Listopad 2015 ve World of Warcraft

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news10
Listopad je rozhodně zajímavým měsícem! Uskuteční se malá sešlost, která se jmenuje BlizzCon, jež přinese mnoho World of Warcraft novinek, oznámení, videí a zajímavých momentů ve WoW eSportu. Tím to samozřejmě nekončí! Ve hře bude také co dělat. Pojďme se společně podívat na nejzajímavější události.

Day of the Dead (1. – 3. listopadu)

Během Dne mrtvých se lidé z celého Azerothu shromažďují na hřbitovech, aby oslavili a zavzpomínali na lidi, které ztratili. Hřbitovy najdete poblíž hlavních měst a slaví se hlavně na těchto místech. Můžete se zde také najíst, dopřát si dobré pití, převléci se do kostýmů atd.
Dead of the Dead screen Dead of the Dead screen Dead of the Dead screen » ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK «

Darkmoon Faire (1. – 7. listopadu)

První týden v každém měsíci se příhodné Darkmoon Faire základny s Darkmoon portály objeví v Elwynnském lese na a Mulgorských pláních, nabízejíce transport na Darkmoon Island na probíhající festival! Také naši firemní mágové v hlavních městech a na Darkmoon Island vám jsou k dispozici pro přesun mezi poutí a různými městy. Ale protože neexistuje nic jako oběd zadarmo, samozřejmě jste povinni je kompenzovat za jejich služby.
Darkmoon Faire 2 » ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK «

11. World of Warcraft narozeniny (23. listopadu)

Je před námi další oslava narozenin World of Warcraftu. Hra je s námi již jedenáctým rokem, prošli jsme si několika datadisky, zabili jsme mnoho bossů, mnoho nepřátel opačné frakce a posbírali ještě více předmětů. Tím to ovšem nekončí. World of Warcraft s námi bude dle všeho ještě nějaký ten pátek a bude zajímavé sledovat, kam se bude hra ubírat.

Pilgrim’s Bounty (23. – 30. listopadu)

Tato slavnost začíná 23. listopadu a bude trvat až do 30. listopadu. Vyzkoušejte si své kuchařské schopnosti, ulovte s přáteli divokého krocana nebo odhoďte konvence a zúčastněte se velké bitvy s jídlem. Každý se bude bavit, takže tam snad uvidíme i vás!
pilgrim's bounty 1 pilgrim's bounty 2 » ZOBRAZIT CELÝ ČLÁNEK «

Bonusové události

  • 4. – 9. listopadu: Dungeon Bonus Event
  • 11. – 16. listopadu: Pet Battle Bonus Event
  • 18. – 23. listopadu: Burning Crusade Bonus Event
  • 25. – 30. listopadu: Apexis Bonus Event


Naposledy upravil/a Bellatrix 03.11.2015 v 14:43:53.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bulljoker 02.11.2015 21:10

god damn it,si budu muset zaplatit kvůli achivu na narozky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet