Australské servery pro WoW, Vicious mounti a přepočet…

http://wowfan.cz//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Dnešní novinka je trochu jiného rázu. Nebude se jednat ani tak o novinky v patchi, ale spíše o organizační změny a v neposlední řadě pak o nové Vicious Mounty. Zároveň je také dobré zmínit, že již včera proběhl přepočet za uplynulou PvP sezónu 15, takže pokud jste obdrželi titul, tak vám gratulujeme!

Australské servery

V rámci zvýšení kvality poskytovaných služeb se rozhodl Blizzard Entertainment zavést australské servery. To znamená, že Austrálie a Nový Zéland budou mít po 10 letech svoji vlastní technickou podporu. Hráčská komunita ve výše zmíněných zemích to vítá s otevřenou náručí a věří, že to povede k menším prodlevám při vyřizování ticketů a serverové výpadky, které čas od času trápily v minulosti Australany, budou ty tam. Nové servery by měly být uvedeny do provozu ještě před Datadiskem Warlords of Draenor (13. 11. 2014). Následně by pak měl být umožněn zdarma transfer postav a guild na tyto realmy. Pokud se však hráči rozhodnou zůstat na svém realmu, nemusí z něho odcházet.

Vicious Mounti

S novou PvP season 16 přibudou do hry také noví mounti, které můžete získat za 100 3vs3 arén, nebo 40 výher v RBG, prostřednictvím Vicious Saddle. Pokud hrajete PvP za hordu, budete mít rozšířený výběr mountů za sedlo, o Raptora. Jeho jméno bude "Vicous War Raptor" a jak už jsme zvyklí, jeho vizáž bude v Battlegroundu budit respekt a nevyslovenou úctu. Hřbet bude mít lemovaný brněním z ostny a jeho barevné provedení bude do tmavě zelené. No, posuďte sami.
Tauren revamp
Druhým, avšak neméně krásným mountem, je "Vicious War Ram". Tohoto kozlíka si budete moci koupit za Alianci, a tak vždy, když se na něm budete prohánět, si vzpomenete na Brewfest. Jeho ocelí pobité rohy budou bez milosti drtit kosti nepřátel a vy můžete být u toho.
Tauren revamp


Naposledy upravil/a Astra 31.10.2014 v 19:54:14.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Haruk 01.11.2014 10:04

raptor je super a i ten ram je dobrej podle mě je lepsí ten raptor

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet