Legion soutěž #2 - A jaký je váš příběh?

  Soutěž    Blizzard    WoWfan   

Legion nám končí a mnozí z vás přijdou o víkendu oslavit příchod nového datadisku na pořádanou launch párty, která se odehraje v Geekarně. Pokud chcete ovšem slavit i jinak, rozhodně se můžete zapojit do našich soutěží, které jsme si pro vás připravili společně s firmou Blizzard Entertainment.

 

A jak se zapojit do soutěže? Rádi bychom se v komentářích dočetli o nejvtipnějším nebo nejsmutnějším příběhu, který se vám stal v průběhu hraní datadisku Legion.

 

Soutěžit tentokrát budeme o jedno Legion tričko, pět nafukovacích Warglaive zbraní a také figurku Illidana, která má téměř 18 centimetrů a rozhodně se bude vyjímat na kdejaké poličce či stole!

o3e3hs5w8t_84870db593c0e39e1bce25946f3bc1b606017ff9_1533727479_4541.jpg r66bawsfdt_da57e6e26c5617232872be2ad16470d65c398b56_1533727458_3953.jpg 45tfw12eeg_84870db593c0e39e1bce25946f3bc1b606017ff9_1533727479_4796.jpg

Soutěž je sponzorována společností Blizzard Entertainment a končí 10.8.2018 ve 12:00. Výherci budou kontaktováni přes e-mail, který použili při registraci na weby Blizzfan.cz.  


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kaspo 09.08.2018 23:03

Je mi jasné, že príbeh, ktorý vám rozpoviem, nebude víťazný, lebo ... vlastne to zistíte v príbehu.
Legion bola pre mňa skvelá expanzia, našiel som guildu, v ktorej som si vyskúšal mythic progres, spoznal nových ľudí a nový ľudia spoznali mňa.
A ako sme to viacerí poznali z farmy Antorusu, viacerí sme farmili mounta (ohnivého psa). Mne ako vždy ani v tento inkriminovaný týždeň môj vytúžený mount nepadol. Ostal som sklamaný a tak som znudene ďalej postupoval guildov až k Argusovi. Na tejto ceste sa mi podarilo viac ako 4x skapať (áno bol to HC raid „farm“ = čítaj tmog farma).
Tak potom, čo som skapal na Aggramarovi, lebo som stál pred bossom a dostal som solídne IK, som si vravel, že tento deň byť ani horší nemôže.
Opak bol pravdou. Tento deň bol horší a to sa ukázalo hneď na Argusovi.
Boss padol a ja zo zvyku som zložil slúchadlá z hlavy sklonil hlavu, aby som sa nepozeral na drop.
A v tom hluk.
Áno padol ten trinket, [Aman'Thul's Vision]. A áno, padol mne. Ten vtip je v tom, že ja nie som práve osoba, čo by boostovala raid. Lebo mojou OP schopnosťou je skapať. Dokonca i moje meno to hovorí: https://lnk.sk/jCZY
A teraz už chápate, prečo to nevyhrám? Lebo sa vraj chvastám, ale vy nechápate, že ja som o ten trinket nestál?
Takto som musel ísť na každý raid, lebo Skapi nás boostuje Aman'Thulom.
A nééééééé, vôbec som týždne nepočúval hate na mňa.
Takže príbeh je to vtipný, smutný i „chvastajúci“.
No najdôležitejšie je, že je skutočný a s ľuďmi, s ktorými som strávil pekne veľa dlhých chvíľ raidovania.

ItheSlave 09.08.2018 22:11

Nejsmutnější věc co se my během legionu stala byla ta, že jsem z jistých důvodů Legion hrát nemohl

Nightwollf 09.08.2018 22:10

Nejvtipnější nevim ale chtěl jsem vyzkoušet Monka .Po dlouhém vyběru jsem si nakonec vybral orca
, správný hordák musí mít minimalne 3 orcy.Protože kunfu panda nee jsou tlustý ,a choděj ,nebo se spíš valí jak po opici. Tak jsem se na něj vrhnul,říkám si jaké jméno zvolit.Nakonec jsem vybral jméno Panda když je to ten Monk že?.A strašně mě baví vysvětlovat proč když mám monka Orca říkám mu Panda.

Grantus 09.08.2018 22:03

Můj asi nejvtipnější zážitek z Legionu souvisí s naší skvělou, ale lehce zmatenou GM/raid leaderkou. Má ve hře drobný problém s orientací v prostoru, takže se nám na raidech neustále ztrácí cestou mezi jednotlivými bossfighty. Zkoušeli jsme všechno, čekat na ni, obléct zářivě barevný transmog, nic. Vzždycky někam zahnula. A tak jsme se jednoho dne domluvili, nacraftili fakt tunu engineerských dýmovnic a celou cestu jí vyznačili asi co metr, to dýmovnice. It finally worked!!

Murasame 09.08.2018 21:38

Už se Vám někdy stalo něco fakt hrozného ve WoW, kde byste po tom incidentu to na opravdu dlouhou dobu znovu nezapli? Určitě ano. Chtěl bych se s Vámi podělit o můj zkažený run pro Glory of the Tomb Raider. Jsem vášnivý farmer Glory achievmentů a tentokrát jsem si řekl, že už bych je mohl konečně dokončit úplně všechny (až po Legion). V guildě už Tomb of Sargeras chodit nechtěli a proto jsem byl odkázán na pug. Vím že pug je na Glory graindění fakt zlo, ale udělal jsem tam i Argus Raider, tak proč bych nemohl udělat i ToS? Ano, ptal jsem se velmi špatně ! Po hodinách vysvětlování a útrpení z řad nechápavých a po prvním pokusu leavujících hráčů jsme se konečně dostali k achievmentu Sky Walker. Ke splnění achievmentu je potřeba zachytit všechny 'míčky', které se nachazí v obrovské propasti. Kdo někdy šel Maiden tak ví jaká je to ďuzna. Po něklolika pokusech jsme na to přišli. Konečně jsem si říkal jaká to bude paráda ještě dva achievy a mám další glory. SUPER. Jenže v tom u nás zablesklo, vypli proud a já se zhruba 4 hodiny nedostal zpátky. Poté co jsem se znovu nalogoval. Raid už byl s achievem hotový a já zůstal na ocet. Takže teď pokud bych to chtěl udělat musím znovu absolvovat celý achiev run odznovu. Zní to vážně banálně, ale po tomto raidu, jsem měl tří-měsíční pauzu a na konec i jsem se rozhodl, že ostatní glory odložím na dobu kdy to půjde solnout.

Wytt 09.08.2018 21:17

Nejsmutnější příběh zažil podle mě každý z nás (převážně teda Alliance).. A to když se nám obětoval náš milovaný Král Varian Wrynn. Jeho poslední video bylo pro mě emotivní až epické. #ForTheAlliance
A nejvtipnější? Trošku to změním a dám tam nostalgii. Nejlepší nostalgicky moment byla pro mne celá dějová linka jak od Demon Hunteru tak od samotného Illidana Stormrage.. Bylo to epické po těch letech (od Warcraftu 3) sledovat vývoj příběhu a poté i jeho ukončení jako lovce který stale prahl po své kořisti. Doufám že se jednoho dne vrátí

MerusDecimus 09.08.2018 21:06

Myslím si že cinematic s Yserou byl dost smutný... Kort když se tak jmenoval můj axolotl který před týdnem též zemřel myslim že figurka by po ní vyplnila to prázdné místo v mém srdci

Koty97 09.08.2018 20:39

Dostal jsem z questu Crimson Deathchargera, a když jsem zjistil, že se dá na aukci prodat za 250k, měl jsem strašnou radost... skoro celý token... Házel jsem ho do aukce stále znova, ale nikdo nekupoval. Jednoho večera jsem se lehce přiopil a začal z Armory appky rozhazovat aukce. Když jsem se ráno probudil a zjistil, že se mi ho konečně povedlo prodat, skákal jsem štěstím do stropu, pak ale přišel pád... Prodal jsem ho za 100g buyout :X

Solanar 09.08.2018 20:15

Bohužel já nemám nejvtipnější a (díkybohu) nejsmutnější příběh, ale mám prostě příběh na který jsem docela hrdý: před začátkem Antorusu jsem byl v jedné guildě, kde jsem byl raid leadrem, která se ale kvůli vnitřních rozporů rozpadla, tak jsem přešel k jiné. Ta nová raidovala právě jen o víkendu což mi vyhovovalo a když zjistili že mám zkušenosti s raid leadrováním tak mi dali možnost leadrovat i u nich. Když jsem jim řekl, že bych chtěl dát minimálně 9/11M tak se mi skoro všichni smáli, jelikož během ToS se jejich g málem rozpadla nemluvě o tom že někteří lidi brali g jako ''víkendovku'' jinak řečeno casual guildu, která nedosáhne takového postupu v progressu, dokonce jsem slyšel, že se na mě uzavírají sázky kdy to vzdám a přejdu do jiné (''lepší) guildy . Ale já jsem to ignoroval, protože jsem věděl že lidi na to mají jen potřebovali ukázat směr. A nakonec jsme dali 10/11 s tím že Arguse jsme nějakou dobu progressovali, bohužel jsme ho nedali protože dost lidí si dávalo pauzu z důvodu že byli unaveni z té instance. Ale i tak jsem měl radost, že jsme se dostali tak daleko obzvláště když tomu ze začátku skoro nikdo nevěřil a dostali jsme do 1. dvacítky guild na serveru což pro některé z vás nemusí být moc, ale v minulosti guilda byla spíš průměrně 50. na serveru. Takže rozhodně skvělý pokrok jen to chtělo se nevzdávat. A teď většina lidí z guildy počítá s tím že dáme Uldir full na mythic v jeho patchi a já budu dělat vše proto aby se nám to povedlo

Belurn 09.08.2018 19:37

Meli sme v guilde jednoho rumunskyho klucinu.
Velmi casto se stavalo, ze za nim prisla mati do pokoje a zacala po nem rumunsky rvat, ze uz je po 10. hodine a nebo, ze se ma jit ucit.
Obcas musel v pulce raidu jit off.
Celkem sme se nasmali, kdyz po nem rvala, ale zaroven nam ho bylo lito...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet