Fishing Extravaganza, Soutěž o Saphire 4870

íte co je dnes za den? Neděle ... a víte kolik je hodin? 15:00 ... a kde jsou všichni WoWkaři? No přece ve Stranglethorn Vale, kde se každou neděli odehrává velkolepý Extravaganza rybářský kontest o zajímavé ceny a právě o tomto eventu jsem vám napsal článek :)

Každou neděli v roce, jak zjistíte po nahlédnutí do svého kalendáře, se v lokaci Stranglethorn Vale pořádá velký rybářský event Extravaganza. Podél pobřeží uvidíte rybáře obou frakcí, kteří se jako o život snaží nachytat co nejvíce ryb a hlavně chytit speciální rybku, která znamená extra itemy. Vše se má tak, že závod začíná přesně, když ručičky na hodinách odbijí 14:00 herního času a trvá celé dvě hodiny až do 16:00. Během této doby musíte běhat jako splašení po celém, pobřeží a hledat malé skupinky rybiček (školky) pod hladinou, hodit do jejich středu chutnou návnadu a pak sledovat plovák :) Vašim úkolem je chytnout 40 ryb z těchto rybích školek a následně je odevzdat jako první v BootyBay u goblinů.

EDIT: A ještě pokud rádi soutěžíte, tak Esuba.cz pro vás udělalo super předvánoční soutěž o grafickou kartu za 8 tisíc Sapphire ATI Radeon HD 4870 Toxic !!! Vše co musíte udělat, je kliknout na link, přečíst si podmínky soutěže a čekat. Je to jedoduché, je to zdarma a cena je nádherná .. tak hurá do toho.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet