Community Challenge: Týdenní update #3

//pic/arena/ArenaPass11/Community_Challenge/logo
Tento týden přináším aktualizaci s pořadovým číslem tři. Jedná se o předposlední novinku z tohoto turnaje, tedy doufám. Zítra nebo ve středu na nás čeká vyhlášení výherců celého turnaje a pozná se, kdo je oblíbený, kdo splnil všechny achievementy a u koho stálo štěstí.

Aktualizace Ratingu & Galerie

Tento týden jsem nahradil Hanzika a přidal jsem posledních 5 screenshotů z Arena Passu. Připadám si hrozně dobře, protože je to zodpovědná práce (:D). Jerryky obnovil tabulku nejlepších týmů z 3v3.
>>> Zobrazit Galerii Turnaje <<< >>> Zobrazit Žebříček Nejlepších Týmů <<<

Video? Ne!

Bylo ve zvyku udělat jednou týdně video, ale bohužel Hanzik odcestoval někam do Polska a neměli jsme tolik prostředků jak hrát, natož nahrávat nebo udělat Live-Stream. Ale... zato si náš cestovatel připravil opravdu pěkný článek, který pojednává o posledním týdnu arén a celkově shrnuje celý turnaj jeho pohledem... pohledem mága bez skillu.
>>> Přečíst si článek <<<

Taktika arén

Jedním z achievementů v tomto turnaji je i [THIS IS ARENA], který nám zavelel, abychom vymysleli taktiku pro týmy. Samozřejmě nemůžete čekat nic úžasného. Vzali jsme to s humorem, ale snad se i něco přiučíte od odborníků, kteří hrají arény tělem i duší.
Je mi ctí vám představit komiksové vydání nové taktiky arén pro začátečníky!!! arena komix Anglická verze


Naposledy upravil/a Wrent 22.06.2011 v 16:08:37.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hanzik 22.06.2011 20:02

V létě bude hromada času něco vykutit. Škoda jen, že mi můj PC nedovoluje jet lepší streamy, než to, co bylo do teď k vidění.

Wrent 22.06.2011 16:12

Nefi
Achjo, to je škoda, že už to končí... Na ty vaše videa z arén jsem strašně rád koukala, mohli byste je třeba zkusit dělat i mimo CC, co? :-D
něco by se dělat mohlo, snad se klukům bude chtít se do toho obout.

Nefi 21.06.2011 11:06

Achjo, to je škoda, že už to končí... Na ty vaše videa z arén jsem strašně rád koukala, mohli byste je třeba zkusit dělat i mimo CC, co? :-D

Coxx 21.06.2011 10:34

MasterMajkl
Uz tam nechodej hraci co maj opravdu skill.
Takové totiž najdeš trochu výš v ratech, no

Coxx 21.06.2011 10:32

Tak ale nezáleží na gearu, ale na ratu .. páč co já vim, tak kdo stíhal od vydání Cata středeční cap v arenách, tak dříve, či později byl Vicios complete ... A to je přesne to, co tady říkáš

MasterMajkl 21.06.2011 08:10

Arena je hodne zvlastni.Uz tam nechodej hraci co maj opravdu skill. Kdyz i ja vyhravam areny s 0 ressilenci proti vicious warriorovy treba je hodne usmevne. To maj ty lidi bud koupene ty chary a neumej to nebo nevim :-)

voodoo 20.06.2011 23:23

the cake is a lie... lol

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet