|Envy| Tereszia Mistweaver Guide

Na našich stránkách se můžete setkat se spoustou návodů na eventy, získávání petů, ale co takhle pořádný theorycraft? Po domluvě s TOP CZ/SK hráči, jmenovitě pak guildou Embody a několika dalšími jedinci (Tereszia), jsem pro vás připravili guide na MW monka. Nechť je tato guida první vlaštovkou pro naši komunitu, která bohužel zatím musí pracně hledat na zahraničních fórech. To však chceme změnit, a právě proto tady, a teď, tento článek.

Kdo je to Tereszia?

Dříve PMterezka, dnes již Tereszia, je nejlepší MW monk CZ/SK komunity, a bývalý člen Embody. Nyní však působí v zahraniční guildě Envy, ve které se teď připravuje na další tier. Jako alty hraje také shamana a druida. Chceme pro vás to nejlepší, a proto jsme oslovili tohoto hráče, který na základě naší prosby, a několika dalších podmětů, vytvořil theorycraft pro nejen začínající, ale také pokročilé healery monky. Pohodlěn se usaďte, začínáme. Ukázka: "Vzhledem k inspiraci od Milana a tomu, že mě od začátku tieru kontaktovalo překvapivě hodně monků jak z DT, tak x-realm, rozhodl jsem se ulehčit si trochu práci a dát dohromady co nejpřehlednější a nejsrozumitelnější guide pro casual i mythic raidery. Informace budu postupně dodávat, případně upravovat, a v dalších tierech guide aktualizovat podle aktuálních změn..."

>>MW Monk Guide 6.1<<


Co nás čeká dále?

V příštím týdnu máme pro vás nachystaný další guide, jaké classy se však bude týkat, to je takové malé překvapení. Malá nápověda, MW monk už to nebude.

Naposledy upravil/a Esperanta 22.04.2015 v 19:41:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

mlatic 08.04.2015 19:58

Ano jistě, že jsem se chtěl pochlubit, že jsem byl v raidu s nejlepším MW monkem na CZ/SK scéně. S takovou hvězdou to je čest. On ní se naučíš spoustě věcí, např. jak si znepřátelit celý raid a dostat od každého mute

Angelius 08.04.2015 18:24

Jestli ses chtěl pochlubit, že jsme spolu byli někdy na altrunu, tak bohužel, nepamatuju si tě, promiň.

mlatic 08.04.2015 13:28

Guide OK, ale říct o PMterezce, že je nejlepší MW monka na CZ/SK scéně, tak to bude asi pravděpodobně tím, že nikdo jiný tu classu a daný spec nehraje. Pač po zkušenosti s touto osobou na pár alt runech v SoO musím konstatovat, že nikdy více s tímhle člověkem. TOP hráče nejde posuzovat jenom podle honění HPS/DPS v recountu/skadě.

Crywolf 08.04.2015 10:01

Bych rad viděl tebe, jako PVP hráče, jak bys obstal na Furnace či Blackhandovi Mythic. Nejde to srovnávat. Každé má něco do sebe.

Neonak 07.04.2015 23:45

nejde michat jablka s hruskami (PVE a PVP)toto jsou PVE TOP hraci

bulljoker 07.04.2015 22:16

bych rád viděl kde by se tihle TOP hráči umístili v pvp

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet