Battle For Azeroth - Nová ochranná známka Blizzardu

  Blizzcon    Battle For Azeroth    Mobil   

Nervozita před začátkem Blizzconu rozhodně roste, jde to vidět na mnohých diskuzních fórech i sociálních médiích. Výsledkem toho je, že si Blizzard dle všeho zaregistroval na Novém Zélandu novou ochrannou známku – Battle For Azeroth.

 

Z ochranné známky jde vyčíst hned několik informací, včetně toho, že registraci dle všeho provedl stejný registrátor jako v minulosti. AJ PARK, registrátor ochranné známky, figuroval v několika jiných registracích, které Blizzard v minulosti provedl. Je tedy dost možné, že se nejedná o snahu některého z vtipálků.

jcdyg0p30k_9423e28c5dabf64e4354551328f464b2631c681b_1509711856_7846.jpg
Výpis ochranné známky Battle for Azeroth.

 

Ochranná známka obsahuje i několik specifikací, které ukazují, že by se mělo jednat o hru, která bude dostupná buď přes přenosné disky, jako jsou například DVD, nebo bude možno software stáhnout na internetu. Ve specifikaci nechybí ani zmínka o možnost stažení elektronické verze hry na přenosná zařízení, včetně mobilních telefonů nebo tabletů.

 

Na druhou stranu je zde fakt, že doména BattleForAzeroth.com je registrována na Adama Farrara, který v současné době vlastní HostGator.com, pod kterým je doména registrována. Další zajímavostí je fakt, že doména byla registrována již v roce 2014. Domény Blizzardu jsou spravovány buď samotným Blizzardem nebo společností GoDaddy.com.

 

Je tedy dost možné, že půjde o novou mobilní hru, o které jsme již v minulosti informovali. Pokud bychom odhlédli od faktu, že doména patří někomu jinému, což může být pouze zástěrka, mohlo by jít o zajímavý počin. Přeci jen jméno Battle For Azeroth není úplně fajn pro datadisk jako takový, ale jako mobilní hra by se to mohlo ujmout.

 

Tak co, myslíte, že je na čase zakřičet: „Hail to the Battle For Azeroth“?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

WitekCZ 03.11.2017 15:54

Upřesním to. NĚKTERÉ domény má Blizz u GoDaddy, ale většinu má u AT&T.

Šéfredaktor WoWfan.cz

godlike 03.11.2017 15:31

Whispers from deep nebo tak nějak bych si představoval datáč.Přece jen Old godi strašně rádi našeptávaj ne

bulljoker 03.11.2017 14:54

beztak datadisk k Hearthstone ..

tattoo 03.11.2017 14:42

Trochu OT, ale bude i letos k dispozici komentovaný přenos z blizzconu?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet