Grim

Nick

:Grim Grim

Rasa

:Undead

Class

:Rogue

Server

: EU - Al'Akir

Talenty

: ve videích střídá všechny

Rank

(na warcraftmovioes.com): 1,388 (z 503,122 )

Počet videí

:3 Patch of Blood (http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=14112) Total Annihilation (http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=27354) Gankage! (http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=10916 Download:http://www.filefront.com/15234621/Grim-1.avi/)
I když Grim už dlouho nehraje, tak je správný čas připomenout si tuto legendu WoW videí, která určitě inspirovala spoustu rogunů. Svá videa natočil, aby ukázal, že s rogunem se dají dělat neskutečné věci, stačí to jen umět. Běhěm videí střídá snad všechny druhy talentů (od jeho klasických dagger talentů, až po sword build postavený na pve, ale použitý kvůli časové tísni v posledním videu).
Jeho první pokus o video se nazývá Gankage!(4.43/5, 24 000 shlédnutí) a už v něm předvádí neskutečné kousky, za vše mluví jeden z komentářů na warcraftmovies.com(OH MY GOD! Seriously, one of the best rogue I ever seen!!!).
Druhé video, které Grim natočil, se jmenuje Path of Blood. Grim ukázal epické souboje 1 vs 1 duely, world pvp (kolem Blackrock mountain). Video získalo dobré hodnocení (4,87/5, 440 692 shlédnutí) a díky nesporné kvalitě, pramenící nejen se skvělých výkonů, ale i z promakaného sestřihu a sedícího soundtracku, se z Grima stává legenda, ale to nejlepší si Grim schoval na konec.
Po tříměsíční pauze a po úspěšném absolvování zkoušek se Grim vrací v třetím videu Total Annihilation s novým gearem a snad je to silnější. Opět vidíme Rogue class v tom nejlepším světle (vyhrané souboje typu dva warrové se sulfurasem jsou na denním pořádku). Jako bonus nakonec se nám ukazuje Grim s novým naxx gearem (i když jen v poslední části filmu, kvůli již zmiňované časové tísni). Video dokonce překonalo úspěch prvního(4,88/5, 1,175,686 shlédnutí). Grim tímto zakončuje svou kariéru coby WoW videař.
I když dnes už Grim nehraje, jeho heroické výkony si stále můžeme připomínat jeho legendárními videi. Every class will fall…

Naposledy upravil/a Novom 07.02.2010 v 17:39:23.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 08.03.2010 20:17

nic proti grimovi ale víc se mi líbil rogue craft

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet