Nový Darkmoon Faire

//pic/uploaded/darkmoon_faire_logo

Rychle! Rychle! Rychle! Přistupte blíže a buďte ohromeni!

Neuvěřitelné! Nevídané! Budete oslněni. Budete ohromeni! Nejste připraveni na Darkmoon Faire, neboť se nepodobá ničemu, co jste dosud viděli, zažili, nebo o čem jste byť jen slyšeli! Nestyďte se, neupejpejte se, přistupte blíže a nahlédněte, co pro vás máme přichystáno v patchi 4.3!

Ten starý nesmysl?

Ne, ne ne. Darkmoon Faire opustil svou starou podobu a staré místo. Vedení se nezměnilo, ale celá pouť zcela určitě ano. Je to úplně jiná bestie. Lístky? Nepotřebujete je, prostě ty staré cáry papíru roztrhejte a nakrmte jimi svá koda. Máme tu nové lístky! Pryč se starým, sem s novým – nové questy, to je to, oč tu běží! Věci se tu rozhodně změnily: už máme náš vlastní ostrov, a ne ledacjaký. Mlhou zahalený Darkmoon Island je hlavolam zabalený v hádankách. Je to místo tajemství a zázraků, a skoro nebudete chtít věřit, jaké věci jsme podnikli, abychom ho získali… nebo s kým jsme je provedli. Ale to nevadí, následujte mě přímo tudy a já vám ukážu, o čem je Darkmoon Faire.
Darkmoon Faire 1

Celé nové! Celé pozoruhodné!

Užijte si představení na hlavní scéně nebo obdivujte přehlídku ohňostrojů. Ale nezdržte se moc dlouho nebo prošvihnete senzační pohled, který se vám naskýtá jinde. Zírejte v úžasu na náš magický zvěřinec, nechte si předpovědět štěstí skvělou Sayge, projeďte se na poníkovi, udělejte „něco“ pro své zdraví díky festivalovému občerstvení a mnoho dalších věcí! Samozřejmě, Darkmoon Faire obsahuje více než jen fantastická představení, ukázky a kulinářské speciality. Stále můžete odevzdávat vaše Darkmoon Cards, ty bídácké stařičké kartičky rozhodně nebudou jediným důvodem k návštěvě, když je zde tolik věcí k vidění, zažití a vyhrání. Ano, budou tu výhry! Jste fanda tančících medvědů, ano? Každý má rád tančící medvědy, dokonce medvědi mají rádi tančící medvědy. Co takhle tančící medvěd… kterého lze osedlat! To není vše! Máme tady roztomilá zvířátka včetně opičky s fezem (viz Indiana Jones pro neznalé pozn. překl.), hromady receptů pro různé profese, hračky, balónky, suvenýry, rozkošné festivalové občerstvení a nápoje, heirloomy pro nejmenší, a dokonce kopie již dávno ztracených zbrojí, které nabízíme pro vaše transmogrifikační choutky. Můžete také získat nové achievementy a tituly. Vše, co je potřeba k získání těchto skvělých věcí, je pár výherních kuponů Darkmoon Faire Prize Tickets a dobrá reputace s cirkusáky. Jak dostat vaše umouněné ruce na nějaké kupony? Jsem rád, že se ptáte!

Přistupte! Dejte všanc vaše štěstí! Každý vyhrává!

Jestli tu máme hry? To si pište, že tu máme hry, a jsou tak jednoduché, že je může hrát každý ork. Jen zamiřte kousek dál po cestě, nakupte nějaké Darkmoon Game Tokens a můžete hrát. Chvíle k naučení, celý život k dovedení k dokonalosti, každý může hrát a všichni mohou vyhrát. Jen dejte všanc vaše tokeny a získejte možnost vyhrát Darkmoon Prize Tikety hraním her jako Whack-a-Gnoll, Ton Batole Royale, the Cannon, Ring Toss, The Shooting Gallery, a dalších! Pět her je zde připraveno vyzkoušet vaše schopnosti. Čím lépe je ovládnete, tím jednodušší bude vyhrát kýbl Darkmoon Faire Prize Ticketů! Jednou za měsíc máte šanci nějaké vyhrát a zábava nikdy nekončí, protože můžete hrát kolikrát chcete. Ale to není jediná možnost jak vyhrát!
Darkmoon Faire 2

The Darkmoon Faire Field Guide

To je možnost, jak získat jmění, příteli. Víš, potřebujeme jen pár věcí – jen nějaké smetí, nic cenného pro takového hrdinu jako jsi ty. Říkáme jim Darkmoon Artifacts a jsou k nalezení po celém Azerothu. The Darkmoon Faire Field Guide vám je pomůže objevovat při vašem putování dungeony, zabíjení příšer nebo při vašich bojích v battlegroundech. Bez tohoto průvodce byste si jich ani nevšimli a navíc vám pomůže zůstat soustředěn na věci, které potřebujeme. I když jste právě dosáhli desátého levelu, nebo jste již přerazili největší záporáky všech zemí, od každého něco potřebujeme. Ani nebude potřeba sejít z vašich plánovaných cest k jejich získání a každý měsíc dostanete novou možnost najít nám nějaké artefakty. Co z toho budete mít vy? Nebojte, dostanete svůj podíl. Když nám přinesete nějaký Darkmoon Artifact, získáte cenné zkušenosti (ty tvoří váš charakter, víte!), získáte dobrou pověst a možná získáte i nějaké Darkmoon Faire Prize Tikety! Ach, zmínil jsem se, že můžete použít svého průvodce a dostat se na Darkmoon Island kdykoliv během každoměsíční přehlídky Darkmoon Faire!

Takže, ty chceš pracovat v cirkuse?

Možná byste rádi nakoukli za oponu, že? Chcete vidět, co to zabere udržovat v chodu největší show na Azerothu? No, určitě to není sluníčko a bonbóny, příteli. Jsou tu zvířata k uzdravení, jídlo k uvaření a stavby k opravení. Pokud jste ochotni přispět svou troškou do mlýna a pomoci udržet v chodu tenhle festival, nejenom že nás zaujmete, ale můžete nabrat zkušenosti, Darkmoon Prize Tikety a dokonce vylepšit vaše profese – až o pět bodů každý týden, pokud na to máte!
Darkmoon Faire 3

Darkmoon Deathmatch!

Jako každý správný festival, i Darkmoon Faire má stinnou stránku. Můžete nechat řemeslnou práci sralbotkům a jít získávat skóre rychleji. Pokud na to máte, Darkmoon Deathmatch nabízí zkušenost nevídanou od dob Gurubashi Areny. Pitmaster Pei má velkou starou truhlu nacpanou k prasknutí různými vybranými kousky a Darkmoon Prize Tickety a tuto truhlu dotáhne do Darkmoon Deathmatch Pit každé tři hodiny. Každý ji chce, takže pokud se nebojíte trochu akce, tak skočte a dokažte, že jste ten nejsilnější v jámě!

Ach, festival je absolutně bezpečný, jen se nezatoulejte do lesa.

Teď, teď se nevyděste. Darkmoon Isle možná může být trochu strašidelný, ale kromě Deathmatch Pit je samotný festival kompletně bezpečný, to zaručuju. Je to dokonce svatyně a nedovolíme, aby nějaký bijec zničil zábavu. Zato temné lesy okolo pouti jsou úplně jiná věc. Nechci tím říct, že by tam někdo někdy zmizel, ale, mno… lidé tam mizí, aby se nikdy nevrátili. Takže pozor, kam šlapeš a hlídej si záda, když odcházíš z festivalu. Neříkej, že jsem tě nevaroval!
Darkmoon Faire 4

Napiš si to do kalendáře

Teď, když víte, jak úžasná bude nová Darkmoon Faire, nechcete ji prošvihnout. Jen se podívejte do vašeho kalendáře ve hře a uvidíte sami, Darkmoon Faire se zde ukáže každý první týden v měsíci. Také naše poutače a naši vyvolávači se ukážou v každém hlavním městě, aby zvěstovali příjezd festivalu. Dokonce samotný Silas Darkmoon začal rozesílat dopisy, aby si byl jist, že nikdo nepromarní tuto příležitost!

Svezte se zadarmo

Během prvního týdne každý měsíc, příhodné Darkmoon Faire základny s Darkmoon portály se objeví v Elwynnském lese na a Mulgorských pláních, nabízejíc transport na Darkmoon Island na probíhající festival! Také naši firemní mágové v hlavních městech a na Darkmoon Island vám jsou k dispozici pro přesun mezi poutí a různými městy. Ale protože neexistuje nic jako oběd zadarmo, samozřejmě jste povinni je kompenzovat za jejich služby. Celá zbrusu nová Darkmoon Faire přichází na Darkmoon Island v patchi 4.3! Neprošvihněte to!

Naposledy upravil/a Astra 02.09.2011 v 14:06:56.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

VexDexped 30.04.2023 21:08

Join us for fun and support <a href=https://dapoxetine.buzz>reddit where buy priligy</a>

Akari 05.09.2011 20:45

Vypadá to jako by to bylo v Gilneas, ale to asi nebudee

Snake Plisken 05.09.2011 16:33

Divinespite
ale asi myslel kde jako poloha na mape
To ještě není známo. Je pouze známo, že se tam dopravíš portály. Nevím, zda tam bude možno doplavat nebo doletět.

Divinespite 05.09.2011 16:28

ale asi myslel kde jako poloha na mape

Snake Plisken 05.09.2011 16:23

kuliskovec
kkde je ten darkmoon faire island?
Ten bude až s patchem 4.3.

kuliskovec 05.09.2011 15:28

kkde je ten darkmoon faire island?

Kubin8 03.09.2011 20:31

Si vyženou pandy, a ty pak budou chtít pomstu... A datadisk je tu...

Mixin 02.09.2011 17:58

Osobně si myslím, že narážek padá čím dal víc a já je dřív či později očekávám, ale jako co, to se chci nechat překvapit.

Petanurban 02.09.2011 17:27

Sak beztak je z toho ostrova vyhnal Darkmoon, myslím ty pandy. Bude to na nějaké hranici Pandarie, a v tom lese taky budou.

Mordecay 02.09.2011 15:29

BTW, všimli ste si narážky na pandy, Pandariu, alebo Mists of Pandaria? Napr.

Mlhou zahalený Darkmoon Island je hlavolam zabalený v hádankách. Je to místo tajemství a zázraků, a skoro nebudete chtít věřit, jaké věci jsme podnikli, abychom ho získali… nebo s kým jsme je provedli.
Dúfam, teda že v tom pandy a Pandaria bude!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet