Hallow's End

/pic/event/halloweenlogo

Základní informace



TYP: Sezónní svátek
TRVÁNÍ: 18.10. – 01. 11.
LOKACE: města a hostince po celém Azerothu a Outlandu


Klam nebo mňam! (Trick Or Treat)
Každý rok se slaví, že se Opuštění odtrhli od Pohromy. Hrdinové Hordy a Aliance si mohou promluvit s jakýmkoliv hostinským a dostanou tajemný sáček s legračním překvapením vevnitř. Sáček se musí otevřít ihned, jak ho dostanou, nebo se překvapení rozplyne. Ale pozor! Hostinští vás mohou klidně oklamat a úplně změnit váš pohled na svět.

Dále si můžete nakoupit cukrovinky od prodavačů v Orgrimmaru a Ironforge. Pokud ale nejste zrovna na sladké, žádný problém. V každém hostinci je k nalezení velký džber pro hru Vylov si jablko. Pak jsou tu ještě sirotci Jasper ze Stormwindu a Spoops z Orgrimmaru, kteří jsou nemocní a bohužel se sami nemohou oslav zúčastnit. Je na vás, abyste jim přinesli různá cukrátka od určených hostinských jako dárek.

Wickermanův festival, který se odehrává každý večer před Undercity slibuje zábavu pro Hordu i Alianci! Pro ty co se více zajímají o špatnosti než sladkosti - Darkcaller Yanka chce po členech Hordy, aby házeli zapáchající bomby na Alianční město Southshore. Seržant Hartman v Southshore naopak podporuje členy Aliance, aby v tom Hordě zabránili, aby nemuseli uklízet všechen ten nepořádek. A aby to Hordě vrátili, požádá je, aby přerušili Wickermanův festival před Undercity. Takže všichni – nabrousit zbraně, utáhnout gatě a hurá do bitvy!


Kopec sladkostí (Candy Buckets)
Co by byl Halloween za svátek bez slaďounkých cukrovinek? V každém hostinci po Eastern Kingdoms, Kalimdoru a Outlandu, můžete najít ozdobnou tykev plnou sladkostí (většinou označených vykřičníkem). Vejděte a poslužte si na hromadě dobrot, které dostanete otevřením balíčku co se objeví v inventáři. Jako bonus, vám otevření balíčku přidá zkušenosti (XP) a hráčům na maximální úrovni pár drobných do kapsy. Všimněte si, že můžete mít u sebe pouze jeden balíček sladkostí, proto si dejte pozor, abyste otevřeli ten, co jste dostali naposled. Najděte úplně všechny balíčky v Azerothu a získejte achievement. Další můžete získat za ochutnání všech sladkostí. Pokud vás zajímá, které sladkosti vám ještě chybí, otevřete panel s achievmenty a hledejte v kategorii World Events – Hallow’s End.
Cukrovinky samy o sobě ukrývají různé buffy, jedna z nich – [G.N.E.R.D.S.] je spojena s jedním z achievementů – získat 50 honorable killů při hraní PvP, zatímco na vás účinkuje tato sladkost. Pokud vám[G.N.E.R.D.S.] dojde můžete ho získat obchodem s jinými hráči, nebo v akčním domě, jelikož tato sladkost není soulbound.


Bezhlavý jezdec (The Headless Horseman)
Hráči, co se zrovna nacházejí v Goldshire, Azure Watch, Kharanosu, Brillu, Razor Hill nebo Silvermoon City, mohou narazit na Bezhlavého Jezdce, jak se prohání po obloze, děsí nevinné obyvatele a zapaluje budovy. Ti stateční mohou promluvit s vychovatelkou ze sirotčince, aby se dozvěděli, jak mohou pomoci uhasit plameny a zbavit vesnice bezhlavého teroru. Jedním z denních questů je hašení Jezdcových ohňů. Nejlepší je, plnit tento quest s jinými hráči, jelikož intenzita plamenů narůstá a pro jednoho hráče je téměř nemožné vše zvládnout sám. Další denní quest zavede hráče do Šarlatového kláštera (Scarlet Monastery). Ti, kteří chtějí vymazat jeho hrozivý stín jednou pro vždy, musí najít jeho pozůstatky na klášterním hřbitově. Tam ho vyvolají a jakmile ho porazí, získají spoustu věcí zahrnující epické části zbroje, speciálního společníka, sezónní létající koště a dokonce třeba i oře samotného Bezhlavého jezdce!

Měnou tohoto eventu je Tricky Treat, za které si u event vendorů můžete nakoupit pety nebo jiné doplňky, které vám mohou pomoct při plnění achievementů. Novinkou je, že si spoustu věcí, které potřebujete ke splnění achievementů, můžete koupit u eventových vendorů (najdete je před Undercity a Stormwindem) a díky tomu se zvednou vaše šance na to, že vše stihnete, než Hallow's End skončí.

Headless Horseman (Bring Me The Head of... Oh Wait)



I tento rok se pomocí rychlého vyhledávání party skrz Dungeon Finder můžete podívat na hřbitov Scarlet Monastery, kde na vás jako tradičně bude čekat Bezhlavý Rytíř. Protentokrát má pro vás přichystané 470iLvl prstýnky, které rozhodně nejsou k zahození.

Tohoto bosse můžete zabíjet kolikrát chcete. Sám o sobě pokaždé dropuje nějaký epický ring(viz. tabulka níže).

Achievementy

[odstavec]
Obrázky:
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image


Naposledy upravil/a Snake Plisken 18.10.2013 v 09:49:26.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Fluerrund 03.11.2023 11:44

<a href=http://vardenafil.one>prix levitra generique</a> My doctor prescribed me vaginal progesterone because my progesterone level was borderline low, but I still miscarried at 8

cerberos 20.10.2012 09:50

můj nejnejoblíbenější svátek ve wow,pak jsou ty vánoce

Shari 19.10.2010 12:28

z toho sinister caling me asi slehne

Anstriber 18.10.2010 22:20

mě se to taky stalo musel jsem počkat až lidi zabijou horsemana

Jerryky 18.10.2010 22:13

Frisco
Taky se vám letos stává,že se vám hryzne obraz a nic se neděje?Jediná pomoc je přes správce uloh!?
Jop, stává se to, když najedeš kurzorem na dýni

Frisco 18.10.2010 21:40

Taky se vám letos stává,že se vám hryzne obraz a nic se neděje?Jediná pomoc je přes správce uloh!?

Kalaq 18.10.2010 20:32

Mate tam maly preklep, ale inac v poho clanok ...můžete ho získat obchodem s jinými hráči, nebo v akčním domě, jelikož tato sladkost není soulbound.

Anstriber 18.10.2010 20:22

No koně mám pulka achivu na titul mám stačí titul

LexeryMoon 29.08.2010 15:21

Těším se hlavně na masky a bezhlavého jezdce :-D

Javorovej 08.04.2010 22:05

Prosím nevíte jestli ma ten mount větší šanci na drop pri grupe než v solo runu???

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet