Before the Storm - nová anotace a pozdější vydání

  before the storm    anduin    sylvanas   

 

Těsně před začátkem letošního BlizzConu jste měli možnost přečíst si ukázku z nově chystané WoW knihy Before the Storm od Christie Golden. Po BlizzConu jsme se pak mohli pokochat i obálkou, kterou se kniha bude honosit. Z toho, co na obálce je, se už dá velmi snadno usuzovat, na co se román zaměří. Nyní byla zveřejněna i nová anotace, která tyto domněnky potvrzuje. Teď už je více než jasné, že kniha bude propojovat Legion a nový datadisk, Battle for Azeroth. Jejími hrdiny budou především Anduin Wrynn a Sylvanas Windrunner. Kniha tak bude nejspíš představovat hrozící konflikt ze strany Aliance i Hordy.

Dá se očekávat, že mezi další aktéry příběhu budou patřit osoby z okolí Anduina a Sylvanas, tedy například Nathanos Blightcaller (s nímž jsme už měli tu čest v prologu) a také další vůdčí postavy Hordy i Aliance.

 

Je třeba ještě dodat, že bylo mírně pozdrženo vydání knihy: původně měla vyjít 15. května 2018, nové datum vydání je 12. června 2018.

 

Nová anotace

 

Nový, oficiální prequel k Battle for Azeroth, novému datadisku oceňované hry World of Warcraft od Blizzard Entertainment.

 

Anduin Wrynn, král Stormwindu, a Sylvanas Windrunner, náčelnice Hordy, oba nabyli novou moc dříve, než na to byli připraveni. Zatímco se Aliance i Horda snaží vzpamatovat ze zničující války s démonickou Plamennou legií, oba vůdce čeká hrozivé odhalení, které jim bude tvrdou zkouškou. Hrozí totiž, že znovu vzplane oheň vzájemné nenávisti mezi oběma frakcemi a otřese samotnými základy Azerothu.

Before the Storm obálka

 

Ze zveřejněného prologu prozatím víme, s jakými problémy se bude muset už od začátku potýkat Sylvanas. Dá se očekávat, že Anduin na tom nebude o moc lépe. Ale na to si už budeme muset počkat.

 

Jaké představy ohledně obsahu knihy ve vás vzbuzuje nová anotace?

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tkrejc 13.11.2017 20:37

Trochu offtop., ale da se z toho usuzovat i vydaní datace někdy na léto max snad zari. Tak uvidime.

Zug 13.11.2017 20:20

Pozdější vydání? Cože? Co myslíte tím "pozdějším vydáním"?
Že to jako výjde později?...
*Screams "NO" like Darth Vader*

godlike 13.11.2017 19:36

Moc doufám,že to bude v češtině ještě před vydáním datadisku.

Bellatrix 13.11.2017 20:27

Na 99 % nebude.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Domimaru 13.11.2017 23:58

@Bellatrix klidně bych řekl i na 100% když se překladu nedočkal ani Illidan

Bellatrix 14.11.2017 00:00

@Domimaru Tak, ono s těmi licencemi je to poslední dobou nějaké podivné, když se bude překládat třeba Art of Blizzard... Takže kdo ví. Nechtěla jsem to tudíž úplně vylučovat.

Šéfredaktor WoWfan.cz

cerberos 16.11.2017 15:32

@Bellatrix No to snad ne Bella?! vím že to neovlivníš,ale podepsali jsme přece petici aby se knihy z Warcraftu přeložili do našeho rodného jazyka..,řada knih se nevydala např The Shattering,Wolfheart,Thrall:Twillight of Aspect a další a ted tohle udělal bych cokoliv jen kdybych uměl angličtinu perfekt napsal bych Blizzardu OBROVSKEJ DOPIS ,že se nestydí vůči nám českým a slovenským fanouškům .....

jawed 13.11.2017 19:36

čakanie nenávidím...čakanie do vydania novej knihy.....sakra ja by som ju kúpil(a prečítal) už teraz a to mám čakať rok
som zvedavý aké problémy bude mať anduin.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet