Battle for Azeroth - Hračky (Toys)

  toy    hračka    warfronts   

Rádi sbíráte herní hračky (toys)? I v Battle for Azeroth si přijdete na své! A pokud jich na achievement Toybox Tycoon nasbíráte celkem 400, dostanete peta Brutus.

 

A jaké zbrusu nové hračky tedy můžete v aktuálním datadisku získat?

 

Achievementy

Chcete si trochu vystřelit z azerothských koček? Pořiďte si laserové ukazovátko! Tuto hračku dostanete po splnění achievementu Battle on Zandalar and Kul Tiras, v rámci něhož musíte úspěšně splnit všech 20 Pet Battle world questů na Kul Tirasu i Zandalaru s týmem petů s levelem 25.

A pokud si myslíte, že ta poznámka se škádlením koček je jenom tak, pak vězte, že pokud tuto hračku použijete, váš pet opravdu začne laser honit. A nejen to – jakmile ji úspěšně chytí, spustí se vám animace zeleného ohňostroje. Yay!

 

Secret

Tento klenot je naprostá nutnost pro všechny Shadow priesty, utajené kultisty Starých bohů a obecně fanoušky všeho temného a chapadlatého. Abyste jej získali, musíte si přečíst pět svitků nacházejících se v oblasti Stormsong Monastery. (Klikat na ně můžete v libovolném pořadí.) Poté zamíříte do podvodní jeskyně (underwater cave na mapce níže), kde najdete zlověstný oltář (ominous altar). Voilà! Právě jste získali svou osobní bytost Prázdnoty, která vám bude sedět na hlavě a trošičku vylepší vaši obrazovku.

Questy

Spitzy

A pokud je váš doktor toho názoru, že nechat si k hlavě přisát požírače myšlenek asi nebude mít nejlepší dopad na vaše zdraví, můžete udělat kompromis a pořídit si alespoň tohohle roztomilého mořského slimáčka. Omrzel se vám už Pepe? Teď máme Spitzyho. Získat jej můžete z questu Tiny Treasures, který je součástí questové série na Zandalaru. Dostupný je pro obě frakce.

V Drustvaru se rozhodně hodí znát způsob, jak odhalovat čarodějnice. Hračku můžete získat z questu Sharp Thinking.
 
Dropuje z world questu Old R'gal nebo Wrath of Rezan.
 

Vendoři

Zandalari Effigy Amulet

"Stay away from da voodoo," říkávají rádi někteří trollové. Zato Zandalari, ti nemají voodoo nikdy dost. Chcete si pořídit originální zandalarskou voodoo figurku? Pak zamiřte do zuldazarského přístavu, kde najdete NPC Griftah. S ním a bandou dalších NPC budete muset směňovat pochybné itemy tak dlouho, než se Griftah uvolí vám svěřit svůj amulet.

  1. Zakupte od Griftaha Sack of "Discarded" Hearthstones.

  2. Běžte za Rakle the Wretched a vyměňte Sack of "Discarded" Hearthstones za Much-Too-Hot Pepper.

  3. Běžte za Trader Haw'li a vyměňte Much-Too-Hot Pepper za Golden Seeds.

  4. Běžte za Granda Watae a vyměňte Golden Seeds za Centennial Blossom.

  5. Běžte za Trader Nog a vyměňte Centennial Blossom za Preserved Night Elf Head.

  6. Běžte za "Black Eye" Zenru a vyměňte Preserved Night Elf Head za Counterfeit Rastakhan Mask.

  7. Běžte zpět za Griftahem a vyměňte Counterfeit Rastakhan Mask za Zandalari Effigy Amulet.

 

Haw'li's Hot & Spicy Chili

Od NPC Trader Haw'li, kterého jste mohli navštívit při honbě za Zandalari Effigy Amulet, můžete koupit ještě tohle extra pálivé chilli.

 

Hot Buttered Popcorn

Popcorn se hodí nejenom do kina. Například ho určitě oceníte, až dojde k nějaké zajímavé debatě na generalu. Koupit si ho můžete od Stamp Thunderhorn na Darkmoon Faire za 50 Darkmoon Prize Tickets.

Imaginary Gun

Další hračička, s níž můžete trochu poškádlit vašeho peta. Pokud touto imaginární zbraní na svého peta vystřelíte, bude hrát mrtvého. Hračku můžete zakoupit u Madeline Netley.

 

Tiny Mechanical Mouse

A pokud je váš pet k neutahání, můžete mu ještě pustit tuhle malou robotickou myšku. Hračku můžete zakoupit u Madeline Netley.

 

Treasures

Drust Ritual Knife

Tato hračka je součástí achievementu Treasures of Drustvar. Vylootovat ji můžete z Runebound Coffer v Drustvaru. Abyste chestku mohli otevřít, musíte nejprve deaktivovat wardy, které ji chrání, a to ve správném pořadí – vpravo, nahoře, vlevo, dole. Jak vám prozradí popisek hračky, jde o rituální nůž, s nímž můžete obětovat duše svých spoluhráčů! (Ale pouze těch, kteří po smrti nepotvrdili "release spirit".)

 

Frakční hračky

Samozřejmě ani BfA frakce nejsou skoupé na hračky – pokud napřed dosáhnete požadované reputace (honored nebo revered).

 

Proudmoore Admiralty

 

Zandalari Empire

 

Voldunai

 

Hračky z Warfronts

Tyto hračky dropují z rare mobů v Arathi Highlands. Více o Warfronts zde.

 

Island Expeditions

 

Eventy

 

Kolik BfA hraček se vám zatím podařilo nasbírat? Která je vaše oblíbená?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Valohran 13.09.2018 00:13

Díky za inspiraci Mimochodem, ty zakleté truhly v Drustvaru mají u sebe vždycky kamenný oblouk, na kterém jsou zobrazeny runy zleva doprava, jak se mají mačkat. Někdy je oblouk rozbitý, ale při troše pátrání určitě přijdete na správné pořadí, aniž byste museli tipovat nebo si to pamatovat

einfari 12.09.2018 09:22

Jak vidím ten seznam, tak myslím, že v tom datadisku mi konečně cinkne achiev za 300 toyek a nového mounta.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet