Hlasujte pro WoWFan v Community Challenge

//pic/arena/ArenaPass11/Community_Challenge/logo
Dnes bohužel bez větších aktualizací celé sekce, protože se nám zatoulal Jerryky a Hanzik se psychicky připravuje na dovolenou. Přináším tedy jen výsledky z minulého kola Community Challenge, kde bojovalo přes 10 fan stránek o nejlepší screenshot týdne. Tématem minulého týdne byla odvážnost, proto není divu, že přišlo do soutěže hodně obrázků. Všechny si je můžete prohlédnout na stránkách Blizzardu. Jak to tedy dopadlo?
  • 1. místo - Ensidia
  • 2. místo - Paragon
  • 3. místo - Battlecraft
  • 4. místo - WorldofWar.de
  • 5. místo - WoWFan

Nový týden

Každou středu můžete nalézt na webu Blizzardu nové screenshoty ze soutěže. Tento týden bylo téma jasné, měli jsme vytvořit screenshot, který by co nejlépe ukázal nějakou scénku z filmu nebo seriálu. Nápadů bylo opravdu hodně, ale shodli jsme se na Easter Eggu na seriál The Lost (Ztraceni). Budeme rádi, když dáte právě Váš hlas nám. Dokažte světu, že i malý český web se může umístit na předních příčkách evropské soutěže!
>>> Okouknout a hlasovat pro oblíbený screenshot <<<


Naposledy upravil/a Astra 16.06.2011 v 09:28:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jerryky 16.06.2011 12:24

Asi ne, tenhle hraje na Drakthulu

Chuck_69 16.06.2011 12:21

Hele, nejde mi dát VOTE, má mstejnej problém jako psal v komentech Ellendway.Jinak ten Ghostcrawler je opravdovej Ghostcrawler??

Jerryky 16.06.2011 12:16

Podle komentářů pod soutěží to poznalo hodně lidí a jelikož je Lost velmi známí a oblíbený (především první 2 série), většina lidí ví o co jde

BlackFans 16.06.2011 11:58

Nic v zlom ale ten obrazok sa mi vobec nepaci. A pokial chceme nieco vyhrat tak by som tam hodil nieco co poznaju vsetci (hlavne suvislost s tym). Nemyslim si totiz ze tolko ludi videlo LOST aby pochopili toho podstatu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet