HSFan.cz a HeroesFan.cz - Co se událo na partnerských…

Novinky z HSfan.cz

Jelikož už téměř všichni, kdo měli zájem, mají přístup do Hearthstone: Heroes of Warcraft bety, věříme, že mnoho z vás mohlo přes Vánoce ve hře dobře pokročit. Aby se vám v dalším roce dařilo ještě víc, musíte být v obraze, a proto vám přinášíme novinky z našeho partnerského webu HSFan.cz!
http://hearthstone.cz//pic/loga/betahs
Všechno se pomalu schyluje k zpřístupnění Hearthstone všem zájemcům. Ačkoli byla open beta zase trochu odložena, je jasné, že uzavřená beta se již chtě nechtě blíží ke konci a že brzo se vstupu do hry dočkají úplně všichni. Mezitím už ale spousta hráčů hraje seč může v betě a i první čeští a slovenští hráči již dosáhli doposud nejvyššího Legend ranku. Možná se je vyplatí lépe sledovat a pak je třeba napodobit? Stejně tak se každému cílevědomému hráči Hearthstone vyplatí sledovat balíčky nejlepších hráčů. Připravili jsme pro vás shrnutí balíčků nejúspěšnějších hráčů z turnaje, který proběhl na Blizzconu. Nastudovat si můžete také jeden zbrusu nový balíček pro paladina. Oblíbili jste si Hearthstone: Heroes of Warcraft a chtěli byste to dát nějak najevo? Zasoutěžte si a vyhrajte šperk ve tvaru krásného modrobílého Hearthstone!
Hearthstone Hearthstone Hearthstone

Novinky z HeroesFan.cz

World of Warcraft a Hearthstone dnes ale nejsou jedinými hrami od Blizzardu, které mají něco společného s Warcraft světem. Blizzard totiž připravuje zbrusu novou MOBA hru Heroes of the Storm a té se věnuje naše partnerská stránka HeroesFan.cz. Přinášíme vám shrnutí nejnovějších novinek!
http://heroesfan.cz//pic/uploaded/HOtovo úvod
Ne každý je samozřejmě se stylem MOBA her obeznámen a pro každého zájemce tu tak máme shrnutí základů MOBA. Stejně tak rozhodně není na škodu nastudovat si jiné podobné hry, a proto jsme pro vás připravili i popis podobných her, pro začátek Leage Of Legends. Jak se pomalu blíží beta verze hry, určitě je nutné si pomalu představovat jednotlivé hrdiny, za které ve hře půjde hrát. Mezi ně patří například Abathur, hrdina ze Starcraftu nebo starý známý goblin Gazlowe z World of Warcraft.
Abathur
Na závěr určitě každé oko potěší pohled na zajímavého umělce, který vás naučí rychle kreslit materiály k Heroes of the Storm.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet