Cinematic: Varok Saurfang a jeho cesta

  saurfang    cinematic    sylvanas   

Toužili jste někdy po více než dvacetiminutovém videu, které v sobě zahrnuje veškeré cinematicy s Varokem Saurfangem společně s velkolepým finále War Campaign? Abyste to měli všechno hezky pohromadě, Blizzard takovéto video vydal.

 

Video obsahuje cinematicy nebo části cinematiců Old Soldier, Lost Honor, Safe Haven, Reckoning (aka závěr War Campaign) a úvodní Battle for Azeroth cinematic.

 

 

Jak jste celkově spokojeni se Saurfangovým příběhem a jeho zakončením? Byla to vaše oblíbená postava, nebo jste jeho smrt oslavovali? Ať tak nebo tak – cinematicy prostě Blizzard umí.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 01.10.2019 20:55

Kdo ví,třeba se s ním ještě potkáme v Shadowlands a řekne nám,že nakonec Sylvanas měla tenkrát pravdu......

cerberos 01.10.2019 20:52

Kdyby tenhle slavný veterán věděl, a věřil Sylvanas tomu,že jsme vlastné už ted mrtví všichni co jsme ve WoW,bylo by to jinak..je to škoda FOR HONOR WARLORDE SAURFANGU!!!!

Agnariel 01.10.2019 14:23

Bylo to pěkné video, když to vezmete z druhé stránky tak Saufang docílil čeho chtěl.Smrt v boji a hlavně odhalil Sylvanas.Teď má horda svého mučedníka a směr kterým jít ale to by nebylo WoW aby nebylo vše za nedlouho jinak.

Praotectrekkie 01.10.2019 11:49

Pěkné shrnutí důležitých momentů a vývoje této zajímavé postavy, Saufang mi bude rozhodně chybět.
Ještě tam chybí rozhovor Saurfanga s Anduinem na úvod poslední části War Campaign, ale to by už asi bylo moc natažené.

Jikonekt 01.10.2019 21:07

Tak tohle jsou cinematiky a ne ingame "videa". Naprosto by se to mezi ty renderovaný filmečky nehodilo s tou herní grafikou a jestli myslíš část kde je Varokovo propuštění z vězení a jeho rozhovor s Anduinem v jeho cele, tak to tam je...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet