Co dělat o víkendu? #1

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news5
Máme před sebou první listopadový víkend, a pokud nevíte, co budete o víkendu dělat, máme pro vás několik návrhů.

Víkendový Honor Points bonus!

Potřebujete stále nějaký předmět za Honor body? Pokud ano, rozhodně nezmeškejte 200% Honor bonus ve všech battlegroundech. Bonus se počítá za každý získaný cíl a vyhraný battleground. Pokud se chystáte využít tohoto bonusu, nezapomeňte si vyzvednout unikátní úkol „A Call to Battle“. Za čtyři vyhrané battlegroundy vás tento úkol odmění 500 Conquest body. A to se vyplatí!

BlizzCon 2015 – začátek PvP turnaje

Dnes začíná první den PVP turnaje BlizzConu. Dnes a zítra se rozhodne, kterých šest týmů se dostane do hlavního dění BlizzConu. Turnaj začíná dnes v 21:30 a sledovat jej můžete na oficiálních stránkách BlizzConu!
Získat více informací o PvP turnaji

Rozlučte se s Hallow’s End

Halloween ve World of Warcraft se s námi pomalu, ale jistě loučí. Dnes máte poslední šanci na získání všech vytoužených předmětů, achievementů a tří nových petů - Ghastly Rat, Ghost Maggot a Spectral Spinner.
Přečíst si o Hallow's End | Shlédnout video

Objevujte a tvořte!

Pokud nevíte, co o víkendu uvařit, můžete využít několik již legendárních receptů, které si pro vás připravili naši redaktoři. Ke snídani nebo večeři si můžete uklohnit například Herb Baked Eggs, které vás zasytí a dodají potřebnou sílu k přípravě dalšího pokrmu, kterým jsou kuřecí křídla. Variant je několik! Vybere si opravdu každý. K dispozici jsou recepty pro lamy, kuchaře i šéfkuchaře. Pokud nemáte zrovna chuť na kuřecí křídla a máte k dispozici gril, můžete vyzkoušet grilovaného Clefthoofa (nebo raději zvolte vepřové).
Herb Baked Eggs Herb Baked Eggs Herb Baked Eggs
Při pečení, smažení či grilování si můžete zkrátit čas čtením exkluzivního rozhovoru s Lich Kingem.


Naposledy upravil/a Bellatrix 01.11.2015 v 22:41:10.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet