Budou na Battle.netu hry od Activision?

/pic/uploaded/battlenet_new

Již pěknou řádku let je známo spojení herních společností Activision a Blizzard. Nedávno jsme také uveřejňovali novinku o hospodaření tohoto herního gigantu za třetí kvartál tohoto roku, kde si firma vedla nadmíru dobře.

To ale není hlavním předmětem této novinky. Tématem je Battle.net, který je pořád jen dominantou Blizzardu, a ačkoli jsou tyto dvě firmy prakticky spojené, nejsou na něm žádné jiné hry, než ty od Blizzardu. To se ovšem může časem změnit. Grag Canessa, šéf Battle.net, prozradil, že bychom se časem mohli na Battle.net dočkat i her od Activisionu.

Jak jsem zmínil výše, že firmy jsou prakticky spojené, tak vězte, že tomu tak úplně není. Grag Canessa prozradil v rozhovoru pro server Gamasutra, že Activision a Blizzard jsou dva samostatné subjekty, které pracují na vlastních hrách. Spojení firem se týká pouze kapitálu.

Náš systém Battle.net přináší celou řadu příležitostí a zajímavě zní i myšlenka zakomponování dalších nových her. Do budoucna bychom z něj chtěli udělat kompletní zábavní centrum, ale to ještě potrvá. Zatím je tato služba stále výhradně pro hry od Blizzardu.
Canessa dále dodává:
Jednoho dne se možná dočkáme i jiných her. Kdo ví? Samozřejmě v tom případě bychom museli rozšiřovat i náš tým pracovníků, abychom zajistili maximální kvalitu a spolehlivost."

Já osobně si neumím představit tyto hry na Battle.net, který byl odjakživa jen pro hry od Blizzardu. Ovšem doba se mění a ono je to skutečně jen o zvyku. Na Steamu taky byly jen hry od Valve, ale časem se nabídka her značně rozrostla.



Naposledy upravil/a Jerryky 29.08.2013 v 18:56:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 09.11.2010 19:01

czlukas
battle.net mi bere svobodu v tom, ze abych hral pres LAN musim byt na internetu coz je nemala hovadina...Taky proste cle to trvale pripojeni k internetu mi vai, nebo napriklad nemoznost zmenit si nick (maximalne si zaplatit) atd atd (a to nezminuju absence chatu a klanu)
Jo to máš pravdu, to mě nenapadlo. Ale takhle se chová už většina nových her.

Ellendway 09.11.2010 15:06

OWEN
řitilezky
Pá pá.

OWEN 09.11.2010 14:28

řitilezky

Nekros 09.11.2010 13:30

OWEN
CO ze muzete ja taky muzu spamovat
Taky můžeme dávat bany, podívej se na to takhle. Kvůli tomu, že tahle novinka nezajímá 1 člověka třeba ze 100 nemá smysl to sem nedávat.

Javorovej 09.11.2010 11:08

OWEN
me by spis zajimalo proc sem davate takovy kraviny
nemyslíš, že to jednou napsat stačilo?

czlukas 08.11.2010 23:49

battle.net mi bere svobodu v tom, ze abych hral pres LAN musim byt na internetu coz je nemala hovadina...Taky proste cle to trvale pripojeni k internetu mi vai, nebo napriklad nemoznost zmenit si nick (maximalne si zaplatit) atd atd (a to nezminuju absence chatu a klanu)Na stemu mi vadi prave to, ze kdyz tam mas vsecko, tak uz neuvidis hru, ktera by nepouzivala steam...Za chvilku tu budete mit Steamokracii, protoze Steam vsecky ostatni distribuce pohlti

Wrent 08.11.2010 22:52

OWEN
me by spis zajimalo proc sem davate takovy kraviny
Battle.net je součástí Blizzardu. Blizzard dělá World of Warcraft. Začínáš chápat souvislosti?Když budeš hrát WoWko a tvůj kamarád Call of Duty a Blizzard přidá do Battle.net Activision hry, budeš moct skrz RealID s tím kamarádem kecat. Začínáš chápat hlubší souvislosti?

OWEN 08.11.2010 22:19

me by spis zajimalo proc sem davate takovy kraviny

Snake Plisken 08.11.2010 21:51

Mě by spíš zajímalo, co ti vadí na Steamu?

Wrent 08.11.2010 21:15

czlukas
zato battle.net mi sice bere tu svobodu, ale dava mi spoustu vyhod navrch. Mozna bych prekousl, kdyby tam pridali call of duty, ale to je asi vse...
V čem ti battle.net bere svobodu?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet