LT #37 - 10 rokov s WoW a Bashiok o Železnej Horde

http://media.wowfan.cz/loretweets

Bashiok, Neilson & Kosak

  • Neilson prezradil, že nás čakajú informácie o tom, ako sa Azshara stala kráľovnou. Nebude to príbeh zo série záporákov.
  • Možno sa dozvieme, čo sa stalo s alternatívnym Maraadom na Draenore.
  • Kaelova poviedka / novela nebude tento rok.
  • Tretia časť WoD komiksu možno bude v decembri.
  • Kosak prezradil, že vo Frostfire Ridge je počas questenia bug. Jedná sa o to, že v istom momente Drek'Thar hovorí o podstúpení rituálu, hoci žiaden rituál sa do toho momentu nekonal. Je to kvôli tomu, že sa počas vývoja prehodilo poradie udalostí, ale text však neupravili. V 6.1. to bude opravené.
  • Blizzard spustil nový, oficiálny účet na Twitteri - @WarcraftDevs. Tu sa budú objavovať novinky od vývojárov z hry.
  • Ako by vyzerala lore periodická tabuľka? Môžete sa pozrieť! (nejedná sa o oficiálnu prácu Blizzardu).
  • Boli ste už v Auchindoun a bojovali proti Teron'gorovi? Nie je to poslednýkrát, čo ho vidíme...
  • CM Bashiok sa o Železnej Horde vyjadril takto: Zámery Železnej Hordy nie sú "zlé"; boli len privedení do omylu. Klany Železnej Hordy boli ubíjané, utláčané a mučené. Jedného dňa šikovný ork prichádza so skvelou technológiou a veľkou silou, hovoriac im o veľkolepej budúcnosti, ktorá im prinesie česť a vládu ako dobyvatelia celej planéty. Nech sú ich činy akokoľvek odporné, ich zámery nie sú poháňané čisto nejakým zlom. Sú zlí, ale nie v užšom slova zmysle. Majú motívy a zámery, ktoré sú tvarované ich skúsenosťami. Nepriatelia, ktorí nie sú hlúpo zlí, sú celkom cool.

10 rokov s WoW

Ako plynul čas s World of Warcraft? Čo všetko hra ovplyvnila? Pozrite si to v našom zhrňujúcom článku!
>>>Desať rokov s World of Warcraft<<<


Naposledy upravil/a Mordecay 23.11.2014 v 13:44:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sw1tchCZ 24.11.2014 21:25

Muradin
Né myslím, že Blizz sem DK plést nebude. Už jen protože je to trochu nelogické. První DK vytvořil Gul'Dan pro Doomhammera aby mu dal nové vojáky. Tady prakticky nemá žádný důvod k tomu je vytvořit. Asi bude jen zraněný.
Hmmm a co když jeden z Warlordů přežije a přijde s prosíkem za Shadow Councilem? Pak by možná byl důvod. A nesmíš zapomenout co se stalo v Taylorově Garrisonu a samotnému Taylorovi, také se do Draenoru vydal i Mograine osobně - a to by nebylo aby nějak nehladal něco pro EB a DK obecně, ať už informace či lidi. A pak je tu taky Wrathion, který tak trochu pořád nemá armádu, na Azerothu se mu nepovedlo udělat jednu velkou Alianci/Hordu (i když vlastně povedlo jen je moc tvrdohlavej na to, aby to viděl) a tak šel s Garroshem do Draenoru kde doufal, že se nějak dostane k Iron Hordě, jenže s ní to taky vypadá špatně takže co kdyby se všichni ty mrtví oživili a předběhli by sme BL v tom kdo bude mít prvního LK? Sem přece krev Deathwinga, Gul'Dan a Teron jsou velice mocní loci tak proč nedat hlavy dohromady (doslova) a neoživit Cho'Galla jako první DK? Ten konec je už asi přeplácanej, ale myslím, že to jsou faktory, které musíme brát v úvahu a na, které jsi asi zapomněl.

Muradin 24.11.2014 17:39

Dozvědět se něco o Azshaře by bylo super, ale jak se to tedy dozvíme? Něco jako LoW a BoS? Povídka? Nebo že by mluvil o tom co bude po WoD?Co se stalo s alternativním Maraadem bych věděl rád.

sw1tchCZ
Otázkou zůstavá za jakých okolností a jak bude vypadat... Bude to už DK? Nbeo to bude on kdo vytvoří první DK? Třeba z Cho'Galla nebo Ner'Zhula... Nebo rovnou z Gul'Dana? Tohle jsou věci, které mě zajímají víc
Né myslím, že Blizz sem DK plést nebude. Už jen protože je to trochu nelogické. První DK vytvořil Gul'Dan pro Doomhammera aby mu dal nové vojáky. Tady prakticky nemá žádný důvod k tomu je vytvořit. Asi bude jen zraněný.

sw1tchCZ 24.11.2014 16:35

Tak to, že Terona ještě uvidíme jsem věděl už dávno Šak v Auchindounu jsme ho nezabili, on na konci uteče se slovy:No, i need more (či tak nějak) Takže je jasné, že přežil a že se s ním ještě uvidíme.Otázkou zůstavá za jakých okolností a jak bude vypadat... Bude to už DK? Nbeo to bude on kdo vytvoří první DK? Třeba z Cho'Galla nebo Ner'Zhula... Nebo rovnou z Gul'Dana? Tohle jsou věci, které mě zajímají víc

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet