Festival Fantazie 2015 se blíží

//pic/ff2015/ff2015_header

Cítíte to? To určitě bude to dlouhé čekání na léto. Příchod léta totiž, stejně jako každý rok, ohlašuje blížící se akci roku. Letos již dvacátý ročník Festivalu Fantazie se kvapem blíží a je už jen na vás, zda si tuto akci chcete nechat ujít nebo ne. Festival Fantazie je největší festival popkultury v České republice, kde si přijde na své naprosto každý. Ať už jste věčnými fandy Hvězdné brány, World of Warcraft, Doctora Who, Harryho Pottera, komiksů, mangy, počítačových her nebo kterékoliv jiné senzace ze světa sci-fi nebo fantasy, najdete si to pravé přesně pro vás a užijete si hromadu zábavy s lidmi, kteří milují to samé jako vy.

KDY: 1.7. - 12.7.2015 (BlizzLine 6.7. - 7.7.).
KDE: Chotěboř (Vysočina - 100 kilometrů od Prahy a Brna). To je zhruba tady.
CO: Největší festival popkultury v České republice.
PROČ: Mimo jiné to bude tentokrát 20. výročí Festivalu. To si přeci nechcete nechat ujít, ne?

Ani my nebudeme na Festivalu Fantazie 2015 chybět. Jako tradičně, i tento rok pro vás chystáme fantastický program v rámci linie BlizzLine, kde se budeme věnovat skoro všem hrám od Blizzardu. Můžete se těšit na nové přednášky o Warlords of Draenor, Hearthstone, Heroes of the Storm a určitě nebude chybět i něco málo o Overwatch. Pokud tedy plánujete přijet, určitě se máte na co těšit!

>>Nástřel programové linie Blizzline<<


//pic/ff2014/ff2014_program_small

Pokud se nemůžete rozhodnout, zda se táhnout přes půlku světa, dejte na mojí radu, kterou říkám i svým známým. Jste-li nerozhodní, přijeďte třeba jen na den či dva. Ochutnejte místní atmosféru a pak snadno zjistíte, zda si budete chtít prodloužit pobyt nebo se příští rok vrátit. Je to tak snadné.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet