at Cowes Enterprise College on the Isle of Wight because her mother lacked a food hygiene certificate <a href=https://buyciali.cfd>online cialis</a>

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet