Budeme moci mít větší batoh?

  authenticator    bag    Blizzard   

Nevím jak vy, ale ať už dělám, co dělám, nikdy nemám místo v batohu. Prodávám věci v aukci, dokonce se hodně místa uvolnilo, jakmile přišly Collections se sbírkou Toys, Heirloomů a gearu. A ještě dříve přišla Reagent Bank. A víte co? Stejně je toho místa málo. Já vím, můžu si za to sama. Nemám mít v bance 40 item #136924 (kteří se stejně neprodali, protože spousta lidí měla stejný nápad jako já) nebo třeba různé suroviny, co kdybych náhodou levelila konečně toho paladina a chtěla, aby měl engineering, leatherworking nebo blacksmithing. A pak taky spousta dalších itemů jako: co když půjdu rybařit a budu potřebovat tuhle návnadu? Tohle už se sice moc nepoužívá, ale je mi líto to vyhodit. Asi někteří z vás tohle dilema znají. 

 

Hráči už se Blizzardu dlouhá léta ptají: budeme mít někdy větší basic backpack? Jsou určité dohady, proč to Blizzard nechce udělat. Asi nejznámnější z nich je, že kdyby programátoři sáhli na batoh, mohli by poškodit kód hry. Ovšem otázka zazněla znovu během Q&A. A zazněla na to překvapivá odpověď: ano, zvětšíme velikost batohů. Bude to však pro všechny? Ne. Větší místo v základním batohu bude odměnou pro hráče, kteří si ke svůmu účtu pořídí authenticator.

 

Vývojáři zatím nezmínili, kdy začnou tuto možnost propagova a kolik nových slotů hlavní batoh dostane. A není to poprvé, kdy Blizzard vybízí hráče k tomu, aby si více zabezpečili svůj účot. V roce 2009 například odměňovali hráče Core Houng Pup petem. Jenomže v éře chytrých telefonů už je authenticator jako free aplikace. Takže proč ne?

 

 

A co vy? Jak jste na tom s místem v batohu?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

everald 15.11.2017 10:23

Super, už se těším na větší backpack, authenticator mám koupený od té doby co ho uvedli

entorso 06.11.2017 17:15

Já s místem v batohu nikdy problém neměl, a to používám batohy mezi 18 a 22-24 sloty, podle postavy. Každopádně tuto změnu uvítám, jen je otázka kolik těch slotů přidají. Co bych ale uvítal ještě víc, je víc místa v Reagent Bank, tam už problém občas mám.

06.11.2017 15:05

osobne radsi pouzivam windows verzi autentikatoru https://code.google.com/archive/p/winbma/ staci jen kliknout pak ctrl+v a vyreseno

Honzaj 05.11.2017 18:45

Felbat Pup jsou ještě v pohodě... my máte v naší guildě tab pojmenovaný jako "Akvárko" a je plný Left Sharků

Esperanta 05.11.2017 19:03

Tak to je ovšem epic.

jawed 05.11.2017 18:39

skoro vždy zaplnený..viac miesta uvítam som zvedavý ako to nakoniec vymyslia

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet