HSFan.cz a HeroesFan.cz - Open Beta Hearthstone a Sergeant…

Je za námi další týden a je proto čas na pravidelné shrnutí novinek z našich partnerských webů HSfan.cz a HeroesFan.cz. Nutno podotknout, že uplynulý týden byl opravdu bohatý na novinky ze světa Hearthstone: Heroes of the Warcraft a ani Heroes of the Storm fanstránka nezahálela.

Novinky z HSfan.cz

http://media.wowfan.cz/Bluepost_test
Minulý týden byl ale velice významný i pro Hearthstone: Heroes of Warcraft. Největší událostí samozřejmě bylo spuštění otevřené bety, nejprve v Americe a pár dní později i u nás. Nyní již může Hearthstone hrát a zkoušet opravdu každý zájemce! Abyste správně pochopili všechny herní mechaniky a dokázali zvolit správnou strategii, určitě se vám vyplatí přečíst si článek, který vysvětluje filozofii vyváženosti jednotlivých karet. Tyto znalosti se vám můžou hodit a můžete to pak dotáhnout až do nějakého profi týmu. Pokud chcete mít představu, jak takový profi tým funguje, určitě nemiňte rozhovory s hráči z týmu eSuba.
A až to všechno zvládnete, můžete se zasmát u článku, ve kterém vybíráme nejzbytečnější Hearthstone kartu!

Novinky z HeroesFan.cz

O hře zatím moc informací neexistuje, ale tento týden se konalo již druhé Q&A setkání s vývojáři, které mohlo leccos osvětlit. Redaktoři HeroesFan.cz se zatím věnují analýze doposud známých informací. Vy si tak můžete nastudovat jednoho z dalších hrdinů, za které budete moct hrát - Sergeant Hammer ze Starcraftu bude určitě úctyhodný protivník.
Sgtham2
Heroes of the Storm bude samozřejmě MOBA hrou, kterých už ve světě několik existuje. Naposledy jsme se podívali na hru DotA 2 a zanalyzovali jsme, jaké budou mezi těmito hrami rozdíly.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 24.01.2014 23:18

Esubu znam spise jako ty co hrali cod.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet