Shadowlands – Heirlooms předměty dostanou nové vlastnosti

  heirlooms    shadowlands    levelování   

V půlce července přišla zpráva o zrušení bonusových zkušenosti na Heirloom předmětech. Tyto předměty by zničehonic ztratily na hodnotě a staly se z nich bezcenné krámy. Čekalo se tedy, s jakým nápadem Blizzard přijde. Nyní byly představeny novinky.

Linxy zdroj

 

Levelování v Shadowlands projde kompletním předěláním: současný maximální 120. level bude snížen na 50, úvodní exkurze vás provede základy vaší nové postavy a na začátku expení si budete moct vybrat expanzi, jejímž příběhem si budete chtít projít.

 

Heirlooms a další bonusy byly do hry přidány, abyste nemuseli alty levelit 100 a více hodin. S kompletně předělaným levelováním se můžete těšit na maximální level, na který se dostanete dvakrát rychleji než kdy dříve. S rychlejším levelením byl vyřešen problém s dlouhou dobou levelení, ale zároveň jsme zjistili, že bonusové zkušenosti z Heirlooms předmětů už nebudou potřeba, neboť ještě vyšší rychlost levelování by byla trapná.

 

Chceme, aby Heirloom předměty i nadále poskytovaly unikátní bonusy během levelování. Plánujeme náhradu za původní zkušenostní bonusy, a sice Heirloom setové bonusy.

 

  • Bonus za 2 předměty: Rested bonus se spotřebovává o 30 % pomaleji.

  • Bonus za 3 předměty: Regenerace mimo boj je rychlejší ve venkovních lokacích, normal dungeonech a battlegroundech.

  • Bonus za 4 předměty: Když dosáhnete nového levelu, spustí se Burst of Knowledge, která udělí Holy poškození do nepřátel v okolí. Zároveň poskytuje 40% navýšení primárního statu na 2 minuty. Za každého zabitého nepřítele se efekt prodlouží o další 2 minuty.

  • Bonus za 5 předmětů: Rested bonus se spotřebovává o dalších 30 % pomaleji.

 

Set bonus bude aktivní na všech typech Heirlooms kromě zbraní a trinketů. Prosíme, mějte na paměti, že nové setové bonusy jsou "Work-in-progress" a mohou se kdykoliv během vývoje a testování změnit.

 

Další věci poskytující bonusové zkušenosti budou taktéž předělány. Buff Peak of Serenity Enlightenment od monka bude nově poskytovat Rested zkušenosti. Elixir of Ancient Knowledge, Elixir of the Rapid Mind a Excess Potion of Accelerated Learning budou nově "poor" kvality a nebude je možné nadále používat. Draught of Ten Lands si ponechá 10% bonus do zkušeností, ale bude mít cap na 50. levelu.

 

Blizzard těmito úpravami předešel znehodnocení Heirloomů, zbývá si počkat na reakci hráčů. Zatím to podle nás vypadá docela použitelně. Co si myslíte vy?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Piettro 23.08.2020 08:03

Dal bych jako maximální set bonus +100% gold boost. Protože tak jako tak nás nutili zaplatit nehorazne prachy za něco co ted ke absolutně zbytečné.

ratatuj 23.08.2020 16:02

Akože ten gold boost znie dobre. A určite by to bolo vhodné skrz toho koľko G za to všetko človek dal, aby sa tá investícia nejak vrátila.

Veď každý pri tom nemôže sedieť hodiny denne a mať goldíkov plnú prdel. Aspoň by mali ten bonus počas expenia a lepšie by sa im zarábalo

Gareth 10.08.2020 07:33

Spíš bych uvítal kdyby šly prodat za stejnou cenu co jsem do nich investoval i s vylepšením.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet