Legion hype v podání Kruciala

  Krucial    Legion    hlášky   

 

Mnozí z vás se s youtuberem Krucialem, dříve známého jako Hellscream, jistě setkali. Jeho WoW videa se zaměřují jak na lore, tak na zajímavosti ze světa Azerothu. Nicméně, pokud jste opravdu zapálení warcrafťáci, jedna z Krucialových sérií váš hype může pozvednout do nebeských výšin.

 

Lore v Legionu nabralo ohromných rozměrů a v podstatě změnilo náš pohled na celý svět Warcraftu. Významné postavy odešly, další se po dlouhé době zjevily. Jiné se stáhly do ústraní. Většina však zůstala lapena hluboko v minulosti ve vláknech samotného času. Každý si rád zavzpomíná na staré časy války s šíleným Aspektem či naše první kroky na Outlandu. Krucial pro náš současný i nostalgický hype vytvořil sérii videí, jež nás vrhne zpět do WoW, aniž bychom museli být fyzicky ve hře.

 

Jedná se o kompilaci hlášek mnoha postav napříč dungeony, raidy či questy za doprovodu oficiálního soundtracku, případně jiné epické hudby. Pokud WoW již nehrajete, jistě na tu nostalgii rádi zavzpomínáte. Vy, kdo jste se rozhodli zůstat v boji proti Sargerasovi, budete nyní bojovat s novou vervou.

 

Nejnovější video:

 

 

Všechna předchozí videa "100 Epic lines in WoW" můžete nalézt na Krucialově Youtube kanálu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 24.10.2017 19:21

95 - "Without monsters, there can be no heroes." <3

Prunusak 24.10.2017 14:02

Asi špatnej link, šéfe

Bellatrix 24.10.2017 15:52

Opraveno, děkujeme za upozornění.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet