Heart of the Valorous Buff a úvaha Kdo s koho?

/pic/uploaded/week_buff
Aby se člověk stal hrdinou, musí ujít dlouhou cestu plnou nebezpečí. A právě proto naši goblinští inženýři spunktovali dohromady speciální udělátko, které vám vše ulehčí. Počínaje dnešní šestou hodinou večerní a konče stejnou hodinu 10. června můžete využít speciální buff Heart of the Valorous, který vám zvedne zisk Valor Pointů o 100%. Takže na nic nečekejte a vzhůru do hry!

Kdo s koho?

Aliance a Horda, kočka a pes, víno a pivo, tato každodenní dilemata a ještě mnohá další zná snad každý z nás, ale jak si s tím prvním dokázali poradit tvůrci obsahu pro World of Warcraft? Jakožto v rámci možností nezaujatý hráč, jenž vyzkoušel už všechny rasy z obou frakcí, bych se chtěl zaměřit na přístup vývojářů a scénáristů k jednotlivým frakcím. Která z nich má v současnosti navrch, Aliance nebo Horda?
>>>Pokračovat ve čtení můžete zde<<<

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 01.06.2014 22:53

Me prijde ze to taky smysl moc nema, jo kdyby zvedli cap na 2k to by byla jina, ale takhle misto max hodiny tydne spamovani hc scenaria to vyjde na pul hodiny a kdo chodi raidy tak jeste mina delat to u altu no nevim ... jakejkoliv zpusob farmeni valoru je nuda, takze to staci u maina, dovedu si predstavit uzitecnejsi buffy ..

31.05.2014 20:28

tak altu mam taky 13x90 ale ty sou jen na farmu nevim proc bych jim mel davat valory

Yza 31.05.2014 16:57

jop pre maina useless

matesp 31.05.2014 13:22

nie kazdy ma uz cap je to na dva resetya hlavne je to pre ludi co maju milion altov

30.05.2014 23:45

fakt strasne uzitecny kdyz valor cap uz mam od stredy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet