Fan Fiction

  Fan fiction   

 

 

Pozor! Diela patria autorom a bez ich súhlasu ich nemožno kopírovať, alebo inak reprodukovať. Môžete iba zverejniť odkaz na túto stránku.

Kam posielať vaše práce?

V prípade vlastnej Fan Fiction alebo PREKLADOV POVIEDOK:

  • Každá kapitola (časť) nech má minimálne jednu wordovskú stranu,
  • Obrázok môžete poslať, ale len jeden, ktorý bude použitý ako titulný obrázok na tejto stránke,
  • Posielajte na E-mail: wowfan.poviedky@gmail.com wordovský súbor, ktorý bude obsahovať: názov, krátky popis, samotný text, nick a počet častí /kapitol.
  • Vedzte, že príbeh sa neobjaví hneď na druhý deň a môže to zopár dni trvať!

 

Zoznam príbehov:

FAN FICTION OD REDAKTOROV

Tieto príbehy napísali aktívni, ale aj neaktívni redaktori.

Aseronův pláč

Endor, statečný válečník, který si prožil ve svém životě mnohé. Jeho osud se spojil s osudem legendárního meče Aseronu, meče poloboha Nertha. A nyní se jeho příběhy dostávají k vám.

>PRÍBEH NIEJE DOKONČENÝ<

Berthelen

Prežil toho veľa... Naozaj veľa... Vpád Plamennej légie, pád Lordaeronu, zabitie Terenasa, zabitie Uthera... Zažil dokonca aj vlastnú smrť...

    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    http://media.wowfan.cz/uploaded/DraciJezdci
    Ruins of Loreth'Aran je místo, na které zapomněl sám čas. A stejně tak na všechny, kteří zde kdysi žili. A kteří zde zemřeli... Povídka vypráví příběh Dračích jezdců z Loreth'Aranu, prastarého elfského řádu, který žil v harmonii s draky zelené letky. Přestože tento řád zanikl již před deseti tisíci lety, stále existuje někdo, kdo může vypovědět jejich příběh.
    >PŘÍBĚH JE DOKONČENÝ<

    Draxův příběh

    Příběh povídá o orkovi, který bojoval proti Plamenné legii a pak prošel půlkou světa, ale nakonec skončil tam, kde by to nejméně čekal... Meváhejte a čtěte.
    • Autor: Stopa, (honza.stopka@gmail.com)
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 1.5.2007
    • 1. časť - Draxův příběh
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    http://media.wowfan.cz/uploaded/Infinitudelogo
    Někteří z nás se narodí s temnotou v sobě a je jen na nich, zda se svou pílí a silnou vůlí stanou pochodní, která vnáší světlo do každého temného zákoutí. A pak jsou mezi námi tací, kteří se narodili ve Světle, které je jejich součástí... a poté jsou vhozeni do víru událostí, které je nutí zradit vše, čím kdy byli a jsou. Příběh draeneiky Asimerie toto všechno vypráví... Dějově navazuje na Inner Demons.
    >NA PŘÍBĚHU SE PRACUJE<

    http://wowfan.cz//pic/uploaded/Inner%20Demons%20logo
    Jsme ti špatní, pokud se dokážeme uchýlit k věcem, které by nikdo neměl činit? Ale jsme i ti dobří, pokud v sobě přechováváme pouze Světlo? Jak tenká hranice mezi světlem a temnotou občas je… a jak složitá a nepochopitelná je lidská duše. Životem nás provázejí otázky, na které málokdo dokáže nalézt odpověď. Každý z nás má své vnitřní démony… ale jen zlomek z nás je dokáže přijmout za svou součást. Protože občas nás právě naši démoni dokáží udržet naživu… a ostatním dáme možnost dál žít. Otázka tedy zní: jakou cenu má lidská duše? Dějově předchází Infinitude of Ice.
    >PŘÍBĚH JE DOKONČEN<

    Interviews


    http://media.wowfan.cz/uploaded/JadeCloudsNewLogo
    Od porážky Krále Lichů uběhlo již několik let. Asimeria si myslela, že své největší nepřátele porazila a vše důležité má již za sebou. Když se však vydá hledat ztraceného prince Stormwindu, pochopí, že zdaleka není konec. Ztrácí přátele, kterým věřila a nové nalézá v těch, od kterých by to nečekala. Zatímco konflikt mezi Aliancí a Hordou se vyostřuje jako nikdy dřív, Asimeria zjišťuje, že se bude muset postavit prozatím svému největšímu nepříteli: sobě samotné.
    >NA PŘÍBĚHU SE PRACUJE<

    Lov

    Sme’jin, hlavný hrdina, sa chystá na lov. No nie na obyčajný...
    • Autor: Smetak
    • Korekcia: Mjollir
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 26.03.2009
    • 1. časť - Lov
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Netherstorm

    Když byl Kael'thas v Tempest Keepu poražen, mysleli si všichni, že tím bude činnost krvavých elfů v Netherstormu ukončena. Elfové se však nevzdali a pod vedením svého ,,staronového“ vůdce vymysleli nový, mnohem zákeřnější plán. Podaří se hrdinům tohoto příběhu krvavé elfy zastavit a zachránit tak osud celého Outlandu?
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    O hustodémonském warlockovi a krutopřísném assassinovi

    Z této povídky, která by se měla brát vážně skutečně jen lehce, zjistíte, co se stane, když se spolu střetnou dvě osoby, z nichž jedna je drsnější a krutopřísnější než druhá... Někteří lidé zkrátka neradi prohrávají. (Podotýkám, že jde o parodii.)
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    http://media.wowfan.cz/ozvenyminulosti
    Vysočina Arathi, miesto ktoré sa stalo opusteným. Horda sa rozhodla si túto krajinu privlastniť... podarí sa im to?
    >NA PRÍBEHU SA PRACUJE<

    Píseň ohně

    Jsou lidé, kteří by se chtěli stát hrdiny. Jsou lidé, kteří se jimi stanou, i když nechtějí... Jsou lidé, kteří by chtěli spasit svět. Jsou lidé, kteří k tomu byli předurčeni...
    >PŘÍBĚH JE DOKONČEN<

    První Sunwalker

    Příběh vypráví o mladém taurenovi, kterému je teprve třináct let a ačkoliv pochází z jednoho z nejlepšího šamanistického rodu mezi Taureny, nezaznamenává ani sebemenší úspěchy při jeho cestě šamana. Časem ale vyjde najevo, že je toho za tím mnohem více.
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    První úkol

    Mladá elfka Sirena právě dokončila trénink temné hraničářky ve službách Sylvanas Windrunner. A proto také přišel čas na její první nebezpečný úkol. Musí se vypořádat se zákeřným zrádcem, warlockem Lutherem.
    • Autor: Smetak
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 6.11.2009
    • 1. časť - První úkol
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Střípky vzpomínek

    Príbeh je o Ariánovi, ktorý prežíva posledné minúty svojho života...
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    http://media.wowfan.cz/uploaded/whatwould....
    Co by se stalo kdyby... jste změnili jedinou událost, která se podle vás stát neměla? Draeneika Asimeria si v Northrendu v boji proti Králi Lichů pokládá stejnou otázku. Jenže když se jí naskytne možnost to všechno změnit, brzy zjistí, že odvrácení tragické události bude mít za následek něco mnohem horšího, co předčí i chvíli, kterou chtěla odvrátit...
    >PŘÍBĚH JE DOKONČEN<

    Zapomenutý bůh

    Před několika lety byla vyslána tajná výprava z Dalaranu, která měla prozkoumat tajemné území Blasted Lands. Výprava zde nakonec objevila sídlo Starého boha, který byl údajně členy výpravy přemožen. Jak ale nyní zjistí naši hrdinové, skutečnost je úplně jiná.
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<
    [odstavec]

    FAN FICTION OD UŽÍVATEĽOV

    Tieto príbehy ste napísali vy, čitatelia webu.

    Agónie Matky Země

    Příběh je vyprávěn z pohledu Taurenky Druidky, která bojovala v Citadele Icecrown. Když se už chystala opustit Dalaran a vrátit se zpět do rodného Mulgore, probudil se Deathwing a naprosto zamíchal celým jejím dosavadním životem.

    Alhakovi příběhy

    • Autor: Cahel.Martin@seznam.cz
    • Dĺžka príbehu: 1 časť, rozdelená na 2 kapitoly
    • Dátum pridania: 05.05.2008
    • 1. časť - Alhakovi příběhy
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Brotherhood

    Středně dlouhá povídka se zajímavým dějem a strhujícím koncem vyprávějící o němém elfovi, který naplnil zbytek svého života touhou po pomstě za smrt svého syna a manželky.
    • Autor: Kachtan (kachtan@centrum.cz)
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 23.3.2007
    • 1. časť - Brotherhood
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Denník kapitána

    Denník kapitána
    Príbeh opisuje život človeka, ktorý sa chcel stať paladinom, avšak prišla ťažká a temná doba, keď Arthas Menethil zavraždil svojho otca a smrť ničila Lordaeron. Arthasova skáza postihla aj hlavného hrdinu a keď sa zdá, že jeho život končí tak zistí, že práve začína.
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Desmond

    Příběh, který vám chci povědět, je o lásce, obětování, touze získat zpět to, co bylo navždy ztraceno. Je o vůli, trpělivosti, víře, naději. Je o Desmondovi, o kouzelníkovi ze Zlatého Panství, synovi slavného mága Stertora zavražděného plamennou legií, společně se svojí ženou Miltfante.
    • Autor: anonym
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 30.01.2009
    • 1. časť - Desmond
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Dieťa mesiaca, dieťa krvi

    Serena bolo malé dievčatko a narodila sa len pred piatimi rokmi. Jej rodičia boli krvaví elfovia. Matka jej pracovala ako hraničiarka a bojovala proti nemŕtvym v Naxxramase.
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Drakónianske Vojny

    Hrdina Brian je obyčajní človek, ktorý študuje drakov. Netuší však, že sa stane rozhodujúcou postavou vo vojnách drakónianov.
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Elwyn Forest

    Hlavný hrdina Xalex, sa rozhodol vydať do Stormwindu. Dorazí do Elwynn Forest, no už je hlboká noc a preto sa rozhodne prenocovať. Založí si tábor a ide si ľahnúť. No to ešte netuší aké dobrodružstvo ho čaká na druhý deň...
    • Autor: Adracon
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 11.04.2009
    • 1. časť - Elwyn Forest
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Frontline

    V tejto poviedke sa staneme svedkami statočnosti, hrdosti ale aj zrady Hordy. Gor´tak, skúsený orkský bojovník z bitky o Mount Hyjal je Thrallom povolaný do služieb Hordy, aby vyriešil nepokoje v Barrens. Povedie skupinu bojovníkov, ktorí každý z nich má svoje problémy a tajomstvá.
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    ...Hledání pravdy...

    Příběh krvavé elfky, která zjišťuje proč byla zničena její vesnice a projede při tom téměř přes celý svět. Velmi zajímavá a napínavá povídka.
    • Autor: Eredar (icq 422889437)
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 08.12.2007
    • 1. časť - ...Hledání pravdy...
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Holy Blade

    Kratký příběh několika lidí z jednoho free serverů a zmixovaný do čitelné podoby. Vše je o mladém zloději, který okrádá ve Stormwindu bohaté lidi a kupce. Jednoho dne ho při krádeži přistihnou a má na výběr ... buď 10 let za mřížema nebo se musí stát členem výpravy do temných končin Lordearonu, kde řádí nemrtví ...
    • Autor: Vysersivoko (Oscipovsky@seznam.cz)
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 31.3.2007
    • 1. časť - Holy Blade
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Honba za Pohromou

    Príbeh je o Krvavej Elfke s menom Kailee, ktorá si žije bezstarostný život. No jedného dňa sa všetko zmení. Pohroma vtrhne do jej rodného Quel´Thalasu a začne ničiť a zabíjať všetko okolo nej.
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Ja... Nemŕtvy

    Príbeh dvoch bratov, ktorých unudí domov a vyberú sa do Northrendu. Ziffalonovi sa prihodí nešťastie a zmení sa na nemŕtveho. Po čase sa rozhodne, že sa pomstí tomu čo zapríčinil to, že je nemŕtvy.
    >PRÍBEH NIE JE DOKONĆENÝ<

    Konkláve přílivu

    Hlavný hrdina Brolir, sa jedného dňa vybral na prechádzku po Stormwinde. To ešte netušil, čoho všetkého bude svedkom.
    • Autor: anonym
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 1.11.2008
    • 1. časť - Konkláve přílivu
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Lovci Naděje

    Příběh plný napětí, bolesti a dobrodružství.
    • Autor: Tuax (tuax@centrum.cz)
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 19.4.2007
    • 1. časť - Lovci Naděje
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    MALLEN

    Skvělé, velmi dlouhé dílo o malé holčičce, která prožívá velmi strastiplný život, naplněný hroznými událostmi. Zachyceno od jejích školních let, kdy vstupuje do učení svého učitele, který ji začne učit magii, aby mohla pomstít smrt své rodiny až do její smrti...
    • Autor: Cheeta (ICQ: 229365050)
    • Dĺžka príbehu: dlhá 1 časť
    • Dátum pridania: 24.11.2006
    • 1. časť - MALLEN
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Mercenaries

    Príbeh o piatich hrdinoch, ktorí sa vydávajú na ďalšiu misiu (Aerias - ľudský warrior, Adenan - trpasličí bojovník, Ranea - mladá kňažka, Enaries - paladin a čarodej - Ellerias)
    • Autor: Enrage
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 2.10.2010
    • 1. časť - Mercenaries
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Město vlků

    Byli jsme zazděni až moc dlouho. Nic nás nemohlo připravit na svět, do kterého jsme teď byli vrženi. Worgeni z jedné strany a nemrtví z druhé. Abychom přežili, musíme přežít jakoukoli bitvu, kterou před nás osud postaví. Nový měsíc právě vstává.
    • Autor: Jakub Orkelt Loukota
    • Dĺžka príbehu: 19 častí
    • Dátum pridania: 3.8.2015
    • Príbeh - Město vlků
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Poslední vzepření

    Život býval jednodušší, co? Když jsme si žili poklidně, beze strachu a bez boje. Southshore byl jako světlý ostrov v nekonečné záplavě tmavých nočních mlh. Teď je ale všechno jinak. Lidé se změní, když vidí svůj domov hořet, své přátele umírat a svou rodinu trpět. Už pro tebe není cesty zpět. Už do té řeky nevstoupíš. Už se můžeš jen rvát za každé další ráno a doufat, že ti ho osud dopřeje. Jediné, co nám zbývá, je se vzepřít.
    • Autor: Jakub Orkelt Loukota
    • Dĺžka príbehu:
    • Dátum pridania: 4.9.2015
    • Príbeh - Poslední vzepření
    >NA PRÍBEHU SA PRACUJE<

    Nárek Lilith

    Poznáš ten pocit, keď večer sedíš doma sám za počítačom a stále ti nedá pokoj tušenie, že ťa niečo sleduje? Otočíš sa ale nič nevidíš. Lenže ono to tam je. A ide si to po teba.
    >NA PRÍBEHU SA PRACUJE<

    Ozvěny budoucnosti

    Príbeh o z čias vojny medzi Alianciou a Hordy...
    • Autor: Sean
    • Dĺžka príbehu: zatiaľ 1 časť
    • Dátum pridania: 18.11.2011
    • 1. časť - Ozvěny budoucnosti
    >PRÍBEH NIE JE DOKONĆENÝ<

    Pokoj pre Hrdinu

    Povídka, kterou napsal náš návštěvník ze Slovenska a vypraví o velkém dobrodružství v severních krajích Lordearonu, kde hraje svou roli láska, magie a odvaha.
    • Autor: Marek Ondracek aka Semael (marks3@zoznam.sk)
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 13.5.2007
    • 1. časť - Pokoj pre Hrdinu
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Pomáhat se ne vždy vyplácí

    Skvělá povídka, plná detailně popsaných scén o tom, jak jeden hodný Warlock nasadil krk, aby pomohl trpaslíkům a ti se mu za to odvděčili né zrovna pěkně.
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Pomsta

    Príbeh o zrade...
    • Autor: Martin Švéda (Sveda30@seznam.cz)
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 6.3.2008
    • 1. časť - Pomsta
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Prales života

    Príbeh tragického osudu lásky šamana Huro'shala a kňažky Zulanji na pozadí Cataclysmu.
    >NA PRÍBEHU SA PRACUJE<

    Příběh Death Knighta

    Článek, který zajímavě popisuje úkoly, které Death Knighti plní ve své startovní lokaci. Je to napsáno jako příběh, a proto se to dá číst i jako povídka.
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Příběh Illiadusa

    Veľmi napínaví príbeh od autora príbehu Pokoj pre Hrdinu... Illiadus, krvavý elf hľadá miesto vo svete. Po vojne sa osud krvavých elfov ubral temnejšou cestou... Ale on stále veri vo Svetlo. A práve Svetlo odštartuje jeho dobrodružstvo...
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Příběh noční elfky

    Príbeh o Nočnej elfke Elledriell, ktorá prežíva veľké dobrodružstvo...
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Putá Elementov

    Tento príbeh je napísaný podľa skutočnej udalosti, ktorá sa odohrala z pohľadu Rytiera Smrti Murzeta. Veľkolepá ceremónia bola prerušená príchodom Twilight Hammeru, ktorý dokonca rozdelili Thrallovu podstatu do štyroch elementárnych rovín. Podarí sa ostatným zachrániť Thralla? Najmocnejší šaman Azerothu už možno ani nemusí existovať...
    • Autor: Brisin.ger
    • Dĺžka príbehu: 5 častí
    • Dátum pridania: 05.08.2011 -
    • 1. časť - Putá Elementov
    • 2. časť -
    • 3. časť -
    • 4. časť -
    • 5. časť -
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    RP povídka

    Príbeh o taurenovi, ktorý nesúhlasi s Náčelníkom Hordy, Thrallom.
    • Autor: Martin Švéda (Sveda30@seznam.cz)
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 3.3.2008
    • 1. časť - RP povídka
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Rybář

    Wiliam je rybár a spolu so svojou ženou, žijú v malej osade Lakeshire. Jedno ráno sa pripravil na lov rýb, no to ešte netušil, čo uloví...
    • Autor: Adracon
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 11.04.2009
    • 1. časť - Rybář
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Spojení

    Malý noční elf, Saon se připojuje k Hordě a spolu s nimi v dalších kapitolách poráží nepřátelé jako Krále Lichů, Deathwinga apod.
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Svět Boldfire - Tajemství hvězdného kamene

    Náš první příběh, vypravuje o dobrodružství nejprve party Aliance, později pak nastane zlom a příběh se obratí na úplně jinou stranu. Neváhejte a Čtěte.
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Únos malého chlapce

    Príbeh je o mladom elfovi s menom Keal' Warpnair, ktorý si žije bezstarostný život v Silvermoone, kde chodí do školy. No jedného dňa sa všetko zmení. Aliancia vtrhne do mesta a celý jeho život sa zmení.
    • Autor: Lukáš Ulrich (maxiluk@seznam.cz, 495-157-381)
    • Dĺžka príbehu: 1 časť rozdelená na 14 krátkých kapitol
    • Dátum pridania: 23.10.2008
    • 1. časť - Únos malého chlapce
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Vagelis

    Příběh jednoho aliačního kněze, který se střete s nemrtvím warlockem, který si z něj udělá "bratříčka".
    • Autor: Foulwynd
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 06.01.2008
    • 1. časť - Vagelis
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Vlastizrádce

    Skupina vojakov sa vydá na svoju misiu. Vojaci zistia, že ich generál bol zabitý a že dostali nového veliteľa. No nie všetko je tak, ako sa na prvý pohľad zdá...
    • Autor: Martin Švéda (Sveda30@seznam.cz)
    • Dĺžka príbehu: 1 časť
    • Dátum pridania: 6.3.2008
    • 1. časť - Vlastizrádce
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Vzpomínka na Darrowshire

    Hlavnej úlohy sa zhostí Pamela Redpath, malé dieťa z Darrowshire. V meste sa niečo stalo, no ona ešte ničomu nerozumie... Ďalšiu, veľmi dôležitú úlohu zohrá elf, ktorý jej príde na pomoc... Bude malá Pamela so svojou rodinou, alebo ju čaká nekonečný život samoty?
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    World of Warcraft

    Aspekti, dračie letky, nepredstaviteľné dobrodružstvo, krádeže, neistota, vraždy, silný príbeh lásky a omnoho viac vás čaká v tomto extra dlhom príbehu.
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    Zkáza sveta

    Arthas nabývá na své moci. Vypadá to velice špatne, jestli nezakrocíme, tak to muže velice špatne dopadnout. Jestli Arthas najde zpusob, jak použít mec, jsme ztraceni. A ješte k tomu situace s orkama nevypadá vubec dobre. Musíme se obávat nejhoršího. Arthas najde zpusob jak použít mec a ovládne svet. Orkové se pustí do války, když nebudeme pripraveni. Nezbývá nic jiného, než doufat, jestli Gongos prijde na to, že je vyjímecný.
    • Autor: R3aMaX (Petru40@seznam.cz)
    • Dĺžka príbehu: Samostatný příběh, 1 časť
    • Dátum pridania: 4.3.2008
    • 1. časť - Zkáza sveta
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Zosadenie vládcu

    Krehké vzťahy medzi Alianciou a Hordou viedli už k nejednej vojne a teraz, keď bol Thrall unesený, na trón nastúpil Garrosh Hellscream, ktorý chce za každú cenu Alianciu zničiť. Čo všetko bude ochotný podstúpiť?
    • Autor: Kicka (kickasvk@gmail.com)
    • Dĺžka príbehu: Samostatný příběh, 1 časť
    • Dátum pridania: 18.9.2010
    • 1. časť - Zosadenie vládcu
    >PRÍBEH NIE JE DOKONČENÝ<

    Zrození rytíře smrti aneb pohádka o snílkovi z Northrendu

    Příběh o krvavé elfce, která se stala Rytířem smrti. Trochu jinak zrození, trochu jiné situace, ale snad se to bude líbit.
    >PRÍBEH JE DOKONČENÝ<

    BÁSNE

    Básne, či už (zatiaľ len) vtipného, poetického alebo iného žánru nájdete práve tu!

    (Vtipné) Básne od Enrage-ho:


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

hitteeDus 15.06.2023 13:07

<a href=https://prilig.sbs>where can i buy priligy</a> My name is Scot Singpiel

hitteeDus 15.06.2023 03:40

D H in g i of D, E indicate the tips of the dental epithelial processes; in l m of D, E indicate regions with actively mesenchymal cell proliferation activity; and in q t of D and E indicate the most apically located cells expressing Dspp <a href=http://cialiss.quest>where to buy cialis cheap</a> To investigate the physiological role of mda 9 syntenin in metastasis development we generated a line of global mda 9 syntenin knockout mice mda 9 starting with a line of mda 9 knockout first mice Sdcbp tm1a KOMP Wtsi obtained from the Knockout Mouse Project KOMP Repository 72, which were bred first to ОІ actin FLPe mice JAX stock 005703 to generate the conditional knockout CKO allele in which exon 3 is floxed

Sabimpatt 13.06.2023 18:00

40 of PTH treated mice survived beyond the follow up period of 6 weeks after surgery compared with 20 of PBS treated control mice Figure 4D <a href=https://propeci.buzz>how to get propecia prescription</a> Moreover, a reduction of the intrinsic muscle volume and thickening of the plantar aponeurosis can cause a muscular imbalance that produces a clawing deformation of the toes

grourse 11.06.2023 17:59

Seeing that Stephania Kucera was injured, Zonia Pekar flew to Larisa Mayoral s side immediately Yuri Pecora was still conscious at this time, his mouth was full of blood and he couldn t lower blood pressure OCD <a href=https://levitrax.pics>where to get levitra</a> robaxin carvedilol 6

Sabimpatt 05.06.2023 07:45

<a href=http://acialis.mom>buy cialis cheap</a> Demographic information was described in Table 1

grourse 30.05.2023 01:19

You should ask your doctor about them and what signs to look out for because some of them can be serious and need urgent medical attention <a href=https://vardenafil.one>levitra sin agua</a>

Sabimpatt 24.05.2023 05:03

<a href=https://cialiss.buzz>buy viagra and cialis online</a> Tesosterone is the King, remember that

freetry 14.05.2023 00:59

IUI was 12 and 36 hours post trigger <a href=https://propecia.mom>propecia online no prescription</a> The tests just cannot differentiate between dogs with active infection and those with antibodies from an earlier exposure

freetry 05.05.2023 01:59

We now just completed a study still at 600 milligram for six months, and a dramatic effect on these people is that at the three months, they dropped 10 pounds <a href=https://priligy.mom>priligy dapoxetine 60mg</a>

Ordefefem 28.04.2023 21:21

OFS results in menopausal symptoms and sexual effects, 5, 7 and the use of an AI versus tamoxifen requires consideration of adverse event tradeoffs, 4, 6 as documented among postmenopausal women <a href=https://cialiss.makeup>buy cialis pro</a>

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet