Doprava

/pic/uploaded/doprava

Ve WoW strávíte většinu času na cestách a různé dopravní prostředky vám je určitě mohou zpříjemnit...

Protože by asi každého nebavilo pořád někam chodit pěšky, je ve hře několik prostředků, které nám pomáhají v přechodu z místa na místo. Způsobů přepravy po Azerothu je opravdu nespočet, a i když na úplném počátku budete chodit zejména pěšky, WoW nabízí širokou škálu způsobů přepravy. Ať už letecky, po zemi, na lodi, portálem, metrem atd. Na následujících řádcích vám popíšeme všechny základní druhy transportu.

Obsah článku

[odstavec]

Hromadná doprava



Kromě vlastních mountů můžete využívat i služeb pro hromadnou přepravu osob mezi městy a vesnicemi. Některé jsou zdarma, jiné stojí menší obnos mincí. Mezi nejvýznamnější patří tzv. Flight Masters, jejichž služby zahrnují přepravu pomocí gryphů, hypogryfů, netopýrů, wyvern, dragonhawků a dalších méně častých přepravních zvířat (více detailů níže). Pomocí cest Flight Masterů se dostanete po celém světě, ale jejich lokace si nejprve musíte objevit. Neobjevení Flight Masteři nad sebou mají zelený vykřičník. Během letu s Flight masterem nemůžete nic dělat a je to tedy skvělý čas na debaty s guildou nebo nastavování barů a kouzel.

Další způsoby hromadné přepravy jsou na větší vzdálenosti, například mezi jednotlivými světy. Sem spadají různé lodě, vzducholodě nebo třeba Dark Portal. Na velkou vzdálenost vás přesunou velice rychle, většinou se vám objeví načítací obrazovka a budete okamžitě na místě. Důležité jsou také portály v různých městech, jejichž význam ale s Cataclysmem klesl (většina z nich totiž byla odstraněna).

alliance logo
public gryphonsMocní gryfoni z Aerie Peak vždy pomáhali Alianci, když bylo potřeba. Napůl orli, napůl lvi, tato hrdá stvoření jsou symbolem statečnosti Aliance. Jelikož lidé, trpaslíci i gnómové již dlouho v okolí Stormwindu a Ironforge hledali rychlý způsob přepravy, jsou gryfové nyní používáni pro placenou přepravu skrz všechna území Aliance.

public hyppogryphPřísahajíc poslušnost Nočním Elfům na počest poloboha Cenaria, kouzelní Hipogryfové brázdí po oblohách nad severním Kalimdorem, hledajíc nepřátele. Během válek byla tato stvoření, jež nesou podobu jak jelena, tak i vrány, osedlána lukostřelci Nočních Elfů. Nedávno souhlasila, že budou ochotně sloužit jako placený transport pro účely Aliance.

metro ironforge stormwindKe konci Druhé Války se lidé začali zajímat o znovuvybudování jejich neustálými boji otřesené domoviny. V těchto dnech byla pouta Aliance nejsilnější a trpaslíci z Ironforge rychle nabídli pomoc lidským spojencům. Králi se nelíbilo, jak pomalu bylo lidem ze Stormwindu pomáháno, a tak Magni Bronzebeard povolal jednoho z nejlepších stavitelů, High Tinkera Mekkatorque, který okamžite začal kreslit plány na obrovský podzemní systém železnice, která by spojila Ironforge se Stormwindem. Dnes se jeho sen naplnil a nově vybudované metro se stalo nepostradatelnou součásti obou měst, obstarávající rychlý pohyb tisíců lidí a také vojáků v případe útoku na jednu z těchto pevností Aliance.

horde logo
wyvern publicVnímavé Wyverny dychtily po spojení se s Šamanistickou Hordou, jejíž kombinaci odvahy s chutí po vítězství hluboce obdivovali. Sdílejíc původ s Draky a Grify, libují si Wyverny v létání a oddaně nosí jezdce Hordy na svých hřbetech po různých cestách kolem Orgrimmaru a Thunder Bluffu. To vše za malý poplatek.

bats publicStejně jako jejich Kalimdorští sourozenci z jihu si i netopýři ze Zul'Amanu vždy pochutnávali na šíleném rozruchu války. Tato chaotická povaha je přirozeně sepjala s Forsaken, kteří pokračují v boji proti Pohromě a dalším nepřátelům, zatímco udržují napjaté spojenectví s Hordou. Kromě převozu těch, kteří jim zaplatí, slouží i jako průzkumné jednotky pro Lady Sylvanas Windrunner.

airship zeppelinGoblinské vzducholodě slouži Hordě k rychlé přepravě na vzdálená místa. Vzducholodi trvá jedna cesta tam a zpět kolem pěti minut, takže nikdy nemusíte čekat příliš dlouho. Hráči Aliance mohou na vzducholodě taky, ale protože je využívají hlavně Horďáci, může to být často dost nebezpečné.



Trasy:
  • Orgrimmar - UnderCity
  • Orgrimmar - Grom'gol
  • Grom'gol - Undercity
  • Orgrimmar - Thunder Bluff
  • UnderCity - Vengance Landing
  • Orgrimmar - Warsong Hold
dragonhawks publicKe konci třetí války se zuřiví válečníci na Dragonhawcích dostávali jako první do boje. Zahalovali nepřátelské věže mraky a umožnovali tak bezpečný průchod spojeneckých jednotek až k soupeřově pevnosti.






Neutrální



shipsLodě slouží, jak určite víte, na přepravu po vodě. Plují donekonečna z bodu A do bodu B a jedna cesta jim trvá také kolem 5 minut. Většina lodí jezdí u Aliance, ale najdou se i takové, co vás dovezou i jinam.



Trasy:
  • Booty Bay - Ratchet (Neutrální)
  • Stormwind Harbor - Rut'heran Village (Území Alliance)
  • Stormwind Harbor - Valiance Keep (Území Alliance)
  • Menethil Harbor - Valgarde (Území Alliance)
  • Rut'theran - Valaar's Berth (Území Alliance)
  • Menethil Harbor - Theramore Island (Území Alliance)

sea turtles
Nastupte na palubu úžasné, mořské želvy. Na výběr máte ze dvou obřích plazů, kteří plují mezi Tuskarrskými přístavy v Northrendu. Trasy:
  • Unu'pe - Moa'ki Harbor
  • Moa'ki Harbor - Kamagua



[odstavec]

Mounti příslušných ras

Tito mounti (mount = většinou zvíře, na kterém vaše postava může jezdit) jsou přístupní už od levelu 20 a zvyšují vaši rychlost o 60%. Už na levelu 40 si můžete koupit ještě rychlejšího mounta (100%), který je navíc (většinou) hezčí. Každá rasa má svůj vlastní druh mountů a pokud máte zájem i o mounta jiné rasy, musíte s určitou rasou mít reputaci Exalted.

Důležitá informace! Od nedávna se rychlosti mountů škálují - když máte zakoupen vyšší řidičák, všichni mounti jezdí rychlostí tohoto řidičáku!

Normální mount (level 20)

  • Cena řidičáku: 4
  • Cena mounta: 1
  • Zvýšení rychlosti: +60%

Epický mount (level 40)

  • Cena řidičáku: 50
  • Cena mounta: 10
  • Zvýšení rychlosti: +100%




Nespočet různých mountů však můžete získat za reputace s dalšími frakcemi, jako odměny za achievementy, z různých bossů v dungeonech, za úkoly a spoustu z nich si také můžete koupit za nehorázné peníze.

[odstavec]

Létající mounti příslušných ras



Velký význam má ve World of Warcraft také létání, jakmile poprvé ucítíte vítr vzdušných prodů ve svých vlasech (případně srsti), jen velice neradi se budete vracet na zem. Obě frakce již dlouhá léta preferují létání na svých určitých oblíbencích a proto nečekejte nic rozmanitého. U Hordy se spolehněte na Wyverny, u Aliance zase nedejte dopustit na Gryfony.

Pokud by vám však tento výběr nestačil, mnoho dalších frakcí nabízí tucty jiných létajících mountů - různých draků, hypogryfů, fénixů apod. Mnoho mountů můžete také získat z achievementů nebo v dungeonech a raidech.

Důležitá informace! I zde funguje škálování, pozemní a létající řidičáku jsou ale samozřejmě od sebe odděleny.

Normální mount (level 60)

  • Cena řidičáku: 225
  • Cena mounta: 50
  • Zvýšení rychlosti ve vzduchu: +150%
  • Zvýšení rychlosti na zemi: +60%
  • S tímto "řidičákem" můžete létat pouze v Outlandu

Flight's Master Licence (level 60)

  • Cena skillu: 250
  • Umožní hráči létání na Azerothu a Kalimdoru (kromě BC lokací jako např. Ghostlands nebo Eversong Woods)
  • Lze naučitu trenérů ve Stormwindu a Orgimmaru a u některých dalších riding trenérů

Létání v mrazivých podmínkách (level 68)

  • Cena skillu: 500
  • Umožní hráči létání v Northrendu
  • Lze naučit téměř u každého riding trenéra v Nothrendu
  • Více o létání v Northrendu

Artisan (level 70)

  • Cena řidičáku: 5000
  • Cena mounta: 100
  • Zvýšení rychlosti ve vzduchu (u všech mountů): +280%
  • Zvýšení rychlosti na zemi: +100%

Master (level 80)

  • Cena řidičáku: 5000
  • Cena mounta: 100
  • Zvýšení rychlosti ve vzduchu (u všech mountů): +310%
  • Zvýšení rychlosti na zemi: +100%
[odstavec]

Mounti příslušných povolání

Každý Paladin, Warlock a Death Knight má to štěstí, že může jezdit na koních uzpůsobených přímo pro něj.

Paladin

Paladinové si již od založení svého řádu velice zakládali na vznešenosti a tu požadovali i od svých koní. Založili proto celé nové plemeno, které přímo odpovídalo jejich požadavkům. Jsou to totiž nositelé neochvějného ducha, který stejně jako jejich majitel touží po zbavení světa od všeho zlého. Jakmile se takový kůň spojí se svým pánem, zůstane mu věrný až do smrti. Paladinští koně si také museli zvyknout na požadavek svých pánů, a nosí proto velice zvláštní zbroj - sukno, které jim sahá až po kotníky.

Mounti od levelu 20

Jen pro Alianci      Jen pro Hordu


Mounti od levelu 40

Jen pro Alianci      Jen pro Hordu

Warlock

Vzdálené pláně Desolace byly kdysi domovem unikátního druhu koní příliš hrdých a divokých na to, aby se dali zkrotit. Možná právě proto tolik zaujali Shadow Council, který se rozhodl připoutat tyto koně k warlockům. Temnými rituály si nakonec tento druh podmanili. Nyní koně slouží černé magii a i když si zachovali majestátnost, chrlí nyní oheň a ze stejného živlu jsou i jejich kopyta a hřívy. Oči, které kdysi hýřily životem a pýchou, jsou teď už jen hořící uhlíky, v kterých se dmí nenávist vůči warlockům, jejich pánům.

Mount od levelu 20


Mount od levelu 40

Death Knight

Deathcharger je zatracené plemeno koní, které bylo oživeno společně se svými pány, rytíři smrti. Jejich životy většinou skončili na válečném poli bolestivou smrtí, když se snažili zachránit domovy jejich původních pánů před nájezdníky Pohromy. Ani po smrti jim však nebyl dán klid. Jelikož šlo a velice statečné a silné koně, vyhlédl si je Král Lichů a oživil je. Jejich nenechavá povaha a nenávist vůči všemu živému, kterou sdílejí se svými pány z nich dělá velice nebezpečné oře. A ty zářící oči... Death Knighti mohou mít i svého vlastního létajícího mounta - gryfona kostlivce.

Mount od levelu 55


Mount od levelu 60
[odstavec]

PvP mounti



Každá frakce, si může koupit mounty za 2000 honorů, Honory získáte za zabíjení členů opačné frakce nebo dělaní PvP úkolů. Horda tyto mounty koupí u vendora, který se nachází před Hall of Legends a Alliance u npc, jenž se nachází před Champion's Hall. Výhoda těchto mountů je, že můžete jezdit například na Vlkovi, i když nemáte s Orgrimmarem reputaci Exalted a jste členem Hordy. Vlastněním jednoho z mountů za honory splníte achievement Call in the Cavalry. Mimo tyto mounty můžete sehnat i další, speciální PvP mounty, převážně z PvP lokací jednotlivých datadisků.

Mount Typ Zdroj Cena Screenshot
A Black Battlestrider Pozemní Champion's Hall 2000 honorů Obrázek
Reins of the Black War Elekk Pozemní Champion's Hall 2000 honorů Obrázek
Reins of the Black War Mammoth Pozemní WotLK Wintergrasp Fortress 2000 honorů Obrázek
Black War Ram Pozemní Champion's Hall 2000 honorů Obrázek
Black War Steed Bridle Pozemní Champion's Hall 2000 honorů Obrázek
Reins of the Black War Tiger Pozemní Champion's Hall 2000 honorů Obrázek
Stormpike Battle Charger Pozemní Alterac Valey, Snowgleam 2000 honorů Obrázek
Reins of the Spectral Steed Pozemní Cata Tol Barad 165 Tol Barad Commendation Obrázek
Reins of the Drake of the West Wind Létající Cata Tol Barad 200 Tol Barad Commendation Obrázek
H Swift Warstrider Pozemní Hall of Legends 2000 honorů Obrázek
Black War Kodo Pozemní Hall of Legends 2000 honorů Obrázek
Whistle of Black War Raptor Pozemní Hall of Legends 2000 honorů Obrázek
Reins of the Black War Mammoth Pozemní WotLK Wintergrasp Fortress 2000 honorů Obrázek
Horn of the Black War Wolf Pozemní Hall of Legends 2000 honorů Obrázek
Red Skeletal Warhorse Pozemní Hall of Legends 2000 honorů Obrázek
Horn of the Frostwolf Howler Pozemní Alterac Valey, Hillsbrad Foothills 2000 honorů Obrázek
Reins of the Spectral Wolf Pozemní Cata Tol Barad 165 Tol Barad Commendation Obrázek
Reins of the Drake of the West Wind Létající Cata Tol Barad 200 Tol Barad Commendation Obrázek
N Reins of the Dark Riding Talbuk Pozemní Halaa - Nagrand 70 Halaa Battle Token, 15 Halaa Research Token Obrázek
Reins of the Dark War Talbuk Pozemní Halaa - Nagrand 100 Halaa Battle Token, 20 Halaa Research Token Obrázek
[odstavec]

Mounti za questy



Několik mountů lze získat i jako odměnu za splnění některých úkolů. Někdy je to velice jednoduché a mounta vlastně dostane každý, protože je téměř nezbytný k plnění dalších úkolů (Vash'jir), jindy půjde už o trochu větší výzvu (alianční a horďácký mount z této kategorie) a pro získání posledního mounta budete muset mít i velkou dávku štěstí (nejen).

Mount Typ Quest Screenshot
A Reins of the Winterspring Frostsaber Pozemní They Grow Up So Fast Obrázek
H Whistle of the Venomhide Ravasaur Pozemní They Grow Up So Fast Obrázek
N Reins of the Crimson Deathcharger Pozemní WotLK Mograine's Reunion Obrázek
Subdued Abyssal Seahorse Podvodní (Vash'jir) Cata The Abyssal Ride Obrázek
[odstavec]

Mounti za reputaci



Ve World of Warcraft naleznete mnoho frakcí, které se nepřiklánějí ani na jednu stranu epického konfliktu Aliance a Hordy. Často jde o velice zvláštní rasy, které si podmanily jiné, zvířecí, a používají je jako své dopravní prostředky. Získáte-li si jejich důvěru (většinou tu maximální - čili exalted), získáte často možnost si od nich tato unikátní zvířata koupit. Dobré vztahy přece dělají dobré přátele, ne? I ty zvířecí...

Mount Typ Zdroj Cena Screenshot
A Reins of the Ice Mammoth Pozemní WotLK Sons of Hodir - Revered 1000 Obrázek
Reins of the Grand Ice Mammoth Pozemní WotLK Sons of Hodir - Exalted 10000 Obrázek
H Reins of the Ice Mammoth Pozemní WotLK Sons of Hodir - Revered 1000 Obrázek
Reins of the Grand Ice Mammoth Pozemní WotLK Sons of Hodir - Exalted 10000 Obrázek
N Cenarion War Hippogryph Létající BC Cenarion Expedition - Exalted 2000 Obrázek
Riding Talbuk mounti Pozemní BC Kurenai/Mag'har - Exalted 70 Obrázek
War Talbuk mounti Pozemní BC Kurenai/Mag'har - Exalted 100 Obrázek
Netherwing draci Létající BC Netherwing - Exalted 200 Obrázek
Nether Ray mounti Létající BC Sha'tari Skyguards - Exalted 200 Obrázek
Reins of the Red Drake Létající WotLK Wyrmrest Accord - Exalted 1600 Obrázek
Reins of the Brown Riding Camel Pozemní Cata Ramhaken - Exalted 80 Obrázek
Reins of the Tan Riding Camel Pozemní Cata Ramhaken - Exalted 80 Obrázek

Mezi mounty za reputaci můžeme zařadit i guild mounty, které získáte, budete-li mít dostatečně vysokou reputaci s vaší guildou.

Mount Typ Požadavek Cena Screenshot
A Reins of the Golden King Pozemní Exalted s guildou 1500 Obrázek
H Reins of the Kor'kron Annihilator Pozemní Exalted s guildou 1500 Obrázek
[odstavec]

Mounti z raidů a dungeonů (a dalších dropů)



I záporáci musí na něčem jezdit... Všichni ti hnusáci, kteří se před vámi schovali do jeskynní a kobek mají také své dopravní prostředky a vy je některým můžete vzít. Má to však háček, většina ho nemá vždy při sobě, takže máte jen velmi malou šanci, že daného mazlíčka zrovna získáte. A jelikož mounti většinou padají v raidech a dungeonech pro více lidí, musíte mít ve chvíli, kdy padne, ještě štěstí, že ho dostanete právě vy. Do této kategorie byly přidáni i mounti, kteří padají normálně ve světě, mnoho jich ale není.

Mount Typ Zdroj Screenshot
N Deathcharger's Reins Pozemní Lord Aurius Rivendare - Stratholme Obrázek
Fiery Warhorse's Reins Pozemní BC Attumen the Huntsman - Karazhan Obrázek
Reins of the Raven Lord Pozemní BC Anzu - Heroic Sethekk Halls Obrázek
Swift White Hawkstrider Pozemní BC Kael'thas Sunstrider - Heroic Magisters' Terrace Obrázek
Reins of the White Polar Bear Pozemní WotLK Gretta the Arbiter - The Storm Peaks Obrázek
Reins of the Black War Mammoth Pozemní WotLK bossové ve Vault of Archavon Obrázek
Ashes of Al'ar Létající BC Kael'thas Sunstrider - The Eye Obrázek
Reins of the Blue Drake Létající WotLK Malygos - 10-man Eye of Eternity Obrázek
Reins of the Azure Drake Létající WotLK Malygos - 25-man Eye of Eternity Obrázek
Reins of the Blue Proto-Drake Létající WotLK Skadi the Ruthless - Heroic Utgarde Pinnacle Obrázek
Reins of the Green Proto-Drake Létající WotLK Mysterious Egg - revered s Oracles Obrázek
Reins of the Onyxian Drake Létající WotLK Onyxia - Onyxia's Lair Obrázek
Invincible's Reins Obojí WotLK The Lich King - 25-player Heroic Icecrown Citadel Obrázek
Mimiron's Head Létající WotLK Yogg'saron bez pomoci Keepers - Ulduar Obrázek
Reins of the Drake of the North Wind Létající Cata Altairus - Vortex Pinnacle Obrázek
Reins of the Drake of the South Wind Létající Cata Al'Akir - Throne of the Four Winds Obrázek
Reins of the Vitreous Stone Drake Létající Cata Slabhide - Stonecore Obrázek
Swift Zulian Panther Pozemní Cata High Priestess Kilnara - Zul'Gurub Obrázek
Armored Razzashi Raptor Pozemní Cata Bloodlord Mandokir - Zul'Gurub Obrázek
Quriaji Battle Tank mounti Pozemní - AQ Ahn'Qiraj 40 Obrázek

Vedle mountů s malou šancí na drop existují také takoví, které získate po zabití určitého bosse vždycky. Tyto potvory se však spawnují velice málo a nebo jsou o dost složitější na získání. Pokud už však dané kritérium splníte, můžete si být jisti, že vaše parta mounta dostane. Jednoho.

Mount Typ Zdroj Screenshot
N Reins of the Bronze Drake Létající WotLK Infinite Corruptor - Culling of Stratholme Obrázek
Reins of the Black Drake Létající WotLK Sartharion (3 twillight draci) - 10-man Obsidian Sanctum Obrázek
Reins of the Time-Lost Proto-Drake Létající WotLK Time-Lost Proto-Drake - The Storm Peaks Obrázek
Reins of the Twilight Drake Létající WotLK Sartharion (3 twillight draci) - 25-man Obsidian Sanctum Obrázek
Reins of the Grey Riding Camel Pozemní Cata Dormus the Camel-Hoarder - Feralas Obrázek
Reins of Poseidus Podvodní Cata Poseidus - Abyssal Depths Obrázek
Reins of the Phosphorescent Stone Drake Létající Cata Aeonaxx - Deepholm Obrázek
Amani Battle Bear Pozemní Cata Time-Run Zul'Aman Obrázek
[odstavec]

Mounti z profesí



V některých profesích si můžete vyrobit vlastního mounta, pokud máte dostatečně vysoký skill. Avšak očekávejte, že na to bude potřeba velké množství surovin. Velice drahých surovin...


Další mounti se dají najít přes Archeologii a alchymista vám také může vyrobit speciální lektvar, jež vás naučí, jak se změnit na draka. Vodní želvu můžete získat přes Fishing.

Mount Typ Zdroj Screenshot
N Vial of the Sands Létající Cata Alchemy Obrázek
Fossilized Raptor Pozemní Cata Archaeology Obrázek
Scepter of Azj'Aqir Pozemní Cata Archaeology Obrázek
Sea Turtle Plovoucí Cata Fishing Obrázek
[odstavec]

Mounti z Dalaranu



Bylo nebylo jedno magické město Dalaran a v něm prodejce zvířat zvaný Mel Francis. Od tohoto obchodníka si může každý koupit hned čtyři zajímavé mounty, nejsou omezeny ničím - pouze cenou. Buď vysolíte mnoho zlaťáků nebo dokonce Justice Points...

Mount Typ Zdroj Cena Screenshot
A Reins of the Armored Brown Bear Pozemní WotLK Mel Francis - Dalaran 750 Obrázek
Armored Snowy Gryphon Létající WotLK Mel Francis - Dalaran 2000 Obrázek
Reins of the Wooly Mammoth Pozemní WotLK Mel Francis - Dalaran 2175 Justice Points Obrázek
Reins of the Traveler's Tundra Mammoth Pozemní WotLK Mel Francis - Dalaran 20000 Obrázek
H Reins of the Armored Brown Bear Pozemní WotLK Mel Francis - Dalaran 750 Obrázek
Armored Blue Wind Rider Létající WotLK Mel Francis - Dalaran 2000 Obrázek
Reins of the Wooly Mammoth Pozemní WotLK Mel Francis - Dalaran 2175 Justice Points Obrázek
Reins of the Traveler's Tundra Mammoth Pozemní WotLK Mel Francis - Dalaran 20000 Obrázek
[odstavec]

Argent Tournament mounti



V patchi 3.2 přibyl do hry obrovský kolos zvaný Argent Tournament, který nabízel kromě raidu i výzvy pro jednotlivce, například kopu daily questů, grindování reputací apod. Na ty nejlepší čeká odměna ve formě hned několika různých a krásných mountů!

Mount Typ Požadavek Cena Screenshot
A Exodar Elekk Pozemní WotLK Champion of the Exodar 100 Champion's Seal Obrázek
Darnassian Nightsaber Pozemní WotLK Champion of Darnassus 100 Champion's Seal Obrázek
Ironforge Ram Pozemní WotLK Champion of Ironforge 100 Champion's Seal Obrázek
Stormwind Steed Pozemní WotLK Champion of Stormwind 100 Champion's Seal Obrázek
Gnomeregan Mechanostrider Pozemní WotLK Champion of Gnomeragan 100 Champion's Seal Obrázek
Great Red Elekk Pozemní WotLK Champion of the Exodar 500 5 Champion's Seal Obrázek
Swift Moonsaber Pozemní WotLK Champion of Darnassus 500 5 Champion's Seal Obrázek
Swift Violet Ram Pozemní WotLK Champion of Ironforge 500 5 Champion's Seal Obrázek
Swift Gray Steed Pozemní WotLK Champion of Stormwind 500 5 Champion's Seal Obrázek
Turbostrider Pozemní WotLK Champion of Gnomeragan 500 5 Champion's Seal Obrázek
Quel'dorei Steed Pozemní WotLK Silver Covenant - Exalted 100 Champion's Seal Obrázek
Silver Covenant Hippogryph Létající WotLK Silver Covenant - Exalted 150 Champion's Seal Obrázek
H Forsaken Warhorse Pozemní WotLK Champion of Undercity 100 Champion's Seal Obrázek
Thunder Bluff Kodo Pozemní WotLK Champion of Thunder Bluff 100 Champion's Seal Obrázek
Orgrimmar Wolf Pozemní WotLK Champion of Orgrimmar 100 Champion's Seal Obrázek
Darkspear Raptor Pozemní WotLK Champion of Sen'jin 100 Champion's Seal Obrázek
Silvermoon Hawkstrider Pozemní WotLK Champion of Silvermoon City 100 Champion's Seal Obrázek
White Skeletal Warhorse Pozemní WotLK Champion of Undercity 500 5 Champion's Seal Obrázek
Great Golden Kodo Pozemní WotLK Champion of Thunder Bluff 500 5 Champion's Seal Obrázek
Swift Burgundy Wolf Pozemní WotLK Champion of Orgrimmar 500 5 Champion's Seal Obrázek
Swift Purple Raptor Pozemní WotLK Champion of Sen'jin 500 5 Champion's Seal Obrázek
Swift Red Hawkstrider Pozemní WotLK Champion of Silvermoon City 500 5 Champion's Seal Obrázek
Sunreaver Hawkstrider Pozemní WotLK Silver Covenant - Exalted 100 Champion's Seal Obrázek
Sunreaver Dragonhawk Létající WotLK Silver Covenant - Exalted 150 Champion's Seal Obrázek
N Argent Warhorse Pozemní WotLK Crusader titul 100 Champion's Seal Obrázek
Argent Hippogryph Létající WotLK 150 Champion's Seal Obrázek
[odstavec]

Mounti za achievementy



I za plnění různých achievementů můžete získat několik záviděníhodných mountů!

[center]
Mount Typ Achievement Screenshot
A Blue Dragonhawk Létající Mountain o' Mounts Obrázek
Reins of the Black War Bear Pozemní For The Alliance! Obrázek
H Red Dragonhawk Létající Mountain o' Mounts Obrázek
Reins of the Black War Bear Pozemní For The Horde! Obrázek
N Reins of the Albino Drake Létající Leading the Cavalry Obrázek
Reins of the Red Proto-Drake Létající WotLK Glory of the Hero Obrázek
Reins of the Violet Proto-Drake Létající WotLK What A Long, Strange Trip It's Been Obrázek
Reins of the Rusted Proto-Drake Létající WotLK Glory of the Ulduar Raider (10) Obrázek
Reins of the Ironbound Proto-Drake Létající WotLK Glory of the Ulduar Raider (25) Obrázek
Reins of the Bloodbathed Frostbrood Vanquisher Létající WotLK Glory of the Icecrown Raider (10) Obrázek
Reins of the Icebound Frostbrood Vanquisher Létající WotLK Glory of the Icecrown Raider (25) Obrázek
Reins of the Volcanic Stone Drake Létající Cata Glory of the Cataclysm Hero Obrázek
Reins of the Drake of the East Wind Létající Cata Glory of the Cataclysm Raider Obrázek
Reins of the Dark Phoenix Létající Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

hitteeDus 26.06.2023 15:50

As long as your RE is doing u s throughout the cycle, I wouldn t worry about being overstimulated <a href=https://cials.yachts>safe place to buy cialis online</a> She said it s still one of her best investments

hitteeDus 14.06.2023 21:56

And I believe as President Obama does, that it is also important to discuss this directly with the American people <a href=http://vardenafil.one>comparaison viagra generique levitra</a> Jeff Abrams, Ed Corn, Mark Greene, Noralane Lindor, and Ping Yang for suggestions regarding the study design; to Ms

Sabimpatt 09.06.2023 14:27

<a href=http://cialisa.buzz>tadalafil cialis</a> Talk with your doctor about types of liquids you can drink before your procedure

grourse 07.06.2023 14:49

I was dx with BC in 2011, while planing our wedding <a href=https://levitr.cfd>annonce levitra en france</a>

grourse 31.05.2023 14:04

<a href=https://cial.sbs>buy cialis daily online</a> Quinidine can cause cinchonism and thrombocytopenia

Sabimpatt 29.05.2023 19:17

The problem with silicon is that it shrinks, suddenly big and small, causing the stress inside the battery to change which vitamin b is good for erectile dysfunction constantly <a href=https://vardenafila.skin>levitra pour homme</a>

Sabimpatt 28.05.2023 07:35

<a href=https://acialis.buzz>cialis</a> Even though my husband was on board I was not ready

Undiply 19.05.2023 18:44

If this is true MH, and you have made the diagnosis early enough, the response to dantrolene is in the range of minutes to tens of minutes <a href=http://cialiss.top>where to buy cialis online safely</a>

rarkaniek 07.03.2023 08:07

Feng R, Jing J, Zhang X, Li M, Gao J <a href=http://buycialis.beauty>cheap cialis</a> 10 aluminum lake, FD C Yellow 6 aluminum lake, lactose monohydrate, magnesium stearate, povidone and talc

susiowl 08.02.2023 09:13

<a href=https://priligy.buzz>where to buy priligy</a> The first symptom I get when a new episode starts is being bloated, and right after I get this really bad pain in the upper left side of my abdomen

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet