Krkounův deník - 2. kapitola

  Krkoun    Deník    Legacy   

Kdo nečte, nic neví

 

Tak jsem opět zpět v Bloodhoof Village a zkusím jít tentokrát na humanoidy. Jeden quest mě vede na severní okraj jezera ke zničenému karavanu. Vyčištění cesty proběhlo bez problémů a získání informací také. Problém nastal, když jsem se vrátil do vesnice a chtěl quest odevzdat. Nikdo ho nechtěl - resp. nemohl jsem najít taurena jménem Morin Cloudstalker, který mi quest zadal. No, nakonec jsem kapituloval a otevřel Wowhead. Ona postava je mimo vesnici, na cestě vedoucí ven z Mulgore do Barrens. Kdybych si quest dočetl do konce, dozvěděl bych se, že se nachází na cestě z vesnice směrem na východ.

 

Tuto drobnou příhodu popisuju takhle obšírně proto, že ve Vanille zcela chybí jakékoliv ukazatele, kam jít s questem. Pokud je quest splněný, objeví se na minimapě žluté kolečko, komu odevzdat, ale musím být dostatečně blízko, aby se vůbec zobrazilo. Každý quest je tedy nutné opravdu přečíst a odhadnout, kam je potřeba jít a co tam udělat.

 

Další quest na redukci skupinky zbojníků byl na jih od Bloodhoof Village. Vypravil jsem se tam a celkem bez problémů zabíjel jednoho po druhém. Když mi zbýval poslední, stalo se opět něco nečekaného. Došly mi náboje. Tak jsem musel rychle zpátky do vesnice a nakoupit dostatek nábojů a pak rychle zase do akce, vyhledat chybějícího ptáčka a pustit se do něj. A zase zrada. Najednou jsem tam nebyl sám. Přiběhla skupinka hráčů, vymlátila celý zbojnický kemp a zase odtáhla pryč. Stačil jsem jen vystřelit, ale cíl už patřil jiným. Tak jsem se otočil a hodnou chvíli jsem zabíjel tréningově vlky v okolí, než se zbojníci znovu objevili. Celkové zdržení i s nákupem nábojů bylo dobře půl hodiny.

 

Třetí quest na humanoidy mě zavedl na západní okraj Mulgore, k vykopávkám Bael Dun. Z tamních archeologů se získá krumpáč, který se má přinést a odevzdat. OK. První padali celkem dobře, ale pak přišla zrada. Byli mezi nimi šéfové, kteří se uměli léčit. Ale to neznamená, že se jako jednou vyléčí a pak padnou. Bojoval jsem s ním, celkem dlouho. Pokaždé, když dosáhl cca 20% života, vyléčil se. Když to udělal podruhé, dal jsem si léčivou lahvičku, když to udělal potřetí, musel jsem se spasit útěkem. Nakonec jsem od těch normálních získal potřebných 5 krumpáčů a vrátil se do vesnice. Ale on ty krumpáče nechtěl. Špatně jsem si to přečetl. Ty krumpáče se měly spálit v peci (forge) a to, co z nich zbude mu přinést. Tak jsem šel hledat pec. Ve vesnici není. Nejbližší pec je buď Thunder Bluffu nebo tam u těch archeologů. Tedy to jsem zjistil až poté, co jsem ten text questu dočetl až do konce. A co třeba do hlavního města rychle doletět a zase zpět. Ne, ne. Jediný líták je v Thunder Bluffu na celé Mulgore. Takže nezbývá než se tam vypravit pěšky, nebo se vrátit k archeologům a bojovat s těmi “nesmrtelnými” a nebo jít spát.

 

Rozhodl jsem se pro třetí možnost, protože už bylo hodně hodin. Mrzí mě, že jsem skončil půl levelu před ultimátním 10. levelem, na kterém dostanu možnost získat konečně peta, takže už to bude mnohem lepší.


Pokud se vám Krkounův deník líbí, rozhodně nezapomeňte navštívit FB profil autora.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 03.04.2018 15:49

jo jo vanilla..s láskou na ni vzpomínám bodejt by ne tak začalo wowko,jakmile jste přečetli špatně ůkoly bylo to v háji,a ty dálky jejej vzpomínám jak jsem s mágem z Silverpine Forrest potřeboval jít na Winterspring a to jsem neměl prozkoumáný Ashenvale (jen část ) to znamenalo jen jediné k od Barrens jet na mountu nemyslím lítacího ale s normálním nemrtvým koněm až k Winterspring a to jsem ještě děkoval za sebe že jsem si vzal mága mohl jsem se teleportovat do Ogrimarru..sice nic moc ale přece jen, jen za to kdo chtěl ode mně portal třeba do Thunder Bluffu nebo do Stonardu či Undercity jsem si vydělal jeden gold a to byla suma tenkrát suprová jako mág jsem neměl problémy s goldy......tenkrát

Miťosk 02.04.2018 23:10

vanillu som nikdy nehral a nikdy ma to nelakalo ale s tym co pises sa vo mne stupnuje pocit ze ju urcite chcem skusit.. ak teda vyjde na offic..

Clarison 03.04.2018 12:07

Kvalitni hrani je i na Elysium Project, coz je podle me i Krkounovym domovem. Obavam se, ze vanilla na ofiku bude jeste trvat a nebude to ta stara dobra vanilla co si vsichni pamatujeme. I tak se ale tesim

Martins911 03.04.2018 12:45

@Clarison já osobně to vydání tipují buď 1-2 měsíce před bfa nebo tak půlrok po vydání

Antheiel 03.04.2018 13:34

@Martins911 před BfA to podle mě určitě nebude, to už by k tomu museli začít dávat nějaké info a přitom se prakticky nic neví kromě toho, že to někdy bude

Esperanta 03.04.2018 13:51

@Martins911 Kéž by. Ale na tak obří projekt je to přece jen hodně krátká doba. Do BfA máme sotva půl roku. To do té doby nebude. Nejdřív možná za rok.

Martins911 03.04.2018 13:58

@Esperanta uvidíme jak moc obří nakonec bude ... Na 120 tak 5 dní,reputace na lítání tak měsíc , na první raid si taky počkáme kdy většina skončí už na normálu , chvíli budou letět ty ostrovy a ono se to nezdá ale do 4-5 měsíců ti toho už moc k hraní nezbývá

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet