Challenge mod guide: Everbloom

http://media.wowfan.cz/uploaded/Challenge_Mode_Everbloom_logo
Blackrok Foundry tu bude co nevidět a my všichni vynakládáme maximální úsilí v progressu. Co ale dělat, když nemáte raid a všechny staré dungy už proběhlé na mount runy? No přeci CHALLENGE! Minulý datadisk se tato herní mechanika objevila ve hře a způsobila obrovskou vlnu zájmu, avšak postupem času se z exkluzivního transmogu stala běžná věc. Teď je tomu ale úplně jinak, Challenge mod byl ztížen (alespoň z mého pohledu), nicméně Stalor se nevzdává, a tak společně s přáteli postupně probíháme dungy a plníme je na GOLD. Vzhledem k tomu, že má povaha je dobrosrdečná, rozhodl jsem se s vámi podělit o mé úspěchy, a to tímto video návodem. Níže můžete vidět jednu z taktik, kterou můžete dosáhnout úspěchu. Nezbývá tedy, něž vám popřát hodně štěstí a pevné nervy.
DOPORUČENÝ SETUP: Tank: Monk, Deathknight DPS: Elemental shaman, Survival hunter, Destruction warlock HEAL: Discipline priest, Restoration druid ČASOVÝ LIMIT: 17:30 INVISIBLE POTKY: Není třeba OBTÍŽNOST: Střední Ideální pro setup jsou ranged DPS, pokud však nemáte, nic se neděje, pak jako meele doporučuji retri paladina, WW monka nebo rogunu. Ostatní meele nemají takové množství redukcí, umírají víc než tanci.

Jaká je odměna za Challenge?

Za zlatou medaili ze všech Challenge (8) obdržíte možnost exkluzivního skinu na zbraně.
Tauren revamp
Pro dnešek je to z mé strany vše, držím vám palce, a pokud byste měli nějaké otázky či náměty pro další tvorbu, napište mi, prosím, do komentářů. Kdyby vás pak zajímal progress, který nám zabral cca 6 hodin (ano, jsme strašně leví, především já), tak můžete kouknout na můj stream.

Stalorův stream



Naposledy upravil/a Bellatrix 26.01.2015 v 17:58:26.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet