Blizzfan.cz - Mistrovství v Hearthstone, Beta pro Heroes a…

Co se minulý týden událo v dalších hrách od Blizzardu? Pojďme si tyto novinky společně připomenout.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

http://hsfan.tiscali.cz//pictures/images/hswch_logo
Co se stalo v karetní hře Hearthstone?. Ta se může chlubit velkou oblibou mezi progaming hráči, a proto se letos bude konat již druhé mistrovství světa v této hře. Loni ve finále na Blizzconu zvítězil americký hráč Firebat, kdo nastoupí na trůn letos? Blizzard již oznámil komplení podmínky turnaje a jeho strukturu a šanci mají i čeští hráči. Budeme držet palce! Pokud se nechystáte zapojit do této megalomanské akce, můžete začít s něčím menším, protože i na našem území se koná velké množství turnajů zaměřených právě na Hearthstone. Již teď v lednu se můžete zůčastnit např. Grunex Hearthstone Cupu.

Heroes of the Storm

http://heroesfan.cz//pictures/images/ohlednuti_alfa
Pro MOBA Heroes of the Storm byl minulý týden opravdu důležitý, hra se totiž přehoupla do další fáze testování. Skončila Alpha a přichází Closed Beta, což sice pořád neznamená, že by si každý mohl na počkání hru vyzkoušet, ale počty pozvaných hráčů se určitě budou rychle zvyšovat. Portál Heroes of the Storm také přináší ohlednutí za Alphou, která trvala téměř rok a jistě se během ní podařilo vychytat spoustu much. Jelikož je však hra stále ve vývoji, objevují se v ní nové skiny, battlegroundy či hrdinové... Na ty nejnovější se můžete podívat v této novince o skinech a mountech.

Overwatch

Overwatch ještě pořádně nespatřil světlo světa a dost možná už se blíží jeho konec. Tedy alespoň pod současným názvem. Podle všeho je totiž Overwatch ochrannou známkou firmy Innovis Labs. Dost možná se tak brzo dočkáme jejího přejmenování. Budeme si však muset počkat, jak dopadnou právní bitvy.

Naposledy upravil/a Wrent 16.01.2015 v 11:14:05.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 16.01.2015 15:16

matesp
on asi narazal ze tento nazov mala registravany myslim nejaka stolna hra uz asi rok predtym nez s tym prisiel blizz
to je absolutne cosi ine :-D tento spor sa netykal overwatchu. ale aj tak sa mi zdalo divne, ze by spojenie overwatch nebolo este registrovane

matesp 16.01.2015 13:11

on asi narazal ze tento nazov mala registravany myslim nejaka stolna hra uz asi rok predtym nez s tym prisiel blizz

Snake Plisken 16.01.2015 12:02

bulljoker
neměli přejmenovat aj Heroes of the Storm?
Prvně se hra jmenovala Blizzard DotA, pak kvůli sporu s Valve to přejmenovali na Blizzard All-stars s tím, že to lépe vystihuje podstatu hry a nakonec to je Heroes of the Storm.

bulljoker 16.01.2015 11:17

neměli přejmenovat aj Heroes of the Storm?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet