Eye of Azshara - 24. úroveň Mythicu

  Mythic    Dungeon    Eye of Azshara   

Jak vypadá Eye of Azshara na Mythic 24 s prefixy Fortified, Sanguine a Volcanic? No, podle videí, které vydala guilda The Unnamed, to vypadá relativně jednoduše. Realita bude ovšem rozdílná.

 

Hráči německé guildy The Unnamed se vydali do Eye of Azshara s tím, že měli možnost vyzkoušet si dungeon na 24. úrovni Mythic obtížnosti. Klíč k tomuto dungeonu získali poté, co úspěšně dokončili Vault of the Wardens na 21. a 23. úrovni Mythic obtížnosti. Ač nejsou prefixy, které měli, nějak moc složité, je stále obdivuhodné, že 24. úroveň dokončili s více než půlminutovou rezervou.

 

Prefixy:

 

Skupina, které se dungeon podařil:

  • Relodr – Guardian druid
  • Artlu – Holy paladin
  • Irsix – Havoc demon hunter
  • Tyaniqt – Beast mastery hunter
  • Battletaure – Balance druid

 

 

 

Je pravdou, že několik dalších skupin dokončilo i 25. úroveň Mythic dungeonů, ovšem ani jedna z šesti skupin nedokončila dungeon v potřebném čase.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Endeman 08.02.2017 08:52

Klobouk dolů před tímto výkonem, ovšem nemohl jsem nepovšimnout jak si zkrátili cestu k 3. bosovi, nevíte někdo jak je možné že se někteří z party portnuli na hranu utesu ?

Rodann 07.02.2017 15:13

Prefix sice obecně je afix, ale naopak to neplatí. Ale jinak klobouk dolů... já jsem rád, když si v klidu odejdu týdenní patnáctku.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet