Stranglethorn Fishing Contest

http://media.wowfan.cz/event/fishing_extravaganza/fishing_logo


Vše se má tak, že závod začíná přesně, když ručičky na hodinách odbijí 14:00 herního času a trvá celé dvě hodiny až do 16:00. Během této doby musíte běhat po celém pobřeží a hledat malé skupinky rybiček (školky) pod hladinou, hodit do jejich středu chutnou návnadu a pak sledovat splávek. Vaším úkolem je chytit 40 ryb z těchto rybích školek a následně je odevzdat jako první v Booty Bay u Goblinů. Rybičky nejdou skladovat déle než 4 hodiny v batohu a ani nejdou darovat nějakému hráči. Tím je zajištěno, že nikdo nemůže podvádět a vyhraje jen ten nejlepší rybář.

Vypadá to velmi jednoduše a nudně, ale i obyčejné rybaření v sobě může skrývat mnoho zábavy a adrenalinu. Jak už jsem se zmínil, rybařský kontest probíhá pro obě frakce (Aliance i Horda) zároveň, a proto si musíte dávat pozor, abyste při hledání toho nejlepšího místa pro rybaření nenarazili na protivníka z opačné frakce, který si toto místo vybral také. Každá školka rybiček má ale také omezený počet vylovených rybek, který se pohybuje něco okolo 10 - 15 vytažených rybek, což znamená, že se budete muset neustále přesouvat a hledat nová a nová místa.

Lákavá výhra



Jak už bylo zmíněno, nerybaří se zadarmo. Rybky které chytíte můžete odevzdat u Goblinů v Booty Bay, i když nevyhrajete a oni Vám na oplátku odlehčí ze svých váčků se zlatem. Ovšem pokud se vám podaří chytnout jednu ze speciálních rybek (jsou celkem 3, každá po jednom kuse), čekají na Vás velmi zajímavé rybářské pomůcky:

Vyšší skill = větší šance na úspěch



stranglethorn fishermanOvšemže čím vyšší fishing skill máte, tim větší je vaše šance chytnout speciální rybičku. Nejvyššího skillu by se teoreticky mělo dát dosáhnout těmito itemy a enchanty:

Závěrem



Krom toho se stává, že chytnete i ryby které se dají normálně sníst a tím Vás uzdraví. K zahození také není, pokud zrovna skillujete cooking, nějakou tu rybku opéct na ohýnku. Celkově je tento kontest velmi pěkné zpestření hry a způsob, jak se odreagovat od věčného expení, farmení, raidování a podobných věcí. A navíc, co může být lepšího, než se svými kamarády nahodit udici a sledovat, jak si slunce hraje s vodní hladinou Stranglethornského zálivu a jak v džungli za Vámi zpívají ptáčci?

Naposledy upravil/a Wrent 15.09.2011 v 22:20:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ordefefem 22.04.2023 20:16

<a href=http://buycialis.pics>buy real cialis online</a> even if your count is only on the low side, supplement with B12

rarkaniek 22.02.2023 09:22

<a href=https://buycialis.homes>cialis price</a> In New York City, here s a site for public sexual health clinics

DaveL 13.12.2010 22:59

Pestak6
Nevite kde sehnat Rybarskou zidlicku ??
z TCG

Pestak6 13.12.2010 22:19

Nevite kde sehnat Rybarskou zidlicku ??

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet