HSFan.cz - Beta Hearthstone už téměř pro všechny a další

S příchodem dalšího víkendu vám přinášíme další pravidelné shrnutí týdenních novinek z našeho partnerského webu HSfan.cz. Zjistěte, co se děje v karetní hře Hearthstone: Heroes of Warcraft!
Většina fanoušků Hearthstone mohla tento týden slavit. Všichni žadatelé o vstup do bety měli být tento týden obslouženi a vypadá to, že open beta bude také spuštěna nejpozději v únoru. Nic vám už tedy nebrání v tom, abyste mohli tuto hru vyzkoušet! Před vstupem do napínavých bojů se ale vyplatí nastudovat si různé karty a balíčky. I proto jsme pro vás na HSFan.cz připravili článek, ve kterém rozebíráme, jaká z karet ve hře je nejméně užitečná, abyste věděli, čemu se vyvarovat. Pro dobrou přípravu se určitě také vyplatí sledovat “profíky”, nezapomeňte omrknout výsledky pátečního souboje mezi eSubou a CWC.
Díky beta testování se ve hře spousta věcí pořád mění. Jednotlivé mechaniky se zlepšují, karty se vyvažují a detaily se dolaďují. Informace o nejnovějších změnách můžete zjistit v nejnovějších patch notes.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

CatalystCZ 17.01.2014 15:54

Sinterie
Mám tu možnost hrát open betu a je to super. Rychle člověk vše pochopí a to, jak si může postavit vlastní balíček je také super. Horší už to je však v souboji, kdy mi často dojdou karty nebo nemám moc možností, jak nepřítele zničit
To, že Ti došly karty, nebo máš na ruce málo karet je občas i výhoda, některé balíčky jsou na tom primárně založené...je tolik strategií, možností jak hrát a ničit soupeře...od farmeni karet do ruky a čekání na Late game až po postupně drcení hracího stolu od začátku do konce(což je pro mě asi nejzáživnější, jelikož se pořád něco děje) až po rychlý začátek, kde soupeřova hrdinu vyřídíš dříve, než se dostane na jeho nejlepší a nejdražší karty :-) samozřejmě jde i drobet o štěstí na ruce, ale se správným balíčkem a vhodnou strategií hraje štěstí tu nejmenší roli :-)

Sinterie 17.01.2014 15:40

Mám tu možnost hrát open betu a je to super. Rychle člověk vše pochopí a to, jak si může postavit vlastní balíček je také super. Horší už to je však v souboji, kdy mi často dojdou karty nebo nemám moc možností, jak nepřítele zničit

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet