Legendary údajně dělají na druhém díle Warcraft filmu

  legendary    warcraft movie    film   

Jako by nestačily spekulace o rebootu známé frančízy, nyní na světlo vyplouvá další údajná novinka. Daniel Ritchman, americký reportér na volné noze, na Patreon stránce zveřejnil zprávu, že Legendary pracují na druhé části Warcraft filmu. Bohužel detaily nejsou známé. Co ovšem nezůstalo nepovšimnuto, je Twitter reakce Chrise Metzena.

twgpx54tid_4d1949408ac03f4794c572d040e83bd330bd6d97_1600845141_2233.png

Co asi Chris dělá? Není známo, že by Chris Metzen měl po opuštění Blizzardu nového zaměstnavatele (i když jeho LinkedIn profil naznačuje, že vlastně neodešel), takže má nejspíš mnoho volného času. A co s ním? Třeba se věnovat psaní scénáře pro pokračování Prvního střetu. Možností, jakým směrem by se mohl vydat příběh, je hned několik. Je zřejmé, že i kdyby na scénáři ve skutečnosti pracoval, neprozradil by ani příslovečné ň. Ale proč se vůbec vyjadřuje k jednomu krátkému Patreon postu, zůstává záhadou. Může pouhé "Hmmm" znamenat například i to, že někdo, kdo neměl, si pustil pusu na špacír, a Chris z toho není příliš nadšený?

 

Přáli byste si pokračování rozjeté série, nebo byste spíše uvítali dříve zmíněný reboot?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Dickinson 25.09.2020 23:03

V dnešní době , kdy nám jsou servírovány tuny seriálů bych si i to WoWko jako seriál uměl docela představit.Doslova to napěchovat tím nejdůležitějším co nás ve WoWku provázelo .Třebas mě mrzí a doufám že nás Blizz překvapí a zužitkuje svůj talent v podobě užasných cinematiců.V takové podobě bych seriál bral všema deseti , pač od začátku co Wowko vyšlo a provází nás 15 let , každým vydaným datadiskem či větším patchem se vyloženě těším na každý Cinematic tvořený Blizzem , pro mě vždy slast. Bohužel po prvním filmu , který mě nadchnul maximálně grafickou stránkou zpracování , mě na druhou stranu po příběhové stránce naprosto zklamal.Možná je to nejpovedenější herní adaptace na plátnu která nějakým tím způsobem byla vytvořena pro lidi kteří byly Wowkem nepolíbení , tím pádem si ale měl Blizzard odpustit ty silné kecy okolo toho že nad tím vším dohlíží a přísně diriguje řežisérskou práci a že se skalní fanoušci mají na co těšit . Bohužel to dopadlo tak jak to dopadlo a nebýt Číny , byl by tento snímek naprostým propadákem ( byt' v mých očích jím je).Dám do druhého dílu kouska naděje , ale odpustím si ten zbytečný hype kolem a budu se po zkušenosti z prvního dílu na to vše koukat více skeptičtěji

Hromovapest 24.09.2020 20:35

Na 99% už na pokračování pracují. Kdyby to bylo kolem Arthase tak super. Ale docela bych rád viděl i dospělého Variana v boji :-)

Lockdaar 24.09.2020 15:34

No kdyby to byla pravda, tak bych i doufal, že by to dostal zase Duncan Jones, který o to, jak sám zmínil, měl i dost zájem dělat pokračování. Ten aspoň měl nějakou vizi a hlavně věděl, jak to chce udělat (mj. byl i sám velkým hráčem warcraftu/wow), ale bohužel jak víme, studio selhalo když nepovolilo další peníze na scény, které by vydali na tři čtvrtě hodiny a který se tam vůbec nedostali do finální verze.
Ne vždy je to totiž režisérova vina když se filmu třeba nevede nebo propadl, takových případů je v kinematografii spousta. Třeba možná nejznámější případ - mistrovské dílo Tenkrát v Americe od Sergia Leoneho (v některých ohledech mj. i lepší jak legendární Kmotr), tehdy v kinech propadlo, protože producenti drasticky nepochopitelně vystříhali půlku natočeného materiálu. Snímek se velmi uchytil a byl doceněn až když pak vydali celou víc jak 4 hodinovou nesestříhanou režisérskou verzi.

Joe 24.09.2020 15:53

Vizi? Ta jeho vize vypadala asi tak, že když jsem viděl rozhovor kde se ho ptali mimo jiné proč nechal dát Dalaran “do vzduchu” přitom tam ješte bejt neměl, tak řekl že si myslel že to bude prostě “cool”... tolik asi k němu, doufám že to dostane někdo jinej.

svina 24.09.2020 16:23

@Joe Přesně. Být "fanouškem", prostě nestačí. Hezky je to vidět u Abramse.

Lockdaar 24.09.2020 18:15

@Joe no tohle konkrétně bych nějak jako podstatné ani neviděl vzhledem k tomu, že Warcraft film má svůj vlastní vesmír/lore, navíc to i "cool" v podstatě bylo ten létající Dalaran, když tahle létající verze je ta, kterou si většina lidí vybaví spíše než tu verzi na zemi, do které se nedalo ve hře tehdy ani vstoupit.
Jsem i zastánce původního lore z knížek, ale na druhou stranu zase nevidím moc důvod, proč by se obecně film měl striktně držet podle knižní předlohy (pokud je podle ní točený) - když by tam bylo úplně na chlup všechno stejný jako je v knize, tak jaký je důvod ten film vůbec točit? Jestli nemá člověk omezenou představivost, stačilo by mu si přečíst jen tu knihu a na film by ani chodit nemusel, když by ten film byl třeba úplně ve všem stejný jako knižní předloha.

Joe 25.09.2020 07:37

@Lockdaar
Podle toho cos napsal ti stačí prečíst si příběh jakýhokoliv filmu na csfd a nemusíš se na něj dívat ne? ... no nemám co dodat

Lockdaar 25.09.2020 07:55

@Joe ne, vůbec jsi totiž evidentně nepochopil jak jsem to myslel...

svina 24.09.2020 14:01

Měli to udělat jako anime, potom by film vyšel bez kompromisů.

Batole 24.09.2020 12:51

Hmmmm ...

Lethal 24.09.2020 12:29

Zrod Krále Lichu by bolo fantastické vidieť na filmovom plátne.

Krisak 24.09.2020 15:20

asi nejak takhle ne? https://wow.zamimg.com/uploads/blog/images/20472-fan-art-of-henry-cavill-in-arthas-movie-should-the-warcraft-movie-have-covered-t.jpg

Lethal 24.09.2020 17:10

@Krisak Jo, to som videl, vyzerá to super. Ja osobne by som si tam vedel predstaviť aj Charlieho Hunnama. Ako ľudský Arthas by mi sedel, za zmienku určite by stál aj Chris Hemsworth. Ale toho si človek už spája s Thorom a tam si myslím, že z jednej strany by to bolo plus (väčší záujem), na druhej strane mínus (chceme vidieť Arthasa a nie Thora )

Krisak 24.09.2020 17:58

@Lethal z filmovat to jak se z arthase stal lich king to by bylo proste neco uzasneho kez by se tak stalo

svina 26.09.2020 19:57

@Krisak Od té doby, co jsem viděl tento plakát, bych chtěl vidět Nikolaje Coster-Waldaua jako Arthase. Vypadá na svůj věk skvěle a omladit digitálně vždycky jde. https://www.arthipo.com/image/cache/catalog/genel-tasarim/all-posters/dizi-tv-series-posterleri/PSTER-dizi094k-game-of-thrones-jamie-lannister-1000x1000.jpg

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet