Fórum novinky

vložte popis obrázku


Dnes, 15. 5. jsme přešli na nový systém fóra. Jedná se o Simple Machine (SMF), který nahradil PHPBB.

Přechod na SMF, proč?



Důvod je zcela jednoduchý, bývalé fórum (phpbb) zcela nevyhovovalo našim potřebám, bylo zbytečně složité a databáze byla v dezolátním stavu. Několikrát jsme se pokoušeli opravit škody, které napáchalo pár nevyžádaných věcí jako byl obchod, banka a slavné body. Ano, víme, tyto módy se odstranily před pár měsíci, ale v databázi a v souborech to nechalo pěknou paseku a proto jsme se rozhodl jak jsem se rozhodl. S fórem typu SMF mám nějaké zkušenosti, je lehčí a uživatelsky přístupnější a hlavně pohodlné.

Co nás čeká?



Jak jsem napsal na začátku, bude to těžká cesta. Bohužel se mi nepovedlo převést úplně vše a proto bude i na vás, uživatelích fóra, abyste nám pomohli. Na fóru zůstalo mnoho věcí, které nejsou opraveny, protože se nedá opravit 30 tisíc příspěvků za 4 hodiny. Kdybychom na to měli týden, tak možná, ale v tomto časovém rozmezí jsme opravili to, co šlo. Na vás tedy zůstává, abyste nahlásili příspěvky pomocí funkce "Nahlásit Moderátorovi", který je umístěn u každého příspěvku. Toto se týká příspěvků, které mají chybné BBkódy (Youtube přehrávače, WoWhead tooltips, aj.).

Převedlo se
  • Uživatelé
  • Hodnosti (které budou přepracovány do týdne)
  • Kategorie fór
  • Témata
  • Příspěvky
  • Soukromé zprávy
  • Ankety
  • Hesla
Nepřevedlo se
  • Avatary
  • Přílohy
  • Smajlíci

Doporučuji si přečíst sekci Novinky & Pravidla, kde najdete všechny důležité informace.

(Malé upozornění. V současné době nefunguje status webu na posledních 5 příspěvků na fóru, ale zítra by to mělo všechno fungovat)


Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 22:28:34.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Charlie 17.05.2010 08:57

Ellendway
Jo no, nemáme tebe, jde to do pekel.
ne, si tam ty

Ellendway 17.05.2010 06:45

Vadí mu všechno, co je na fóru, vadí co je na webu je to prostě další člověk, co umí jen prudit, nic víc. Žádný objektivní názor jen plná huba keců. Když ne oční, tak alespoň se dívej co píšeš, protože teď vypadáš jako neandrtálec...

Snake Plisken 16.05.2010 22:52

Napiš co přesně ti na jakém skinu vadí a můžem to rozebrat. Ovšem tady na to není prostor. Ten by byl asi na ICQ.

fatcow 16.05.2010 22:44

svobodný nazor, a hnet nato takoví negatívy, oči mám víc než dobrý ale dík v budoucnu se tvoje rada určitě bude hodit, ellemdway to se mi ulevilolíbí se mi jak moderátoři spolu spolupracujou dobrej styl ale neni nad svoje myšlení .)

DeadUndead 16.05.2010 22:34

Ono šlo spíše o to, že ten design se neřídil jedním dobrým pravidlem a to: Nenuťte uživatele přemýšlet. Ale teď už je to v pořádku, přehlednost se s novým skinem z čista jasna objevila před uživateli :-).

Snake Plisken 16.05.2010 22:06

Jeden vzhled tmavý a druhý světlý. Kdo chce, vyberte si. Nevím, na co si stěžujete. Pokud byste chtěli nahrát jiný skin, tak by se o tom dalo uvažovat.O nepřehlednosti nic nevím. Jen o zvyku. Byli jste zvyklí na phpbb, hold si zvyknete na něco jiného. Jsem zvědav, co bystě řekli, kdyby sme byli zvyklí na IP Board nebo kdybychom na něj přecházeli. Taky byste si museli chvilku zvykat.celé to je jen o zvyku. Nemyslím si, že je to změna k horšímu.

Wada 16.05.2010 20:33

Nepřehledný to trochu je, ale co mám dělat, když chci trollit...

Jerryky 16.05.2010 20:19

fatcow
ježiš ted je to ještě horší když si nemůžu vybrat, nepřehlednost šílená musí se přitom člověk namáhat aby rozeznal co je podpis atd a lídi sem budou chodit aby relaxovaly a početly a ne něco luštily, tohle je fakt hrůza
Pokud musíš luštit kde je podpis atd, tak to už asi nebude chyba u nás, ale u tebe... Nechci bejt hnusnej, ale možná by jsi měl zajít na oční

Ellendway 16.05.2010 20:10

Charlie
jak se tak dívám tak fórum jde pomalu do pryč...bye bye old times, welcome in hell
Jo no, nemáme tebe, jde to do pekel.

Charlie 16.05.2010 20:08

jak se tak dívám tak fórum jde pomalu do pryč...bye bye old times, welcome in hell

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet