World of Warcraft: Mists of Pandaria

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo 25. 9. 2012
Mists of Pandaria je v pořadí čtvrtým datadiskem k World of Warcraft. Mezi největší novinky patří zvýšení maximálního levelu na 90, nové oblasti na kontinentu Pandaria, nová hratelná rasa - Pandareni a nové povolání - Monk. Kromě těchto velkých změn se však také dočkáte nových kouzel a talentù, poznáte nové možnosti PvE jako je Challenge Mode nebo Scenarios, navštívíte nové Dungeony a Raidy a zahrajete si na pokémony pomocí Pet Battle Systemu. O tom všem si mùžete něco přečíst v našem článku!

Odhalte tajemství ztraceného kontinentu!

Zahalen v mlze již od doby prvního rozdělení světa před více než deseti tisíci lety, zùstal bájný svět Pandaria nedotčen válkou. Její bujné lesy a pohoří obklopené mraky jsou domovem pro zvláštní ekosystém místních ras a exotických zvířat. Je to domov tajemných Pandarenù, rasy, která oslavuje život naplno, i když v obležení staré hrozby. Nový kontinent se odhaluje zničenému světu, jak se Aliance a Horda stále více obrací k válce, která pohltí celý Azeroth. Najdeme v Mists of Pandaria spásu pro celý svět? Nebo bude boj o kontrolu této bohaté a ohromující nové země zatažen do války naprostého zničení nejmocnějšími frakcemi? Odpovědi čekají u tajemných břehù Pandarie! Patch 5.0.4 je pre-patchem Mists of Pandaria, velké množství relevantních informací tak také najdete v článku o něm.
>> Přejít na článek o patchi 5.0.4 <<

Navigace

[odstavec]

Cinematic Trailer

http://media.wowfan.cz/mopcinematic
Jedním z hlavních motivů Mists of Pandaria bude válka mezi Aliancí a Hordou, která přináší zkázu na mírumilovnou Pandarii... A tento konflikt je i hlavním motivem velmi očekávaného cinematic traileru k Mists of Pandaria, který byl právě teď odhalen a vy ho můžete vidět na našem webu i youtube kanálu! (a nechybí ani špetka vtipu)
České titulky zapnete kliknutím na tlačítko v ovládací liště uprostřed. Nebudeme zapomínat ani na pùvodní trailer odhalený na Blizzconu, který nám Pandarii představí z té hratelnější stránky:
[odstavec]

Pandareni

Pandaren 1Pandareni budou novou hratelnou rasou. Každá postava si na levelu 10 vybere, zda se přidá k Hordě či Alianci. Mnoho let skrytý a legendou zahalený byl svět Pandarenù. Zanedlouho se ale jeho obyvatelé objeví na Azerothu, aby žádali o pomoc a také pomoc nabídli. Vznešená historie Panderenù nás zatáhne až desítky tisíc let zpět. Obyvatelé úrodné a úžasné pùdy, Pandereni, kdysi pracovali pod starověkou válečnou rasu známou jako Mogu. Díky vytvalosti, diplomacii a jedinečné formě boje se dokázali osvobodit a sesadit tyrany z trùnu. Založili vlastní říši Pandarenù, která prosperuje už tisíce let.
>>Přečíst si více o Pandarenech<<

Oficiální Female Panderen Preview

MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny

Pandaren Mount

Blizzard představil mounty pro Pandareny, Dragon Turtle. Kdo čekal Yaka, má nejspíše smůlu.
Mists of Pandaria - Pandaren Mount Mists of Pandaria - Pandaren Mount
[odstavec]

Monk

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/panda03
Monkové budou zbrusu nové povolání, které bude dostupné pouze pro Pandareny. Využívají speciální vnitřní energii zvanou Chi a ačkoli jsou to mistři boje na blízko, dokážou zastat všechny tři role v partě - DPS, healer i tank. Monkové jsou mistři v používání rukou, avšak čerpají i z dravosti zbraní k dokončení svých útokù. Monk léčitel přináší harmonii a rovnováhu do každé skupiny. Dokáže uzdravit velmi těžká zranění. K léčení mu dopomáhá staré duchovní umění. Monkové mají také alkoholické nápoje. Není proto divu, že Brewmaster dokáže absorbovat neuvěřitelné množství požkození pomocí nepředvídatelného bojového stylu.
>>Přečíst si více o tomto novém povolání<<
http://media.wowfan.cz/uploaded/monkcesta
Je to už nějaký pátek, kdy k nám smrtelníkùm dorazila beta nadcházející expanze a všemi možnými i nemožnými stránkami o WoW se šíří kvantum nových a ještě novějších informací, obrázkù, videí, spoilerù a vùbec všeho. Nedá tolik práce si na youtube najít video o startovní lokaci pandarenù, či si najít stream a prohlédnout si putující ostrov naživo, však i my z týmu jsme streamovali a jistě ještě hodně budeme. Tohle všechno je jistě moc fajn, přeci jen jsme všichni tvorové zvědaví a zajímá nás, jak bude naše classa vypadat po všech změnách, co bude mít nového, proti komu budeme bojovat a tak dále. Stejně mi to ale nedalo a řekl jsem si, že své dojmy z hraní pandaren monka sepíšu trochu jinou formou. Rád bych kombinoval popis kouzel, mechanik a levelení z 1 na 90 jemnější formou - nečekejte tedy suché popisy kouzel, ke kterým inklinuji při překladu modrých blizzardích příspěvkù. Rád bych také příliš nespoileroval, i když tu a tam se nějaké menší odhalení najde, za to se předem omlouvám. A k samotnému popisu přidám malý RP prvek - útržky z deníku mé postavy z jejího pohledu. Ty budou psány kurzívou, aby bylo snadné je odlišit od zbytku textu. Kdo ví, třeba z toho vzejde hezká série článkù...
>>> Pokračovat na článek <<<

eSkovy dojmy z hraní

Co se resource systému týká, tak mi Monk přišel jako mix rouga a DK. Máte 3 resource - Chi, Light Force a Dark Force. Chi je v podstatě jako energy u rouga (cap 100, zhruba stejný regen) a používá se pouze na 2 ability. Jab a Roll. Jab by se dal popsat jako "combo point generator", protože jeho použití vygeneruje 1 Light Force a 1 Dark Force. Roll je utility skill, který vás pomocí kotoulù přemístí o pár yardù vpřed, zhruba rychlostí Charge. Všechny ostatní skilly poté používají určitý počet Light Force nebo Dark Force (nebo mix obou). Například Whirlwind (jméno skillu u monka už jsem zapomněl, ale funguje to v podstatě stejně - až na -30% speed) stojí 2 Light Force a 2 Dark Force. Co se prostředí starting zone týká, tak jak architekturou, tak přírodou se jedná a mix japonské a čínské kultury. To se bohužel týká i jmen NPC, které tak trošku komplikují orientaci v příběhu.
[odstavec]

Kontinent Pandarie

MoP Press Tour Screeny
Chodit pořád po stejných místech je nuda, nebo ne? Právě proto přináší Mists of Pandaria hned sedm nových lokací, ve kterých mùžete levelovat své postavy a pomáhat místním s jejich problémy - a ty rozhodně nejsou malé!

The Wandering Isle

Oddělen od Pandarie po tisíciletí, Wandering Isle se potuluje oceány Azerothu. Jakmile se počasí na ostrově nečekaně změní a začíná nepravidelně směřovat k Maelstromu, stařešinové z Temple of Five Dawns hledají pomoc u čtyř duchù elementù, aby odhalili tuto záhadu. Hrdinové musí zasáhnout a najít příčinu nemoci dříve, než se celý ostrov vrhne do propasti!

The Jade Forest

Po zničující námořní bitvě přeživší z řad Hordy a Aliance jsou vyplaveni na pobřeží lemované stromy Jade Forestu. Obklopeni pouští musí spolupracovat s domorodci, pokud chtějí přežít. Po cestě se setkají s Pandareny… spolu s některými staršími, kteří chrání svět Pandarie.
  • Jedna z oblastí pro level 85 a zároveò místo, kde se budou hráči na levelu 90 učit jezdit na cloud serpentech
  • Hráči se zde setkají s Jinyu a Hozen ve strašlivé bitvě u prastaré sochy draka

Valley of the Four Winds

Klidné planiny farmářù lemované hustou a tajemnou džunglí podél jihu a neprùchodnými horami na severu. Údolí je považováno za „obilnice“ Pandarie, ale letošní úroda je v ohrožení a záhadná nemoc přepadla Pandareny, kteří žijí podél pobřeží. Údolí je také domovem legendárního Stormstout Brewery, kde Chen Stormstout a jeho neteř Li Li doufají, že najdou cestu k dávno zapomenutým věcem ztraceným již po celé generace.
  • Srdce Pandarijského zemědělství, nachází se zde mnoho statkù, farem a proslulý Stormstout Brewery
  • Chen Stormstout se vrací zpět do Pandarie, kde zjistí, že po něm pojmenovali pivovar, ale je zároveò vyděšený kvùli událostem uvnitř
  • Záměrem vývojářù bylo začlenit pivovar do oblasti v poměru 1:1

Kun-Lai Summit

Na vysokém a mrazivém severním vrcholku Kun-Lai leží Temple of the Tiger, prastaré cvičiště chráněné elitními kněžími spolu s duchem Bílého Tygra. Hlouběji v horách je úkryt Shado-pan, kde se nachází tajemný řád zabývající se ochranou Pandarie před temnými věcmi, které jsou pohřbeny pod povrchem. Pokud jsou izolovaní lidé Kun-Lai ohrožováni nájezdníky ze západu a Zandalarskými trolly ze severu, obracejí se na pomoc k Hordě a Alianci. Nížinné pláně jsou domovem Yaungolù a vrcholky hor zase domovem Shando-pan klanu.

Townlong Steppes

Oddělena od zbytku Pandarie Velkou Zdí, běsnící lidé mantidù Townlong Wastes pohltí vše, co jim stojí v cestě za vybudováním vlastní krystalické říše plnou nelítostných válečníkù a feudalismu. Pandareni jsou zanecháni osudu, když tisíciletý cyklus agrese začne o stovky let dříve a jejich největší válečníci prolomí Velkou Zeď. Sužovaní Pandareni musí čelit nejhorším okamžikùm své historie, zatímco se snaží najít příčinu nevyzpytatelného chování mantidù.

Vale of Eternal Blossoms

Starobylé sídlo Pandarenské říše bylo skryto po celé generace, zahalené do mlhy a chráněno neprùchodnými horami. Věří se, že Waters of the Vale mají mystickou moc… která přitahuje pozornost dávných nepřátel, stejně jako po moci toužící frakce Aliance a Hordy. Jaká tajemství se skrývají pod tímto mystickým místem moci?
  • Posvátné srdce celého kontinentu, odkud kdysi vládli Mogu celé říši
  • Prastaré chrámy, zdobené zlatem, které jsou stále nedotčené
  • Mogu by obzvláště chtěli toto území znovu ovládat, jelikož nyní nemají přístup k posvátným jezerùm ve středu oblasti
  • Alianční a horďácké město je právě zde a jsou tak zdobené, až by se měl Dalaran stydět
  • Lorewalkers, Gold Lotus a Mogu'shan Palace jsou zde

Krasarang Wilds

  • Nachází se na jižním pobřeží Pandarie
  • Jde o pobřežní deštný prales s ruinami Mogu
  • Mogu byli před 10000 lety pùvodní vládci Pandarie a rádi by získali svá území nazpět
  • Některé části území vypadají neobsazeně, ale ty poslouží jako základny pro hordu a alianci v budoucích patchích

Dread Wastes

  • Lokace obývaná Sha Jde především o bažiny a pouště
>>Přejít na článek o Lokacích<<
http://wowfan.cz//pic/MoP/dojmy/dojmypandaria
Je to již nějaká ta chvíle, co jsem začal hrát betu MoP, ale až nedávno jsem se konečně odhodlal k sepsání dojmů. Ty budou v jednotlivých částech, protože můžou být delší, ale i kratší. Jejich koncepce se může měnit. V té první části, jsem se inspiroval dojmy od Geoffreyho, tudíž je text prokládán citacemi hrdinky. Doufám, že se vám to bude líbit a případné dotazy, návrhy a jiné věci uvítám v komentářích. Příjemné čtení.
>>Pokračovat na článek<<
[odstavec]

Příběh datadisku

Deathwingovou smrťou sa začal Vek Smrteľníkov, vek v ktorom žiadny Lich King, Illidan, alebo šialení draci by ohrozovali Azeroth. Smrteľníci sa naozaj stali stredobodom pozornosti, keď Garrosh Hellscream pohnal svoju Hordu a zničil Theramore. Dlhotrvajúce spory a konflikty medzi Alianciou a Hordou práve týmto aktom vyvrcholili a dve mocnosti Azerothu sa oddávajú do veľkej a krutej vojny, jak na súši tak aj na mori. A práve v južných vodách stroskotali bojujúce vojská na kontinente, dávno stratenom a pohltenom hmlami - na Pandarii. V Pandarii, zemi, ktorá reaguje na zlé pocity sa kvôli agresívnemu prístupu a konfliktom stroskotancov prebudí 6 Sha, zlé energie a sily. Čoskoro, obozretní Pandareni príjmu pomoc od stroskotancov Hordy a Aliancie proti Sha, ale aj proti ďalšími obyvateľmi Pandarie, ako napríklad Mantid, chrobako-vyzerajúce jedince; Yaungol, ďalšia rodina Taurenov; Mogu, pôvodní páni Pandarie a mnoho ďalších. Pandareni boli dávno pred Vojnou Prastarých väzňami Mogu, no podarilo sa im oslobodiť z ich železnej päste... a po viac ako 10 000 rokov Mogu povstali, obnovili spojenectvo so Zandalari a opäť ohrozujú mierumilovných Pandarenov. Pandareni umožnia Aliancii a Horde vstúpiť do najsvätejších kútov Pandarii, avšak konflikt zďaleka nie je ukončený a keď sa zdá, že Pandaria je ochránená, veľká vojna medzi Alianciou a Hordou sa presunie na novo-odhalený kontinent. Vojnu, bude treba ukončiť zosadením jedného z veliteľov, aby v budúcnosti sa mohli spojené vojská postaviť oveľa väčšiemu nebezpečenstvu, než s akým sme sa stretli doteraz...
http://media.wowfan.cz/uploaded/pandareni-jaktozacalo
Zajímalo vás někdy, jak to bylo s pandareny před Mists of Pandaria? Pokud ano, je tento článek určen právě vám. Dozvíte se v něm něco o historii pandarenù, jak vznikli, kdo je jejich stvořitelem, jakou úlohu měli ve Warcraft III a jestli se ve hře měli objevit už dříve.
To vše a ještě mnohem víc se mùžete dočíst právě v tomto článku.
Již víme, že posledním bossem datadisku bude Garrosh Hellscream, ale jeho "zlo" se rozhodně nepotáhne celou příběhovou linií. Mnoho nepřátel bude plynout z temné energie zvané Sha, která se vytváří během konfliktù Aliance a Hordy - a nejen o ní je menší úvaha o záporákovi Mists of Pandaria.
>>Přejít na úvahu Kdo bude hlavním záporákem MoP<<
[odstavec]

Nový systém talentù

S Mists of Pandaria se změní systém talentù tak, že ho už vùbec nepoznáte. Pryč se všemi stromy, pryč s komplikovanými buildy. Blizzard se rozhodl přistoupit na radikální změnu, přičemž doufá, že docílí ještě lepších změn, než se kterými přišel v minulém datadisku. Hlavním cílem je docílit jisté individuálnosti každého hráče tak, že nebude existovat jediná správná a nejlepší kombinace talentù dané specializace. Zajímá-li vás budoucnost vaší postavy, rozhodně nesmíte minout tento článek!
>>Přečíst si více o novém systému talentù<<
[odstavec]

Challenge Mode

Pro ty úplně nejlepší je výzev vždy málo. A proto přichází Challenge Mode! Myšlenka je jednoduchá – pokud si vyberete Challenge Mode pro dungeon, vy a vaše skupina budete závodit s časem, abyste dokončili dungeon tak rychle, jak jen to pùjde. Vaše odměna se odvíjí od rychlosti splněné výzvy. Budou existovat i tabulky nejrychlejších týmù a otevírá se tak nový prostor pro soupeření! čas neúprosně běží. Vaše skupina dosahuje dobrých výsledkù, ale uvědomíte si, že pokud nebudou spěchat a pracovat jako tým, nikdy to nezvládnete v čas. Budete se blížit k poslednímu bossovi dungeonu s neochvějným výrazem na tváři, že tentokrát tu zlatou medaili získáte, a se stane cokoliv. Už je téměř dole, ale už zbývá jen několik posledních vteřin. Začnete křičet na své spoluhráče, a do toho dají všechno, prsty létají po klávesnici. Konečně je dole, a vaše skupina triumfálně zakřičí – „máme nejlepší čas tohoto dungeonu!“ Úspěšně jste zvládli Challenge Mode.
>>Přečíst si více o Challenge Mode<<
[odstavec]

PvE Scenarios

Scénáře jsou zbrusu novým zpùsobem, jak hráče zabavit. Nejsou až tak dùležité a rozsáhlé jako dungeony, neváže se k nim tolik epický příběh a nejsou to žádná slavnostní místa. Jenže ve fantasy světě se kromě velkých bitev dennodenně odehrávají i bitvy mnohem menší... A tady přicházejí na scénu Scenaria. Scenaria využívají již existující svět, vývojáři v nich tolik nemusí hlídat souvislost s příběhem ani jejich umístění, příkladem budiž například bitva o Goldshire. Blizzard tak přináší do hry nový typ PVE hraní, který mùže vzdáleně připomínat takový malý PVE battleground. Scenaria jsou v současné době výzvy pro maximálně tři hráče. Největším rozdílem proti klasickému dungeonu, že je úplně jedno, jaké role tito hráči v partě zastávají - mùžete jít klasicky s tankem i healerem, ale také se na to všechno mùžete vykašlat a vyrazit pro menší odměny jen se třemi DPS nebo dokonce třemi healery. Zvládnout by to měl každý. Omezením však pravděpodobně bude level 90.
>>Přečíst si více o PvE Scenarios<<
Přinášíme rozhovor s Jonathanem LeCraftem a Davem Maldonadem, kde tito dva pánové rozebírali detaily o systému scenarií. Mám tu překlad nachystaný už několik dní, ale kvůli technickému problému jsem ho bohužel nestihl zveřejnit dřív, za což se omlouvám.
>>CELÝ ČLÁNEK<<
[odstavec]

Pet Battle System

Již několik let vás doprovází věrný mazlíček (pet) při nesčetných dobrodružstvích. Snaží se vám zpříjemnit život, dělá vám společnost a interakce s ním přináší často i hodiny zábavy. Možná máte jen několik mazlíčkù, které máte nadevše rádi. Možná se je snažíte získat všechny. Faktem ovšem je, že hrdinové milují své malé společníky… a v Mists of Pandaria, budou mít zcela nové využití! Vy a vaši přátelé mùžete poslat mazlíčky proti sobě do přátelského duelu. Mùžete naučit své mazlíčky jedinečné schopnosti a útoky, oni budou tyto schopnosti používat při bojích proti ostatním zvířátkùm. Jak budete bojovat a vyhrávat, vaši mazlíčci budou dostávat zkušenosti a levelovat, což je udělá silnější a dokonce jim umožní naučit se nějaké ability. Sestavte si seznam bojovníkù a vyrazte ven s kamarády pozorovat, který z mazlíčkù je silnější!
>>Přečíst si více o Pet Battle System<<
[odstavec]

Dungeony a Raidy

Mists of Pandaria nemá v zásadě žádného hlavního záporáka - hlavním nepřítelem je konflikt mezi Aliancí a Hordou, který navíc vytváří na Pandarii temnou energii zvanou Sha. Víme však, že úplně závěrečným bossem datadisku by měl být dosavadní warchief Hordy Garrosh Hellscream, jak k tomu příběh povede se teprve uvidí. Na Pandarii by se mělo objevit hned devět dungeonù a samozřejmě i nějaké ty raidy. Kromě toho se dočkáme předělání starých dungeonù jako je Scarlet Monastery nebo Scholomance!
>>Přečíst si více o Dungeonech a Raidech v MoP<<
http://wowfan.cz//pic/MoP/mopraidpreview/mopraidpreview
Nový datadisk sa rýchlo blíži, tak sa v Blizzarde rozhodli vyjaviť hráčom viac zo svojich plánov z oblasti raidovania, konkrétne raidu Mogu’shan Vaults, jeho príbehu, či lootu - a dozvieme sa aj o inom prístupe developerov k otváraniu raidov, než na začiatku Cataclysmu. Na otázky odpovedali hlavní dizajnéri encounterov Scott Mercer a Ion Hazzikostas.
>>CELÝ ČLÁNOK<<
http://media.wowfan.cz/uploaded/scholo-logo
Dávno dobám, kdy jsme běhali po sklepeních této rozvaliny a farmili první end game set ve hře. Po snížení levelu v Cataclysmu se dočkala i Scholomance zásadní přestavby a tak i přes to, že potkáme nepřátele známé, najdou se tam i noví nebo s novými schopnostmi. Pamatujte prosím, že veškeré dojmy jsou psány po proběhnutí instance v rané fázi bety a na obtížnost normal, tudíž mnoho věcí nefunguje tak jak má nebo dokonce ještě ve hře není. Ve článku se dočtete několik menších spoilerù a osobní pohled na celý dungeon.
>>> Pokračovat na článek <<<

Shado pan Monastery - Preview

Stormstout Brewery - Preview

Temple of the Jade Serpent - Preview

[odstavec]

PvP - Nové Battlegroundy

PvP obrázkuKdyž Blizzard na posledním BlizzConu oznamoval novinky v PvP, oznámil tři nové Battlegroundy. Bohužel to už neplatí a místo tří uvidíme pouze dva. Další změnou projde World PvP, které stále hráče láká. Bude přidáno více lokací, ve kterých budou moci hráči bojovat o území. Odměny budou nejspíše v reputacích a conquest bodech.
>>Přečíst si více o Změnách v PvP a Nových Battlegroundech<<
http://media.wowfan.cz/MoP/fpvpmop
Prinášame Vám preklad rozhovoru s Tomom Chiltonom, hlavným herným dizajnérom WoW, ktorý vysvetľuje chystané zmeny po stránke PvP do datadisku Mists of Pandaria. Priblíži herné módy dvoch nových battlegroundov a spôsoby, akým sa snažia dostať hráčov a PvP späť do sveta. Viac nájdete v článku.
>>CELÝ ČLÁNOK<<
[odstavec]

Změny profesí

Datadisk tentokrát nepřináší žádnou vyloženě novou profesi, a proto je významných změn relativně málo. Určité změny ale proběhnou:
  • Archaeology - Blizzard v MoP přidá plno nových artefaktù, které budou moci hráči hledat. Novinkou je také nová frakce, Lorewalker.
  • Cooking - Cooking se nyní bude rozdělovat do čtyř hlavních specializací. Zkušení hráči se budou moci naučit všechny specializace a splnit tak všechny achievementy.
  • Inscription - Prime Glyphy budou odstraněny. Bude přidáno plno nových, zábavných glyphù.
>>Přečíst si více o Změnách v Profesích v MoP<<
[odstavec]

Změny herních mechanik

Nejen talenty projdou zásaní změnou i mnoho dalších drobnějších věcí se dočká zásadních změn. Rozhodně byste se ale o nich měli informovat.

Black Market Auction House

Aukce se objevila ve hře nedávno a nedá se říct, že by slavila moc velký úspěch. Spekuluje se, že by časem mohla právě tato aukce přejít na model aukce, kterou znají hráči v Diablu (obchodování s penězi). Možnost, jak otrhat herní milionáře, je to ale skvělá.
>>> Přečíst si článek o BMAH <<<
[odstavec]

Herní Interface

V mnohém se také změní vzhled samotné hry, raději si tyto screenshoty prohlédněte, a pak nejste tolik překvapeni.

Character Creation

Dá se říct, že tato věc prošla největší změnou v celém Interface. Nově vytvořená nabídka se opravdu podařila. Teď by Blizzard mohl přidat ještě pár věcí a bylo to by naprosto perfektní. O co tedy jde? Při tvorbě postavy jsme byli všichni zvyklí na jednoduchou obrazovku, kde jsme si vybrali rasu, povolání a vzhled pomocí šipek. To vše na jedné straně obrazovky, pričemž na druhé straně bylo povídání o rase. Nyní je vše jinak. Tvorba charakteru je rozdělena na dvě stránky. Na první naleznete výběr rasy a povolání. U každého povolání se na postavě zobrazí jeden z Tier setù, který je stále získatelný. Není to jediná změna. Pozadí postav také prošlo velkou změnou. V prùběhu týdne bych měl být schopný vytáhnout všechna pozadí tak, aby se objevovala bez postav.
Character Creation Character Creation Character Creation Character Creation Character Creation Character Creation
Na druhé straně najdete již kompletní možnosti kostumizace charakteru. Od barvy kùže, přes vlasy až po vousy nebo náušnice. Vše, na co jste byli zvyklí, je nyní v lepším kabátku s náhledem. Pandareni a Pandarenky mají momentálně nejvíce možností, jak si charakter upravit. Pandarenky mají více jak 10 barev kùže (černobílou a zrzavou), Pandareni oproti tomu disponují pěknou řádkou vousù. Bohužel není vše hotovo a u Pandarenek chybí například náušnice nebo jiné doplòky.
Character Creation Character Creation Character Creation Character Creation

Talentová okna

Jelikož se mění systém talentù, je zapotřebí přizpùsobit i okna pro talenty. V nabídce talentù naleznete okna specializací, talentù a glyphù. Pro huntery by mělo být dostupné i okno pro talenty petù. Tedy pokud talenty petù neodstraní.
Talents Interface Talents Interface Talents Interface

Dungeon & Raid Finder

Pokud jste byli znechuceni hledáním rozdělených oken pro Dungeon a Raid Finder, mùžete jásat. Okna dostala nový vzhled a jsou u sebe. V prùběhu bety se do okna dostanou i Scenarios a Challenges. Bohužel jsou momentálně tyto funkce hry zablokovány.
Group Finder Group Finder

Instalátor a launcher

Mists of Pandaria - Instalátor a Launcher Mists of Pandaria - Instalátor a Launcher
>>Přejít na článek o Interface<<
[odstavec]

Datamining - modely, mapy a další

Ellendway se neustále prohrabuje soubory hry a hledá v nich nové a nové modely, mapy a kdo ví co ještě. Tady máte pohromadě všechno, co dopodud našel! Zde je vše utříděné do jednotlivých sekcí podle typu:
mists of pandaria armor tier 14 season 12 mists of pandaria loading screens mists of pandaria mapy maps mists of pandaria zbrane weapons mists of pandaria hudba music mists of pandaria icons ikony
Pokud vám spíš vyhovuje pročíst se jednotlivými novinkami (často s doplňujícími informacemi), můžete tak učinit zde. Řazeny jsou od nejstarších po nejnovější. [odstavec]

Sběratelská edice

Vydání se dočkáme v klasické krabicové formě, kde si můžete koupit Standartní edici za 34.99 € / £29.99 nebo Sběratelskou edici za €69.99/£59.99. Novinky se dočká digitální distribuce, kde si kromě Standartní edice za €34.99/£29.99, můžete pořídit tzv. Deluxe edici za €49.99/£39.99. Pokud si předplatíte Standart edition a rozhodnete se pro Deluxe, můžete si připlatit €15/£10 a Deluxe edition získáte. Stojí za to si připlatit za Deluxe edici? Mrkneme se, co je její součástí:
  • World of Warcraft - Imperial Quilen Mount - ingame mount, díky kterému můžete prozkoumávat celý svět.
  • World of Warcraft - Lucky Quilen Cub - ingame pet, který vás bude doprovázet při vašich dobrodružstvích.
  • Diablo III - Banner Sigil and Accent - banner pro vašeho hrdinu v Diablo 3
  • StarCraft II - Portraits - portréty pro StarCraft 2. Máte na výběr z Orka a Nočního Elfa.
A jak je na tom krabicová Sběratelská edice?
  • Behind-the-Scenes DVD and Blu-Ray: Informace o vytváření nového datadisku na dvou discích s více než hodinovým komentářem, rozhovory apod.
  • Collector’s Edition Soundtrack CD: 20 Orchestrálních skladeb z Mists of Pandaria.
  • The Art of Mists of Pandaria Book: Vázaná kniha, na jejichž 208 stranách naleznete před tím neviděné koncepty apod.
  • Chen Stormstout Mouse Pad: Speciální podložka pro vaši myš s motivem Chen Stormstouta.
Ještě jednou opakuji, šílenství vypukne 25.9.2012! Pokud chcete krabicovou Sběratelskou edici, nezapomeňte si ji včas přeobjednat, jelikož je pravděpodobné, že když přijdete v den vydání do obchodu, nemusí být k dostání.
popis obrazku popis obrazku
[odstavec]

Videa

Scenarios

Monk Gameplay

Zones

Dungeons and Raids

Ingame Cinematics

Dvě z nich jsou předehrou k celé Pandarii a jedno z nich mapuje situaci v The Jade Forestu. Jedná se o spoiler. Pokud nechcete vědět, co se bude dít, nedívejte se. [odstavec]

Galerie

Screenshoty

MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny MoP Press Tour Screeny Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen Mists of Pandaria Screen
[odstavec]

WoWfan podcasty o Mists of Pandaria

Rozhodně byste také neměli minout hned několik podcastù, které jsme o Mists of Pandaria doposud natočili. Věřte, že to není věru málo materiálu a kromě osobních názorù našich redaktorù se určitě dozvíte i něco nového, nasajete atmosféru pùvodního Blizzconu a mnoho dalšího! Zde najdete podcasty relevantní k Mists of Pandaria, ostatní najdete v sekci Podcast.

Podcast #17 - Monci

[center]Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 03.06.2023 06:32

<a href=http://propec.lol>finasteride sample</a> In addition to direct alteration to fetal Leydig cell testosterone production, it has been hypothesized that fetal stem Leydig cells compromised by specific gestational exposures will populate a testis containing adult Leydig cells with limited steroidogenic competence 34

Sabimpatt 30.05.2023 17:22

<a href=https://buycialis.pics>best place to buy generic cialis online</a> Irrigating the nasogastric tube Coughing a deep breathing exercises Leg exercises Early ambulation

Sabimpatt 30.05.2023 07:53

I hope your bloodwork is fine <a href=https://levitr.cfd>levitra prix en bretagne</a> Tamoxifeno Funk was genotoxic in some in vitro and in vivo genotoxicity tests in rodents

hitteeDus 29.05.2023 18:26

vial x 5 mL 14 <a href=https://propec.lol>how to get propecia prescription</a> If you are truely worried about it, run some B6 throughout the cycle

louramb 26.05.2023 05:45

5 Missing 54 37 1 7 1746 BMI n 1155 40 <a href=https://vardenafila.skin>comprar levitra con seguridad</a>

Zorucky 09.03.2023 10:27

<a href=http://buycialis.beauty>cialis on line</a> In the end, I was told that I wasn t a candidate for much else from his office Troche Fertility Centers, and that my only next step was for me to lose the weight and come back after that happened

MeappyGed 17.02.2023 12:28

Target said it s continuing to learn, adjust and refine operations in Canada as it prepares to open an additional 56 stores by the end of the year <a href=https://clomid.beauty>clomid for male infertility</a> WHO estimates that, in 2018, there were about half a million new cases of rifampicin resistant TB RR TB identified globally, of which the vast majority have multi drug resistant TB MDR TB, a form of tuberculosis that is resistant to the two most powerful anti TB drugs

digInfide 31.01.2023 14:47

The risk is especially higher in smokers and women aged 35 and older <a href=http://cialis.motorcycles>best place to buy cialis online</a>

Nudgecice 14.11.2022 12:28

<a href=https://doxycycline.world/>doxycyline no rx</a> By the time the retailer completes its testing, it will be too late for Craze to be put back into contention, he said

Sabimpatt 29.05.2023 18:14

Breast ultrasonography showing the presence <a href=https://vardenafila.skin>levitra online espana</a>

hitteeDus 26.06.2023 09:48

WARNING Rarely, people taking lapatinib have developed serious possibly fatal liver problems <a href=http://tadalafi.buzz>cheap cialis</a> Binary mixture of Pluronic F68 and Tween 80 displayed lower entrapment efficiencies as compared to corresponding individual use of hydrophilic surfactants except NLC 9

Muradin 29.03.2013 18:20

Aha zrovna když jsem dopsal tento článek jsem se zjistil , že poslední boss toho Scenaria bude Echo of Y'Sharrj , ale to teda moc nevadí moc se na to těším o Y'Sharrj toho moc nevíme a zrovna bych ho od Starých Bohů měl asi nejradši.To bude nejspiš mé nejoblíbenější Scenario.No každopádně jsem zvědav kde se ten Mogu Titanic Watcher bude nacházet nebo co s ním bude spojené pokud tam nebude jako strážce , ale to by mě trochu zklamalo.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet