Leeroy Jenkins - WoW meme, které vešlo do historie, slaví…

  Leeroy Jenkins    Výročí    Meme   

 

Když se řekne "Jenkins", každý z nás si vzpomene na titul, který v dnešní době vlastní téměř každý. Není divu, patří k nejsnadněji získatelným titulům ve hře. Znáte však celý příběh, který stál za vznikem tohoto světoznámého meme a titulu?

 

Ve čtvrtek 11. 5. uběhlo přesně dvanáct let od doby, kdy vzniklo legendární video, které odstartovalo celý fenomén. Meme, které se stalo tak slavným, že podle něho Blizzard vytvořil dva achievementy, titul a dokonce i Hearthstone kartu. Nemluvě o spoustě parodií a vzniku krátkého filmu na motivy této události.

 

Myslím, že ani samotný Leeroy nečekal, že se stane tak slavným, že se jeho slavná hláška objeví v seriálu, jako je My name is Earl, Level Up nebo dokonce ve filmu Year One.

 

Jak to celé začalo?

Všechno začalo v době, kdy guilda <PALS FOR LIFE> probírala taktiku k encounteru. Leeroy byl AFK, ale jakmile se vrátil, okamžitě se bez rozmyšlení vrhnul do bitvy za křiku své dnes již legendární hlášky.

 

Myslím, že ani on sám nečekal, že se z obyčejného wipera a trolla stane tak obrovská legenda, kterou zná prakticky každý hráč.

 

Na celé video guildy <PALS FOR LIFE> se můžete kouknout zde.

 

 

Leeroy aka Ben Schulz

Zde se můžete podívat na záznam z BlizzConu, kdy Ben aka Leeroy předvádí svůj legendární kousek před živým publikem.

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet