Blizzfan.cz - Rozhovor s Jumpem, Closed Beta pro Heroes a…

Pojďme se společně podívat, co se minulý týden událo v ostatních hrách od Blizzardu: jak jistě všichni víte, World of Warcraft není jedinou populární hrou od tohoto vývojáře.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

http://hsfan.tiscali.cz//pictures/images/superjump_banner
Jaké informace máme z populární karetní free-to-play hry Hearthstone? V čase po svátcích se toho tolik zajímavého nedělo, a proto portál HSfan.cz přináší rozhovor s Lukášem “Jumpem” Vobeckým, který už několik let patří mezi elitu české programingové scény - ta by totiž bez něj nejspíš vypadala úplně jinak. Seznamte se s kapitánem Starcraft 2 sekce týmu eSuba, hlavním adminem pro Starcraft a Hearthstone na Playzone, hlavním pořadatelem největší LAN party u nás LanCraftu, jedním z tvůrců projektu Hearthstone Turnaj Středních škol a v neposlední řadě také majitelem nemovitosti, která je mezi hráči známá pod názvem The Nest. A jelikož už jsme zmínili Hearthstone Turnaj Středních Škol, tak u něj ještě chvíli zůstaneme. Jedná se totiž o poměrně unikátní projekt, který se snaží přinést e-sport na střední školy a začíná právě u této populární karetní hry. První sezóna, která má ještě poměrně skromné ambice, již začala a vy se tak můžete podívat na video z prvního turnaje v České Lípě.

Heroes of the Storm

http://heroesfan.cz//pic/loga/thrall_logo
Heroes poslední dobou zažívá něco jako tzv. "klid před bouří", což vzhledem k názvu hry samotné zní opravdu příznačně. Během několika pár dnů by totiž měla být konečně spuštěna Closed Beta této MOBA hry, se kterou by do hry měl být přidán i nový hrdina Thrall a taktéž zbrusu nový battleground. My už se nemůžeme dočkat, co vy?

Overwatch

Nejnověji představaná hra od Blizzardu, Overwatch, toho samozřejmě ještě nemá tolik co nabídnout, protože ještě není ani přístupná její Alpha verze, i tak jsme pro vás ale nějaký obsah za poslední týden připravili. Postupně si totiž představujeme jednotlivé hrdiny, se kterými se v této "střílečce" setkáte. Seznamte se s ladnou Tracer, nelítostným Reaperem, robotem Zenyattou a geneticky upravenou gorilou Winstonem.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

mato6666663 09.01.2015 08:53

a ja som dlho hľadal stránku owfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet