Mists of Pandaria - Challenge Mode

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo
Čas neúprosně běží. Vaše skupina dosahuje dobrých výsledků, ale uvědomíte si, že pokud nebudou spěchat a pracovat jako tým, nikdy to nezvládnete v čas. Budete se blížit k poslednímu bossovi dungeonu s neochvějným výrazem na tváři, že tentokrát tu zlatou medaili získáte, ať se stane cokoliv. Už je téměř dole, ale už zbývá jen několik posledních vteřin. Začnete křičet na své spoluhráče, ať do toho dají všechno, prsty létají po klávesnici. Konečně je dole, a vaše skupina triumfálně zakřičí – „máme nejlepší čas tohoto dungeonu!“ Úspěšně jste zvládli Challenge Mode.
Challenge Mode v Mists of Pandaria představuje nový způsob, jak odměnit skvělý tým a zkušené hráče. Myšlenka je jednoduchá – pokud si vyberete Challenge Mode pro dungeon, vy a vaše skupina budete závodit s časem, abyste dokončili dungeon tak rychle, jak jen to půjde. Vaše odměna se odvíjí od rychlosti splněné výzvy. Vyberte Challenge Mode před vstupem do dungeonu. V tomto režimu je vaším cílem vyčistit a zabít všechny bosse jak nejrychleji dokážete. Váš gear bude normalizován, tím máme na mysli, že se vaše vybavení přizpůsobí pro daný dungeon. To zajistí pro všechny hráče stejné podmínky a nikdo nebude v nevýhodě. V závislosti na rychlosti vyčištění dungeonu, budete si moci vybrat jednu ze tří medailí – zlatou, stříbrnou a bronzovou. Pracovat společně jako tým, komunikovat, podporovat a povzbuzovat se navzájem, je nejlepší způsob, jak dosáhnout zlaté medaile. Takže, procvičit boj, prostudovat strategii a pamatujte, že komunikace a koordinace je klíčem k úspěchu. Challenge Mode přichází. Jste připraveni?!

Race Against Time

Poté, co vaše skupina dokončí Challenge Mode v dungeonu, váš čas se roztřídí. Pokud dokončíte jeden run během stanoveného času, získáte zlatou medaili, pokud překročíte jistý čas, můžete ještě bojovat o další stupně medailí. Vaše medaile a Challenge Mode achievementy budou sledovány, můžete tak předvést vaše úspěchy a zároveň se podívat na ostatní hráče, jak si vedou. Budete mít možnost porovnat se s ostatními členy guildy a také celého realmu, abyste zjistili, kdo získal nejvíce zlatých, stříbrných a bronzových medailí.

For Glory!

Odměny za dosažení nejlepších časů v Challenge Modu budou především kosmetického rázu. Budou zde odměny, které budou inspirovány novými návrhy brnění, nový mounti, tituly a další věci, které budou k dispozici pouze hráčům, kteří je odemknout tím, že splní nejtěžší Challenge Mode dungeony. Čím více medailí získáte, tím více odměn se vám odemkne. Budou zde odměny řazené zvlášť pro bronz, stříbro a zlato. Více získaných medailí, více odemčených úrovní odměn.

Press Tour 2012 info

Challenge Modes zůstavají v podstatě stejné. Avšak přidalo se pár nových věcí jako realm-first achievementy.

Budou tři úrovně odměn

  • Bronzová medaile - Achievementy
  • Stříbrná medaile - Speciální itemy pro Transmogrifikaci.
  • Zlatá medaile - Mount s unikátním vzhledem
vložte popis obrázkuDalší informace jsou v podstatě jen malé zopakování toho, co bylo již řečeno
  • Jakmile hráč zdolá všechny zlaté achievmenty bude mít přístup k serverové tabulce.
  • Tabulka bude mít filtry pro instance, čas a guildy.
  • Inspirací Challenge Modes je například Zul'Aman a jeho časový event s Amani War Bear nebo Strathholme.
  • Interface hráče bude zobrazovat medaile, časové rekordy, odměny a kolik času potřebuje k pokročení do dalších soubojů.
  • Na Press Tour serverech bylo ukázáno pár achievementů. Pokud splníte všechny achievementy v instanci, dostanete medaili, aj... nechyběl ani Realm First pro dokončení všech medailí (toto se může v průběhu času změnit).


Naposledy upravil/a Jerryky 19.03.2012 v 10:31:49.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Krampusak 13.09.2014 07:53

Ten článek je z google translatoru?

Jailpow 26.01.2013 15:13

Jeryl
Mám takový dotaz když někdo třeba hned získá zlatou medaili tak se mu automaticky dají i stříbrná a zlatá? nebo musí dát ten dung na zlatou stříbrnou a bronzovou nebo dostane jen jednu buď tu nebo tu nebo tu? doela by mě to zajímali jelikož bych chtěl určitě mounta ale zároveň by se nějaký super obleček hodil díky předem za odpověď
Já jen souhlasím tady s Jerylem.

Jeryl 18.06.2012 09:10

Mám takový dotaz když někdo třeba hned získá zlatou medaili tak se mu automaticky dají i stříbrná a zlatá? nebo musí dát ten dung na zlatou stříbrnou a bronzovou nebo dostane jen jednu buď tu nebo tu nebo tu? doela by mě to zajímali jelikož bych chtěl určitě mounta ale zároveň by se nějaký super obleček hodil díky předem za odpověď

brkxik 02.11.2011 19:06

ja teda nevim jestli by semi to líbilo ale neříkám že je to špatný.

Anstriber 23.10.2011 21:14

to je docela pěkne mě se to i libi aspon člověk co bude chtit tyhle věci se bude snažit a žadne zdržovani

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet