Krkounův deník - 15. kapitola

  Krkoun    Vanilla    classic   

Obchodník za všechny prachy

Tato kapitola se mi nepíše příliš lehce. Musím se totiž k něčemu přiznat. Nejsem takový borec, jakým bych asi měl být. Po návratu do Thunder Bluffu jsem s velkým očekáváním doběhl do banky, abych si konečně vyměnil zbraně. Bohužel sekeru jsem hledal marně. Prostě zmizela. No nezmizela. Měl jsem přeplněné bágly i banku a potřeboval jsem místo. Tak jsem se, v jednom zápalu boje, rozhodl prodat obchodníkovi jednoruční sekeru, co jsem měl v bance pro případ, že bych se chtěl učit jednoruční zbraně. Ale jako úplný začátečník a diletant jsem si spletl ikonky a prodal tu super sekeru s 22 agility. Když jsem to zjistil, bylo už pozdě i na "Buyback". Prostě byla pryč. A bylo mi to hrozně líto.

 

Kupodivu se jedna taková objevila na aukci. Ale pouze za aukční cenu 5 goldů, s časem do konce 2-6 hodin. Dal jsem Bid. Za minutu se mi peníze vrátily do pošty, někdo si to taky hlídal a dal lepší Bid. Tak jsem letěl do aukce to napravit. Tentokrát už byl Bid za 6 goldů. A čas do konce aukce se změnil na 0-2 hodiny. Za chvíli jsem zase běžel pro peníze do pošty. Takhle jsem to ještě párkrát zopakoval. Můj poslední Bid za 11 goldů a nějaké drobné už nechal mého soupeře chladným. Nebo šel spát, protože bylo už hodně po půlnoci. Nejdřív jsem se lekl, že se mi v poště objevil zase vrácený Bid, ale konečně přišla ta sekera. Vyhrál jsem jí. Sice napodruhé, ale mám jí. Pak jsem ještě navštívil hunter trenéra, koupil nové spelly a taky nakoupil pár drobností pro Leatherworking (už mám level 230) a moje konto neutěšeně kleslo na 73 goldů. Tak ani tentokrát to ještě na mounta nebude. Ale to nevadí, s Aspect of the Cheetah, zlepšený talentem Pathfinding, běhám o 36 % rychleji, což je sice o 24 % pomaleji než na mountovi, ale dá se to.

 

Nyní nastal ten pravý čas, abych získal pro svého peta Rypáka lepší skill Charge Rank 3. Od začátku má totiž Rank 1 a už dlouho může mít vyšší Rank. Tento skill mají a můžou mít pouze divočáci. Proč až nyní? Protože Rankem 3 se honosí pouze divočáci z dungeonu Razorfen Kraul. Jistě, mohl jsem tam jít už na nižším levelu s partou, ale představil jsem si, jak jim vysvětluju, že chci to prase chytit, ať na něj neútočí, ať na mě počkají, že si skočím vyměnit peta, atd. No prostě nakonec jsem si řekl, že bude lepší počkat a jít tam sám.

cu9gbxo1i2_904c685c3344b98e67eaab05fc74aeb8289bbc32_1556372532_7581.jpg

Jedná se o prase jménem Agam’ar, což určitě bude jeden z potomků velkého Agamaggana. Tento polobůh v podobě obrovského prasete, položil svůj život ve Válce prastarých. Bojoval do posledního dechu i se samotným Mannorothem, který ho nakonec zabil, ale jeho oběť nebyla marná. Zaměstnal Plamennou legii natolik, že poskytl Malfurionovi dostatek času, aby mohl zhatit rituál u Studny věčnosti, který měl na Azeroth přivést Sargerase. Agamaggan padl právě v jižní části Barrens, a jeho tělo obrostlo charakteristickými trnovými liánami. Tak vznikly dungeony Razorfen Kraul a Razorfen Down.

1df4od6whj_904c685c3344b98e67eaab05fc74aeb8289bbc32_1556372532_7982.jpg

Vyměnil jsem si u Stable Mastera pety, a vzal jsem si pavouka ze Swamp of Sorrows. Lítákem do Camp Taurajo a pak pěšky na jih Barrens. Před vchodem do Razorfen Kraul stálo několik elitních Quilboarů s levelem 27. Dali docela zabrat, ale padali. Bez peta bych to dával jen obtížně. Díky pavoučku! Najednou se sem připletl nějaký paladin s levelem 33 a začal ty elitní prasolidi taky kosit. Opravdu jsem ho nechtěl zabít, když mi vlastně pomáhal. Ale mám ovládání uzpůsobené tak, že pohybem kolečka myši dopředu označím nejbližšího soupeře a pohybem kolečka dozadu mu dám Hunter’s Mark. Vzápětí dám klávesou Arcane Shot a pak přidám Serpent Sting. Toto jsem udělal v domnění, že mám za cíl Quilboara. Ale označil jsem paladina, protože stál trochu blíž. Jednou jsem vystřelil a on padnul. To byl tedy boj. Nevím, jak chtěl s tímhle porazit ty elitky.

 

Uvnitř dungeonu jsem se musel probít přes několik skupinek a sejít na dno kaňonu, kde jsem konečně objevil svůj cíl - bojové prase Agam’ar. Rouzloučil jsem se s pavoukem a bez problémů chytil Agam’ara. Vypadá opravdu epicky! S tím bych se nestyděl chodit. Jediná nevýhoda je, že má level 26, takže bych s ním musel lítat několik dnů v nízkolevelových lokacích, abych ho dostal alespoň na úroveň, kde je teď Rypák. To se mi tedy moc nechce. Tak jsem se s ním prošel po Thousand Needles a počkal až mě naučí svůj skill Charge Rank 3 a uložil jsem ho do stáje pro nějaké budoucí použití. Rypáka jsem pak tento skill naučil a vydal se za novým dobrodružstvím.

r9s1kuq8ps_904c685c3344b98e67eaab05fc74aeb8289bbc32_1556372532_84.jpg

Další země, která se nabízela svým levelovým rozpětím byly opět bažiny, ale v Kalimdoru, jménem Dustwallow March. Po příchodu do ogřího kempu Brackenwall Village jsem si jako obvykle nabral questy (byly tu k dispozici jen dva) a vyrazil. Trochu mě znervózňovalo, že jsem vůbec nikoho nepotkal. Ale co, aspoň budu mít klid. Záhy jsem zjistil proč. V jižní části mapy, kam vedly všechny zadané questy byli samí elitní krokodýli a elitní draci. To vůbec nešlo udělat. Ani jednoho jsem nedal. Ani s těmi super zbraněmi. Trochu zklamaně jsem další pobyt v této zemi uznal za zbytečný. Ty elitky jsou tu zřejmě kvůli tomu, aby sem chodili pouze hráči schopní absolvovat budoucí raid Onyxia's Lair, ale proč tedy ty questy pro levely 45? Ano, přesně kvůli tomu tady nebyla živá duše. Tak jsem se vrátil k ogrům a přeletěl do Tanarisu.

00lw3ixy2t_904c685c3344b98e67eaab05fc74aeb8289bbc32_1556372532_7202.jpg

Ještě před přistáním u Gadgetzanu už mně přišlo kolem lítáka něco divného. Když jsem přistál a rozhlédl se, zjistil jsem, že je tu zem doslova pokrytá kostrami. Nedaleko stojící skupinka "alíků" se bavila zabíjením horďáků, kteří se marně snažili někam odletět. Lítáka také hned zabili, jakmile se oživil. Za chvilku jsem se k ležícím také připojil. Hřbitov je hned vedle města, takže doběhnout byla otázka okamžiku. Oživil jsem se a v tu chvíli jsem ležel znovu. Podruhé jsem oživil u Spirit Healera na hřbitově a rozhodl se tuto kapitolu ukončit. Po téměř 3 hodinách hraní s těmi super zbraněmi, jsem nezískal žádné zkušenosti ani peníze, stojím někde v poušti, se stále ještě čerstvým levelem 45, prakticky neschopen boje a vlastně nevím, co bude dál.

2v0vthzmy7_904c685c3344b98e67eaab05fc74aeb8289bbc32_1556372532_9151.jpg

Pokud se vám Krkounův deník líbí, můžete sledovat autora na Facebooku.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Athanel 10.06.2019 11:50

Opět super počtení :-) Jen k těm questům v Dustwalow March. Jak přicházíš z Barrens do lokoce Dustwallow tak po poravé straně hned na začátku je vyhořelá ruina. Tam sebereš questy z nějakých itemů co se váli na zemi a tuším , že něco visí nad krbem. Ty když odneseš k Ogrům , tak se Ti odemkne hromada questů v lokaci.

Vallaska_Roue 13.06.2019 20:32

Shady Rest Inn

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet