Cataclysm - Twin Peaks Battleground

Twin Peaks

Nachází se v Twilight Highlands, Twin Peaks zůstává nadále strategickým bodem pro vývoj bojových plánů proti černé dračí letce (the black dragonflight) a Twilight's Hammer, kteří jsou hlavními obyvateli tohoto území. A teď, dva předchozí obyvatelé nedaleko města Grim Batol znovu soutěží o kontrolu nad těmito vrcholy. Klan Wildhammer, architekti a první obyvatelé pevnosti provádějí některé operace v zalesněných základnách a nyní vyzývají hrdiny Aliance, aby jim pomohli získat Twin Peaks a odrazit nájezdy Dragonmaw orků. Dragonmaw, kteří se roky snažili zotročit červené draky opět poskytují strategické plány pro Hordu. Zatímco Dragonmaw a Wildhammer bojují o oblast, které kdysi říkali domov, Aliance a Horda se setkává tváří v tvář v nemilosrdném boji o kontrolu nad Twin Peaks.


Capture the Flag



Twin Peaks je nové bojiště typu Capture the Flag, kde se utká 10 proti 10 hráčům. Stejně jako ve Warsong Gulch, musí hráči pracovat na ovládnutí měnícího se území, infiltrovat základnu nepřítele a ukrást vlajku. Avšak nesmí zapomenout na chránění vlastní vlajky. Frakce, která dokáže donést tři nepřátelské vlajky do vlastní základy vyhrává bitvu.


Dominující terén



Ačkoli základy Wildhammeru a Dragonmawu jsou prakticky totožné, terén kolem každé je rozdílný. Hráči potřebují mít pod kontrolou oblast, kde vrcholky hor dělí údolí řeky. Pouze jediný most ve středu mapy spojuje obě strany, i když je řeka hodně hluboká může být přeplavána. Na obou stranách řeky naleznete základu, kde se mohou zlepšit schopnosti vašeho charakteru, avšak na určitý čas. Kromě toho, pařezy a kameny v celém údolí vytváří strategické body, které mohou být využity k přímé viditelnosti na celé bojiště, což může být výhoda. Aby se zabránilo úplné nadvládě jedné frakce nad hřbitovem nepřítele, budou moci být hráči Hordy a Aliance vzkříšeni na jednom ze dvou hřbitovů.


Wildhammer Longhouse



Posazený na vrcholu řady náhorních plošin, který představuje pevnost Aliance v severní části, dominuje obydlí Wildhammer údolí. Se třemi vstupy do komplexu budou mít hráči dva způsoby k obsazení obydlí: buď přes náhorní plošinu na severozápadě, nebo pomocí schodiště na středu k získání přístupu ke vstupům. Mějte se na pozoru, protože pád nebo shození ze skály může poškodit nejen spoluhráče při útoku, ale také při obraně základny.


Dragonmaw Clan Compound



Slouží jako základna Hordy na jihu, Dragonmaw Clan Compound se rozkládá u vody, kterou zásobuje údolí řeky. Se třemi vstupy do areálu, mají hráči jen několik možností jak se dostat dovnitř. Přístup k prvnímu vchodu na jihovýchodě bude přístupný jen na mountech se kterými se budete brodit po kolena v řece. Druhý vchod je přes vodní potrubí vedoucí k nedalekému jezeru, zatímco hlavní vchod bude přístupný pouze přes most. Nicméně, musíte zůstat bdělí, pokud se rozhodnete jít hlavním vchodem, protože hráči mohou být sraženi do vody a tím se zpomalí jejich postup nebo oslabit jejich obranu.


Ti, kteří se snaží obsadit Twin Peaks budou čelit tváří v tvář zuřící bitvě. Oblasti, které dominují této neklidné zemi, na které probíhají strategické boje proti Deathwingovi a jeho přisluhovačům. Twilight Highlands mají bohatou historii, protože jsou zatíženy neštěstími a tragediemi. Převezme Garroshova Horda kontrolu nad Dragonmaw klanem? Nebo to budou Wildhammerští trpaslíci, kteří byli sjednoceni za pomoci bratrů z Ironforge a připojeni k Alianci, kdo ovládne vrcholy?


Naposledy upravil/a Jerryky 06.09.2010 v 21:04:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

blade-22 04.11.2010 21:44

plz nevi tu nekdo nahodou levlovy rozhrani?(od kolikatyho+-)

Darknnes 06.09.2010 22:15

furrymare
je to DragonBlight
Ne, to vážně není. Ondrec má pravdu, jen se pořádně podívej do WoW... jediný co tam bude dragonblight bude lokace v Northu, zatímco dragonflight, to je prostě dračí letka. Blight znamená anglicky pohroma, zkáza, zatímco flight let, letka..

Andros 06.09.2010 20:55

Černá dračí letka je samozřejmě Black dragonflight..Dragonblight je lokace v northrendu, kam draci létají umírat.

furrymare 06.09.2010 20:19

Darknnes
Není to ani DragonBlight ale DragonFLIGHT!
je to DragonBlight

Darknnes 28.08.2010 00:21

Jerryky
fixed thx!
Není to ani DragonBlight ale DragonFLIGHT!

Gonki 23.07.2010 18:02

Ethereal
na burning bladu to mas max minutu
pravda ...

Ethereal 13.07.2010 20:19

Popi
někde jsem četl, že blizz to má udělat jako u DKček, jen co vyjde datadisk se udělá velkej chain q při kterém(třeba pro efekt proběhne trailer se změnama) se svět změní a potom se změní třeba i to diskutované WSG.I když si to nemyslím, nicméně ttěch bg bude fakt dost už a někdy jsou fronty i na 10 minut a víc na offiku(drak´thulu)
na burning bladu to mas max minutu

Jerryky 07.06.2010 21:25

pegak
nemá to být DragonBlight a nééé DragonGlight ???
fixed thx!

Darklifer 07.06.2010 21:16

nemá to být DragonBlight a nééé DragonGlight ???

Popi 07.06.2010 20:27

no já jsem to zjistil dávno, jen to tu podotýkám

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet