Jewelcrafting, Informace k 2.3

Tak dnes jsme pro vás připravili další profesi. Je jí Jewelcrafting, který se objevil s datadiskem The Burning Crusade a spousta lidí pomocí něho teď vyrábí šperky. Základ ke článku napsal Serwak, já jsem něco dopsal a poopravil.

Jewelcrafting je výrobní profese jako každá jiná. V Jewelcraftingu se vyrábí prsteny, náušnice, řetízky a jiné ozdobné věci. Vašim úkolem bude chodit po světě sbírat minerály a vyrábět šperky. K Jewelcraftingu je téměř nutný Mining a abyste mohli vytvářet šperky, musíte si koupit Jeweler´s Kit (většinou u prodavačů "Mining suplies". Zbytek si časem vyrobíte sami.

Dále tu mám nějaké informace k 2.3 pathci:
  • Takto bude vypadat u taurenů druidů cat forma (obrázek vpravo je nyní):

  • Hunter - Mrtvá zóna bude snížena pouze na 1 yard, tj hunter bude moci střílet už ze 4 yardú. Aimed shot bude na 10 sekund redukovat healing done o 50%. Můj názor je, že když teď blizzard oslabil locky (zkrácení fearu), tak zas musí udělat jiný imba povolání. Tohle už je fakt moc :D.
  • Guild banka - Nacházejí se v každém hlavním městě, do jednoho slotu se vejde 98 předmětů. Můžete jich koupit až 6 za tyto ceny:
    Slot 1: 1g
    Slot 2: 10g
    Slot 3: 100g
    Slot 4: 1000g
    Slot 5: 5000g
    Slot 6: 10000g
  • Healující Paladin - Další možná trochu divná věc. Někde jsem slyšel, že blizzard chce vrátit priesty zpět na výsluní healů, a oni najednou přidají paladinům toto: V retribution stromě talent, který sníží threat až o 30% ze všech akcí.


A teď trochu jiná zpráva: Já teď na týden odjíždím, vracím se příští pondělí, takže pokud se někdo z ostaních redaktorů nevzpamatuje, asi nebudou žádné novinky. :D
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet