Pilgrim's Bounty

/pic/event/pilgrimsbounty/pilgrimlogo

Tato slavnost začíná 25. listopadu a bude trvat až do 2. prosince. Vyzkoušejte si své kuchařské schopnosti, ulovte s přáteli divokého krocana a nebo odhoďte konvence a zúčastněte se velké bitvy s jídlem. Každý se bude bavit, takže tam snad uvidíme i Vás!

pilgrim's bounty 1 pilgrim's bounty 2
[odstavec]

Stoly plné dobrot

Stoly plné dobrot (Bountiful Tables) jsou středem celé Pilgrim's Bounty oslavy. Jsou doslova přecpány chutnými lahůdkami a obklopeny interaktivními židlemi, které vám umožní jíst a zároveň sdílet jídlo s ostatními hráči pomocí vašich action barů.

Na stolech je rozprostřeno celkem pět různých Pilgrim's Bounty jídel, každé přímo proti jedné židli. Tato židle má neomezený přísun právě toho jednoho jídla. Židle jsou příhodně pojmenovány takto: The Sweet Potato Chair (židle sladké brambory), The Turkey Chair (krocanní židle), The Stuffing Chair (nádivková židle), The Cranberry Chair (brusinková židle), a The Pie Chair (koláčová židle). Když budete v nějaké židli sedět, můžete daného jídla sníst, kolik jen budete chtít a stejně tak můžete nabídnou své jídlo ostatním hráčům u stolu. Sdílejte štědrou hostinu se svými přáteli!

Pokud sníte pět porcí jednoho daného jídla, získáte unikátní výhody, které se vážou právě k tomuto jídlu. Pokud navíc sníte pět porcí od každého jídla, získáte Spirit of Sharing, který vám vydrží hodinu a zvýší všechnu vámi získanou reputaci o 10%. Buff získáte mnohem rychleji, pokud budete spolupracovat s parťáky a budete si podávat jídlo.

pilgrim's bounty 4 pilgrim's bounty 5
[odstavec]

Daily Cooking Questy

Díky Pilgrim's Bounty můžete také vyzkoušet sérii daily cooking questů a pomoct šéfkuchařům se zvládnutím speciálních sezónních receptů získaných z Kuchařky plné "pokladů" (Bountiful Cookbook). Hráči musí pro splnění těchto úkolů cestovat mezi hlavními městy Azerothu, aby naplnili žaludky armád tímto sezónním jídlem. Odměnou za úkoly je Přivolávač Krocanů (Turkey Caller), který zajistí, že poutník, který úspěšně dokončil úkoly, již nikdy nebude hladovět.

Pokud se chcete naučit Pilgrim's Bounty recepty, promluvte si s NPC před jakýmkoli hlavním městem. Nádivku nebo brambory stačí strčit nad oheň, ale pokud chcete uvařit krocana, musíte si nejprve jednoho chytit. Odjistěte svou věrnou pušku na krocany (Turkey Shooter) a připravte se na lov.

  • Autumnal Herbs
  • Honey
  • Mulgore Sweet Potato
  • Teldrassil Sweet Potato
  • Tangy Southfury Cranberries
  • Tangy Wetland Cranberries
  • Ripe Tirisfal Pumpkin
  • Ripe Elwynn Pumpkin
  • Bountiful Cookbook
  • Bountiful Basket


  • pilgrim's bounty 6 pilgrim's bounty 7
    [odstavec]

    Místa konání

    Hlavní města (pouze Kalimdor a Eastern Kingdom): Stormwind, Ironforge, Darnassus, Exodar, Orgrimmar, Undercity, Silvermoon City, a Thunderbluff

    Menší města: Goldshire, Kharanos, Dolanaar, Azure Watch, Razor HIll, Bloodhoof Village, Brill, Tranquilien, Ruins of Thaurissan, Shadowprey Village, Falconwing Square, Stonard, Hammerfall, Revantusk Village, Light's Hope Chapel, Wildhammer Keep, Chilwind Camp, Southshore, Tarren Mill, Sepulcher

    pilgrim's bounty 3 pilgrim's bounty 8
    [odstavec]

    Achievementy

    Meta-achievement Pilgrim získáte za splnění všech achivementů tohoto eventu. Kromě toho získáte také titul "The Pilgrim" a peta Plump Turkey.

    "FOOD FIGHT!"

    Pro splnění tohoto achievementu se musíte posadit u jednoho ze slavnostních stolů (najdete je v lokacích zmíněných výše). Jakmile to uděláte, sdílejte jídlo s někým dalším u stolu dokud se netrefíte a omylem trefíte dotyčného jídlem do hlavy. Zkrátka házejte jídlo na ostatní hráče účastnící se hodování, dokud achievement nedostanete.

    Now We're Cookin' / Now We're Cookin'

    Zde musíte uvařit podle slavnostních receptů jeden ze všech dostupných receptů. Všechny recepty se můžete naučit z knížky Bountiful Cookbook, kterou seženete u eventových vendorů a suroviny seženete též od nich. Budete potřebovat alespoň 330 Cooking skill!

    Pilgrim´s Paunch / Pilgrim´s Paunch

    Pro tento achievement musíte navštívit všechna hlavní města a najíst se do syta všech pěti druhů jídel u každého z hodovních stolů. Kromě achievementu získáte též buff The Spirit of Sharing, který vám pomůže se získáváním reputace o 10% po celou následující hodinu.

    Pilgrim´s Peril / Pilgrim´s Peril

    Navlékněte na sebe jeden typ eventové róby (Pilgrim's Dress, Robe nebo Attire) a zasedněte u slavnostních stolů všech nepřátelských měst. Na serverech s vysokou populací se tento úkol může zdát jako nemožný, proto doporučujeme vydat se na návštěvu opozičních frakcí o ranních nebo nočních hodinách.

    Pilgrim´s Progress / Pilgrim´s Progress

    Tento achievement získáte splněním všech eventových daily questů. Všech pět questů máte k dispozici každý den po dobu eventu a všechny najdete v místě konání akce u příslušných NPC.

    //pic/event/horde Horde Daily Questy //pic/event/alliance Alliance Daily Questy
    //pic/event/dailyq Can't Get Enough Turkey //pic/event/dailyq Can't Get Enough Turkey
    //pic/event/dailyq Don't Forget The Stuffing! //pic/event/dailyq Don't Forget The Stuffing!
    //pic/event/dailyq Easy As Pie //pic/event/dailyq Easy As Pie
    //pic/event/dailyq She Says Potato //pic/event/dailyq She Says Potato
    //pic/event/dailyq We're Out of Cranberry Chutney Again? //pic/event/dailyq We're Out of Cranberry Chutney Again?


    Sharing is Caring

    Stačí si jen sednout ke slavnostnímu stolu, vystřídat se na všech židlích a sdílet každé z nabízených jídel.

    Terokkar Turkey Time

    Pro tento achievement musíte nejprve získat čepici Pilgrim's Hat a chest piece ze sezónního oblečení (Pilgrim's Dress, Robe nebo Attire), které je odměnou za plnění sezónních daily questů. Jakmile máte správný oděv, vydejte se do Auchindounu, konkrétně do dungeonu Shethekk Halls a zabijte finálního bosse, Talon King Ikiss. Nezapomeňte mít při souboji oblečené slavnostní ošacení. Je jedno, zda bosse zabijete na normal nebo heroic.

    The Turkinator

    Turkinátor není žádná záležitost pro milovníky krocanů (těch živých). Ke splnění achievementu se budete muset vydat do Tirisfal Glades nebo Elwyn Forest a zabít dostatečně rychle 40 Wild Turkey.

    Turkey Lurkey

    Použitím svého Turkey Shooter sejměte všechny uvedené zlodějíčky. Turkey Shooter můžete získat plněním eventových daily questů.



    Naposledy upravil/a Snake Plisken 27.11.2013 v 12:41:46.

    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

    Diskuze

    hitteeDus 02.06.2023 03:31

    You can search the table for the promoter, fusion, or expression system of choice <a href=https://vardenafil.top>acheter du levitra en france</a>

    kasialoda 11.03.2023 03:12

    <a href=https://buycialis.homes>buy cialis online united states</a> FE Na is, in general, more sensitive than urinary sodium concentration because plasma sodium concentration is factored into the calculation of FE Na

    Ankhas 28.11.2013 18:16

    Za boha nemůžu najít Goblina na změnění v krocana.:/

    fidusko 22.11.2011 09:28

    tak je to napisane az som vyhladol

    anetalol 25.11.2010 15:10

    by mě zajímalo jak mam udělat ten achi v nepřátelských městech když maj teď 85lvl

    Toren 22.11.2010 21:27

    pravá zabíjačka po Azerothsku

    DaveL 22.11.2010 12:50

    Skvělý event, obdoba díkůvzdání z USA, po česku: žranice, jinýmy slovy FREE FOOD! aneb cooking 1-350 snadno a rychle

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet